Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
66 800 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

W której roli Wam się podoba Bloom jako Wil (ciamajda) Turner czy jako Legolas??

słońcem się da ale też tak średnio.

użytkownik usunięty
CaptainGreenlight

Słońca zimą to raczej niewiele,ale są tez inne sposoby.

słońce to tylko latem.

użytkownik usunięty
CaptainGreenlight

No tak , ale do lata jeszcze trochę czasu :(

i przez te kilka miesięcy włosy aż tak się nie rozjaśnią.

użytkownik usunięty
CaptainGreenlight

Ale lepiej zacząć jak najwcześniej.

a jakie są te inne sposoby?

użytkownik usunięty
CaptainGreenlight

Poczytaj w necie na stronach kosmetycznych . Mase tego jest .

dobra, ale to Orion a nie ja bo ja nic z włosami nie robie :D

użytkownik usunięty
CaptainGreenlight

Dobra, ja już swoje zostawiam, niech będa jakie są :D

Sorry, że na tym forum, ale ten kto lubi Piratów z Karaibów może zalogować się w Załodze Latającego Holendra. Wejdźcie na "Piraci z Karaibów: Na Nieznanych Wodach" tam znajduje się forum o temacie "Forum". Wpiszcie się do listy i działajcie tak, jak jest tam napisane, to proste, jeżeli chcecie do nas dołączyć.

CaptainGreenlight

kurczeee ♥
mogłabym się ożenić z legolasem ♥

zbroja

zdecydowanie Legolas po pierwszej części WP dosłownie odbiło mi na jego punkcie i na pozostałe poszłam głównie po to żeby go podziwiać.W piratach jeszcze dało się go oglądać ale reszta to zupełna porażka.

zbroja

Zdecydowanie LEGOLAS

zbroja

Legolasa :)
Ale na moją decyzję może wpływać to że kocham po prostu Władcę Pierścieni i rolę elfa ;P

zbroja

Legolas :P
Pozdrawiam :P

użytkownik usunięty
zbroja

LEGOLAS!

zbroja

Zdecydowanie Legolas!
Will to najgorsza postać w piratach razem z tą jego Elizabeth...

kathi

zobaczymy co pokaza w trzech muszkieterach 3d zly Orland Bloom Zabojczo Piekna Milla Jovovich Wybitnie Niegodziwy laureat oscara Christoph Waltz i bezczelnie przystojny logan lerman jako d'artagnan

zbroja

Legolas!!!!!!

galadria44

Legolas! czekam na nowe sceny z nim z Hobbita ;)

zbroja

Haha, dlaczego Will - ciamajda? ;P On wcale takim ciamajdą tam nie jest. Poza tym, ja go lubię we wszystkim, nie wiem.. ale dla mnie jest idealny ;p

zbroja

Dla mnie LEGOLAS,LEGOLAS ! wygląda zabójczo w tej roli

zbroja

Jak grał Legolasa po prostu się w nim zakochałam do Dziś jak oglądam film 'Władca pierścieni' To już w ogóle nawet wolę go w bląd włosach ! SUPER!!!!

zbroja

Fajnie jak by się przefarbował:)))

użytkownik usunięty
zbroja

Oczywiście najbardziej podoba mi się jako Legolas, ta jego tajemniczość, lekka niedostępność w ,,Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia" , a potem powolne ,,otwieranie się" do widzów. Kocham Orlanda, super wygląda jako elf, chociaż z bródką też wygląda pociągająco ;)

Ja wolę go w roli Legolasa. Nie dość, że fajnie wygląda to jeszcze podoba mi się jego zachowanie, w Władca Pierścieni jest odważny, przyjacielski, ma poczucie humory i te strzały. Ach... Cudo. :) Jako Will w Piratach nie zbyt mi się spodobał, wolę Johny Deppa. :)

zbroja

Legolas. Orlando jest BAAARDZO słabym aktorem. Jako Legolas wypadł nawet nawet, ale inne role... Masakra! A Will to już wogóle :-(

zbroja

Zdecydowanie Legolasa

zbroja

Zdecydowanie jako Legolas! Pokazał klasę. Wil Turner to jego najgorsza rola nie mówiąc już o Parysie z tym swoim dziewiczym wąsikiem doprowadzał mnie do szału.

zbroja

chyba bardziej legolas

zbroja

Uwielbiam oba filmy, jednak dużo bardziej podobał mi się jako Legolas. Jedna z moich ulubionych postaci w całej trylogii ;]

MelindaG

Powiem tak w obu rolach był świetny a ten jego uśmiech :>....
aż mnie carki przechodzą jednarze zgodze się z wiekszościa, jako Legolas wypadła lepiej...
może to przez Deppa, ktory moim zdaniem jest najlepszym aktorem swoich lat...

Nie jest aktorem perfekcyjnym ale jego uroda daje mu wielu fanow ma swoj urok osobisty
w "Trzej Muszkieterowie" wydał mi sie uroczy zły i ślepy... słodziutki:D

zbroja

Zdecydowanie jako Legolas. Bardzo lubię film PzK, ale Will, no nie była to jego przełomowa rola i oceniałam go 5/10, ale po obejrzeniu trylogii WP podniosłam jego ocenę na 7/10, jako sprytny, przystojny elf wypadł milion razy lepiej niż jako (po prostu z ust mi to wyjęłaś) ''ciamajda'' z piratów. (z całym szacunkiem dla Piratów, bo jest to naprawdę wart obejrzenia film ;) )

Anastazja315

Ciamajda to z ciebie jest Bloom był lepszy jako WIl zdecydowanie, ps. świetny gust z przystojnymi elfami ^^.

użytkownik usunięty
zbroja

Ja go uwielbiam w roli Legolasa, typowo elfi wygląd i charakter :)

zbroja

Legolas
Ogólnie władca to dużo lepszy film niż piraci...

zbroja

Will, :)

zbroja

Oglądam po raz nie wiem który Władcę pierścieni, i po raz nie wiem który znów piszczę na każdy kadr z Legolasem <3 Jako Will też był fajny, ale chyba już nigdy nie zagra takiej roli jak Legolasa w WP...

zbroja

LEGOLAS ALE WILLA TEŻ FAJNIE ZAGRAŁ

zbroja

W obu był cudowny. Dzięki temu że piraci weszli do kin od razu po LOTR to moja sympatia do niego jeszcze bardziej się umocniła. Chociaż najbardziej zajebiście w piratach to wyglądał na plakacie promocyjnym do 3 części. Mi tam podoba się we wszystkim ;)