Olivia WildeI

Olivia Jane Cockburn

7,7
26 580 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olivia Wilde

Robocop na kwasie

użytkownik usunięty

Sztywna decha, zero charakteru i przejawów jakiejkolwiek osobowości. Słaba zarówno jako aktorka jak i jako człowiek. Niby się pcha do tych akcji humanitarnych, politycznych (poparcie dla Obamy), a tak naprawdę robi to tylko po to aby się wypromować. Jej mąż (były bo go zostawiła, po ośmiu latach, bo jest bardzo zajęta karierą) pstryknął jej parę fotek i już jej ego sięgnęło zenitu. Zrobi minę a' la Robocop na kwasie, wykrzywi tę swoją żuchwę i udaje jakąś miss ( brzydoty chyba). Po za tym pochwali się, że jej tatuś, mamusia, dziadzio, pradziadzio, prapradziadzio, pra..........pra.......pradziadzio pra....pradziadziadzia (chyba się nie pomyliłam) są, byli lub w jakimś stopniu będą dziennikarzami, politykami i Bóg jeden wie czym jeszcze, a także twierdzi, iż sama przejawia zapędy w tychże dziedzinach. Kogo ona udaje? Zapożyczyła nawet swój pseudonim artystyczny od znanego poety, ponieważ nie była w stanie nic własnego wykombinować. Żal. Jest ogłaszana jedną z najseksowniejszych, najpiękniejszych kobiet świata, a co tak naprawdę jest w niej pięknego? Nie mówię tylko o urodzie, której jej niewątpliwie brak, ale także o intelekcie, którym również nie grzeszy. Nie rozumiem dlaczego ludzie ją tak bardzo podziwiają, za co?

P.S. Nie zazdroszczę jej ani urody, ani pieniędzy, sławy, itp, itd, po prostu wypowiedziałam swoje szczere, prawdziwe zdanie o tej pani.

Ojoj, ktoś tu chyba ma WIELKIE ego. Uważaj, bo pękniesz^^

galaxy665

to ironia odnosnie mojej wypowiedzi ? czy kolejna zapatrzona w siebie dziewczynka ?

damian_filmweb

Nie to odpowiedź na post pani gregorynki

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
damian_filmweb

A ty człowieku idź się zajmij czymś pożytecznym, to nam chociaż poziom bezrobocia spadnie. A nie tylko piszesz brednie. Znawca kina się znalazł. To ty jesteś chory. Zainteresuj się sobą a nie oglądasz cudze profile.

użytkownik usunięty
Saterlo

Ręce opadają.

Masz rację, jak się czyta Twoje posty to ręce opadają.

użytkownik usunięty
Saterlo

Myślisz, że każdy jest tobą i czyta pudelka. Głodny ma chleb na myśli. A co do mojej urody to lepiej pokaż swoje zdjęcie. Jasne, że Olivia jest piękna! Uważaj bo uwierzę. Jak się czyta twoje posty i innych tobie podobnych napaleńców to aż się człowiekowi niedobrze robi. Śmigaj do Olivii po autograf. Masz adres?

1. Przykro mi nie czytam tego rodzaju stron.

2. "Głodny ma chleb na myśli" - Prawie oplułem laptopa ze śmiechu jak to przeczytałem. Po prostu argument nie do zbicia...

3. Zdjęcia dać nie mogę, taka praca. Jakbym rzucał zdjęciami w sieci na lewo i prawo straciła by sens.

4. Tak Olivia jest ładna, a już w porównaniu do Ciebie na pewno.

5. Cóż nie jestem na nią napalony, autografów nie zbieram, bo nie jestem trzepniętym nastolatkiem

Olivia jest ładna, ale nie jestem jakimś tępym 16-latkiem który widzi cycki i od razu musi sobie zwalić

@gregorynka nie powiem czy jesteś ładna czy brzydka bo patrzeć na avatar dużo nie mogę powiedzieć, zdjęcie jest zbyt jasne, cień rzuca, całej twarzy nie widać i do tego masz zamknięte oczy więc nie ma sensu wypowiadać się na temat twojej urody chyba że zmieniłaś avatar w ostatnim czasie

