Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Jak dla mnie to on jest oblesny. Gdzie on jest przystojny???????????
Film Elizabethtown mnie w tym utwierdził tam to dopiero strasznie wygladał :D:D:D:D

lilly1992

Nie rozumiem jak możesz pisać , że jest "Obleśny", spotkałaś się z nim czy co? Mówił do Ciebie jakieś obleśne rzeczy?.... Zastanów się najpierw zanim coś takiego naopiszesz , bo tylko denerwujesz fanów tego znakomitego aktora.

lilly1992

Nieno z tym brzydalem to troszeczke przesadziłaś... :D Aż taki złynie jest! Pzdr.!
ps. Mam nadzieje, że o Deppie masz inne zdanie! :D

xXWronQaXx

również sądze że jest obleśny :P i chodzi tu o wygląd bo z jego grą aktorską jeszcze się nie spotkałam...

lilly1992

racja, brzydal jakich mało:) ale widocznie tacy się podobają i dobrze sprzedają:)

użytkownik usunięty
lilly1992

Osz Ty! O tak na mojego Bloom'a mówić? (No kilka razy był chamski, ale i tak go lubię)... Brak słów mi do Ciebie!

Może aktor z niego mierny, ale do jego urody przyczepiać się nie można ; p ;)

Miss_Swann

Jest świetnym aktorem i świetnie wygląda.

Euhenia_2

Nie jest świetnym aktorem i nie wygląda świetnie.:P

Wkurzona_Lunatic

Z aktorstwem bywa różnie ale raczej źle. A jeśli chodzi o wygląd to... ujdzie... ale bez przesady!

xXKruczeQXx

Orlando oceniany jest głównie nie od strony tego czy dobrze gra , czy żle , ale czy go lubią osoby oceniany czy też nie.
Ja go bardzo lubię, ale przez to obejrzałam wszystkie filmy z nim i stąd mój wniosek, że AKTOREM JEST NAPRAWDĘ BARDZO DOBRYM(zobaczcie np.: Przystań" i "Elizabethtown"):-)

Euhenia_2

Ja też te filmy widziałam, i przed ich obejrzeniem miałam o panie B lepsze zdanie. Mój wniosek jest taki, że jest AKTOREM NAPRAWDĘ BARDZO BEZNADZIEJNYM:)

Wkurzona_Lunatic

Zgadzam się beznadziejny aktor i zwykły przeciętny facet i tyle w temacie.

obiektywna

wedlug mnie jest bardzo przystojny i gra rowniez swietnie, uwielbiam ogladac filmy z jego udzialem, a najbardziej te historyczne i przygodowe

justa208

Euhenia zobacz sobie Kingdom of Heaven i takich Piratów, to beztalencie nie potrafi grać, u Scotta nie udzwignął roli, nie potrafi pokazywać emocji, a w tej branży buźka niestety nie jest najważniejsza.

PS: W Troji też zagrał beznadziejnie i zauważ że w kazdej swojej roli gra identycznie

Black_Smog

W "Troi" zagrał świetnie ! I w "Piratach" również ale nie tak dobrze jak Johnny xD

lilly1992

No bez przesady... On jest naprawdę przystojny!
Wyślij mi twoją fotkę to ja ciebie ocenię....

Piniata

Piniata!
Brawo! Wreszcie jakaś mądra wypowiedź!

Euhenia_2

Zrozum że w Troi zagrał dokładnie w taki sam sposób jak w Królestwie Niebieskim, różniacych sie tylko chartakterem postaci. Rodzaj jego gry jest niezmienny, nie potrafi okazywac emocji

Black_Smog

i nie porównujcie jego gre do Deppa bo to płakac sie chce