Jak dla mnie to on jest oblesny. Gdzie on jest przystojny???????????
Film Elizabethtown mnie w tym utwierdził tam to dopiero strasznie wygladał :D:D:D:D
Nie rozumiem jak możesz pisać , że jest "Obleśny", spotkałaś się z nim czy co? Mówił do Ciebie jakieś obleśne rzeczy?.... Zastanów się najpierw zanim coś takiego naopiszesz , bo tylko denerwujesz fanów tego znakomitego aktora.
Nieno z tym brzydalem to troszeczke przesadziłaś... :D Aż taki złynie jest! Pzdr.!
ps. Mam nadzieje, że o Deppie masz inne zdanie! :D
również sądze że jest obleśny :P i chodzi tu o wygląd bo z jego grą aktorską jeszcze się nie spotkałam...
Osz Ty! O tak na mojego Bloom'a mówić? (No kilka razy był chamski, ale i tak go lubię)... Brak słów mi do Ciebie!
Orlando oceniany jest głównie nie od strony tego czy dobrze gra , czy żle , ale czy go lubią osoby oceniany czy też nie.
Ja go bardzo lubię, ale przez to obejrzałam wszystkie filmy z nim i stąd mój wniosek, że AKTOREM JEST NAPRAWDĘ BARDZO DOBRYM(zobaczcie np.: Przystań" i "Elizabethtown"):-)
Ja też te filmy widziałam, i przed ich obejrzeniem miałam o panie B lepsze zdanie. Mój wniosek jest taki, że jest AKTOREM NAPRAWDĘ BARDZO BEZNADZIEJNYM:)
wedlug mnie jest bardzo przystojny i gra rowniez swietnie, uwielbiam ogladac filmy z jego udzialem, a najbardziej te historyczne i przygodowe
Euhenia zobacz sobie Kingdom of Heaven i takich Piratów, to beztalencie nie potrafi grać, u Scotta nie udzwignął roli, nie potrafi pokazywać emocji, a w tej branży buźka niestety nie jest najważniejsza.
PS: W Troji też zagrał beznadziejnie i zauważ że w kazdej swojej roli gra identycznie
Zrozum że w Troi zagrał dokładnie w taki sam sposób jak w Królestwie Niebieskim, różniacych sie tylko chartakterem postaci. Rodzaj jego gry jest niezmienny, nie potrafi okazywac emocji