@burn2run ona chciała ci powiedzieć że nie jest piękna a ty wyskakujesz z tekstami że uważa że piękna osoba nie jest piękna, człowieku, każdy ma inny gust, a po drugie że uważa ją za jąka uważa osoba to jaki to ma wpływ na ocenę wyglądu

w ogóle nie rozumiem jak możecie dyskutować kto ma jaki gust, może na gregorynke dużo facetów leci to logiczne że pomyśli jest piękna

się rozpisałem dzisiaj, to ja chyba za dużo tych ziółek wziąłem ;)

użytkownik usunięty
damian_filmweb

http://www.youtube.com/watch?v=bBDO74FX-5w
przewińcie do 1:21
ta rozmowa z Spencerem, jest absolutnie, niesamowicie i dokumentnie przewspaniała, moim zdaniem osiąga I prędkość kosmiczną ( tzn. jest wy.j.e.b.a..ne w kosmos).
tłumaczenie, jeżeli ktoś nie ogląda House'a. ( żart wygląda na nieskomplikowany na papierze, ale to, co Spencer i Wilde z nim robią jest wybitne, więc odsyłam do filmiku :D).

chodzi o to, że 13nastki nie będzie przez jakiś czas w serialu, musi wyjechać i jest ostatni raz na planie przed dłuższą przerwą. Gdy rozmawia ze Spencerem, który cały czas w serialu będzie, pyta go, co sądzi o absencji 13nastki w serialu. Spencer zaczyna udawać, że nie pamięta już, kto to 13nastka, nic nie pamięta z wyjątkiem jakiegoś wątku bisexualnego, a Wilde udaje, że nie wie, że on udaje :DD. Potem Spence dzwoni na ochronę, żeby wyrzucili ją z planu, bo niby nie wie, kto to jest ;DD
Ale odsyłam znowu do filmiku, bo brzmi to głupio, wygląda - ostro ;D
ma niesamowite, wręcz chore, całkowicie trafiające do mnie poczucie humoru. sądzę, że posiadanie tego rodzaju poczucia humoru jest niemożliwe bez wyższego od średniej pułapu IQ.

cześć, brzydalu i hejterko! co tam u ciebie?

damian_filmweb

i czego sie skarzysz ?

Mówiłem, żeby nie karmić trolla. Od marca już by zdechła śmiercią naturalną. Książkowy przykład trolowania. I jeszcze wstawiła swoje zdjęcie.

Wstaw skan dowodu. Daje stówę, że starzy na drugie dali ci "Trol".

Boogieman

Dla takich komentarzy warto żyć !

użytkownik usunięty

gdyby nie ostatnie zdanie o braku zazdrości,to bym Ci uwierzył,nie uważam jej za genialną aktorkę,ale ma naprawdę zjawiskową urodę,tyle w tym temacie.

Niestety, ona jest brzydka. Dużo osób w moim gronie to potwierdza. Kobieta nie ma kwadratowej szczęki, dziwnych oczu i figury chłopaka. Do tego jest za chuda.
Dlaczego upieracie się przy fakcie, że ktoś ma kompleksy? Ludzie średniej urody powiedzą, że ona jest ładna bo dla nich każdy jest ładny, kto lepiej wygląda. Nie ma już ładnych ludzi, są sztuczni ludzie. Zresztą po co mówić o pięknie? Nie ma takiego czegoś, to ludzie sobie wymyślili, że zaokrąglony nosek jest ładny, a z lekkim garbem już nie. Ktoś to kiedyś narzucił, a reszta wbiła sobie to do głowy i nie przyjmuje inaczej. Spójrzcie na aktorki lub co najgorsze modelki. Modelki wygladają tak samo, wszystkie. Bo ktoś kiedys tak sobie narzucił. I to jest właśnie głupie. Bo skąd można wiedzieć czy ktoś jest ładny skoro piękno cielesne nie istnieje? Jest wykreowane przez reklamy czyli szefa reklamy, którego zona wyglada jak modelka. I tak się utarło przez te wszystkie lata. Gdyby na mnie spojrzeć jedni mówia ładna drudzy brzydka, trzeci że piękna. I to tylko zalezy jak byli wychowywani. Oj, głupi ten świat. Według ideału dzisiejszego piękna, ona jest brzydka.

użytkownik usunięty
delta1615

Wiesz co jest idiotyzmem dzisiejszego świata ? Mniemanie ludzi że akurat ich opinia jest tą opinią. Według twojej opinii ona jest brzydka,według mojej ładna. Widzisz rozgraniczenie ? Nie widzisz zapewne. To nie moja wina że jesteś zakompleksiona i określasz wszystkie kobiety jako brzydkie.A to że ona ma figurę jak to określiłaś chłopaka wcale mi nie przeszkadza,dorośnij a pewnego dnia zrozumiesz o co mi chodzi. I oczywiście masz prawo do własnego zdania,a ja mam prawo powiedzieć że to bełkot samotnej zakompleksionej nastolatki spędzającej zbyt dużo czasu przed monitorem. I uwierz mi,nie jestem średniej urody i to nie jest moja opinia tylko wszystkich i dla mnie ona jest atrakcyjna,nie odpisuj bo nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia,chociaż i tak odpiszesz na złość i z własnej głupoty. I dla mnie nie wszyscy są ładni a tylko nieliczny,sam nie wiem po co wdaję się w dyskusję z grubą zakompleksioną nastolatką. Eh.

I to jest właśnie problem tego świata. Ty uważasz, że wszyscy muszą zgadzać się z moją wypowiedzią. Nie, nie muszą. To moje zdanie i każdy ma prawo do swojego. Twoje również rozumiem. Dla Twojej wiadomości. Nastolatką nie jestem już dawno. Ciekawe dlaczego mam męża i dziecko w drodze. Szczęśliwa kobieta z kompleksami? Nie sądzę. Nie odpisuje na złość. Ty tak robisz. Nie ma u mnie ani słowa wulgaryzmu, ani złego słowa o tobie a ty oceniasz mnie. Właśnie tacy jak ty są teraz ludzie. Dlatego wszystkim z jadem w sobie omijam. Nie określam kobiet brzydkimi. Dla mnie akurat ta osoba jest brzydka. Znam ładniejsze aktorki od niej. Mniemam tylko, że nie istnieje coś takiego jak piękno, bo każdy jest piękny a tylko ci najwyżej postawieni zrobili sobie kiedys swój ideał który jest aż do dziś. To nie istnieje. Dobrze, nie bedę kłócić się z dzieckiem. W końcu dzieci mają swoje zdanie i też je akceptuje. Pa.

delta1615

Naprawdę świetnie gra. jej miny jakie możemy oglądać w serialu House MD to coś niesamowitego. Mało jest aktorek, które tak świetnie potrafią zagrać np zdziwienie. Wielki plus dla niej. życzę jej jak najwięcej ról, żeby ludzie mogli podziwiać jej wdzięki i nie tylko. pozdrawiam

użytkownik usunięty
dister

Moim zdaniem w Housie gra przeciętnie. Niczym mnie nie zachwyca, bardziej przekonywała mnie gra Cameron.
Ale co do urody to rzeczywiście jest piękna. Najładniejsza asystentka House'a

delta1615

A ja myślałam, że nieładny to był Quasimodo, ale nie widzę, żeby Olivia posiadała podobne cechy...

Kolejna zraniona dziewczynka, której problemy przerastają ją kilkukrotnie. http://i56.tinypic.com/2hn8ajk.jpg

Urodą nie powalasz, ale często jest właśnie tak, że naprawdę ładne dziewczyny są skromne, a brzydkie wredne i zakochane w sobie. I nie zachowuj się teraz jak hipokrytka, pisząc, że jestem chamska, bo wyrażając się o czyimś wyglądzie w taki sposób, sama dajesz zezwolenie aby ciebie traktować na takich samych zasadach.
Przezabawne jest ocenianie człowieka na podstawie plotek i (o zgrozo) faktu, że jest po rozwodzie. Swoją drogą ciekawe skąd wiesz czemu się rozstali. Wróżysz z fusów? Nie będę oceniała jej talentu aktorskiego, bo uważam, że za mało widziałam, ale na razie wydaje mi się, że jest niezła. Ma czas na rozwój. Wydaje się też sympatyczną osobą.
Widać bardzo cię boli, że "ludzie ją tak bardzo podziwiają". Może lepiej spuścić z tonu i zaakceptować, że każdy ma własne zdanie i może lubić/podziwiać, kogo tylko chce i że negatywną opinię na temat czyjejś urody, czy też gry aktorskiej (pomijam charakter, bo do jego oceny nie masz jakichkolwiek podstaw) można wyrazić w sposób kulturalny i z szacunkiem do osoby, o której toczy się dyskusja.

zastanawia mnie skąd w tobie tyle zawiści. Dziewczyna jest ładna i zgrabna - kanony piękna zmieniają się przez lata, obecnie dziewczyny o rożnych typach urody uważane są za piękne. Co do charakteru i intelektu to chyba nie powinnaś jej oceniać, bo nie znasz jej osobiście. Nawet najmądrzejszą wypowiedź można tak pociąć, że wyjdzie bzdura. Dla mnie twoja wypowiedź to świetny przykład na to jak jej zazdrościsz.

Nie musi Ci się aktorstwo podobać, ale raczej nie masz prawa oceniać charakteru osoby, której nie znasz... Każda uroda jest tak na prawdę dyskusyjna. Widać jednak, że na kinematografii to się nie znasz. O gustach się nie dyskutuje, ale dla mnie osoba która ocenia Johhny Englisha jako arcydzieło nie powinna się wypowiadać :P Można film ocenić jako komedię co najwyżej w stopniu dobrym, bo ten film niczego nie wnosi. Sęk w tym, że warto czasem obejrzeć coś ambitnego aby mieć porównanie... Tylko nie pisz, że oglądałaś przecież Jumanii. Ja wiem kolejne arcydzieło :)

Hmmm...Jak na osobę której nie lubisz, a nawet nienawidzisz dość dużo wiesz na jej temat i bardzo się nią interesujesz. Dziwi mnie to trochę, bo ja jeśli kogoś nie lubię kompletnie nie interesuję się jego życiem, a jeśli na dodatek uważam go za słabego aktora, to nie oglądam z nim filmów ani rozmów z nim. Bo i po co? A Ty oglądasz wywiady z Wilde na Youtube,oglądasz jej filmy,czytasz o niej. Trochę to dziwne. Ale może Ty masz inne podejście. Ale to znaczy, że jesteś masochistką. Lepiej daj sobie spokój z panią Wilde, nie zawracaj sobie nią głowy. Od razu poczujesz się lepiej.
Poza tym Twój post wygląda tak jakby pani Wilde zrobiła Ci coś bardzo,bardzo złego. Masz jakiś uraz na jej punkcie. Ale z jakiego powodu?

orphe

Prawdziwe.

Amen siostro.

Ale jestes beznadziejna sama nie wiesz co mowisz przeczytaj sobie co napisalas to nie jest zdrowe aby tak palac nienawiscia ;) na bank cos z toba jest nie tak pochwal sie swoim zdjeciem skoro tak krytyczni oceniasz innych pokaz swoje zdjecie chetnie cie ocenimy... Strasznie jej nie lubisz pewnie jakas trauma.. z jakiegos powodu z przeszlosci.~

1.) O gustach się nie dyskutuje. Dla Ciebie ona jest brzydka dla mnie ładna.
2.) Śmieszy mnie ten kawałek w którym mówisz, że znasz się na ludziach i obejrzałaś z nią wywiad na youtube, więc wszystko o niej wiesz. CZytasz to co piszesz?
3.) " A tak a propos to nie znasz jej osobiście, (możesz sobie jedynie pomarzyć)" - challenge accepted :). Poznam ją i napisze Ci jaka jest :)

A tak btw. nie podobała mi się ta wstawka o obrońcach krzyża i PIS-ie. To nie jest forum polityczne tylko filmowe więc nie wpisuj takich rzeczy. A jak nie to idź się łączyć z panem prezydentem " w bulu i nadziei" :)

adam_skywalker

Fakt jest faktem Panie i Panowie. Jeżeli nie poznaliście tej osoby osobiście to jak możecie się wypowiadać na jej temat, że jest taka i taka? ludzie świat kręci się wokół Medii i byle jakie głupstwa każdy uwierzy, co powiedzą. Pani Olivia Wilde to piękna kobieta, ale nie zabiegam o nie wiadomo o co. Chociaż jakbym ją zobaczył w Realu to bym do niej z pewnością podszedł i porozmawiał uścisnął jej dłoń heh. Dla mnie jest przepiękną kobietą, a jeżeli chodzi o grę aktorską to tylko z Dr. Housa ją znam i Tron Dziedzictwo, więc nie będę na razie o niej się wypowiadał drastycznie. Mnie się podoba jak gra i jej uroda. Trochę dziwne nie znasz tej osoby to po co powtarzać co ludzie mówią o niej znasz ją? jeśli tak to ok w porządku.

Kane777_filmweb

Ten post do gregorynka

paszkwil niebotyczny i na domiar tego nogi jak u kaczki już krótszych rabin nie miał