Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

ah, znow ta smetna pupa z usmieszkiem!
zastanawiam sie jak tego Pinokia przed ozywieniem mozna nazywac aktorem..
jest marnym pionkiem w hollywoodzkiej grze o kase.Żydowscy malkontenci szantazuja biednym dzieci, aby graly one role kiepskich szmatlawcow i debili w wysokobudzetowych produkcjach! Chlopcy Ci, wyrwani od piersi matek mający jeszcze mleko pod nosem, ktorym wąs jeszcze nie wysypal sie na twarzy, wypowiadają w tych filmach maksymalnie 10 - 15 słow i będąc z tego niesamowicie dumni, ośmieszają siebie, swoje rodziny, kółka brydżowe, miasta i narody! ANARCHIA i KORUPCJA! ! !RZĄDZA PIENIĄDZA! ! ! ŚMIERĆ i CIERPIENIE! ! ! Hollywood to tania dziwka, marna sekta zrzeszająca slabych psychicznie zasrancow marzacych tylko o pojawieniu sie w 'Zyciu na goraco'! ! !

pozdrawiam wszystkich wyżej wymienionych w tym Orlando, trzymaj się i oby tak dalej!Nie zapominaj o kaloszach w te deszczowe dni tak czeste o tej porze roku. Wszyscy kibicujemy Ci z głębi... serca i zyczymy zdrowia oraz ladnego psa. Wciąż trzymam to lekarstwo na kaszel, o które prosiłeś ostatnim razem. Tak wiec prosic zawsze mozesz, ale nie oczekuj, ze Ci je wysle kretynie!

tylko w TP.Sa darmowe wieczory i weekendy o każdej porze dnia!

buziaczki w wasze krąglutkie czółka! milego wieczoru w towarzystwie Janka i Szarika!
pamiętajcie o nas na łożu boleści

i wyślijcie pocztówkę

ps. Uważajcie na plugawych komunistów. Wciąż są wśród nas i chcą zapanować nad światem!(to ci w czerwonych golfach)

z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia,
Twoja wierna sługa,
Harry kriszna

darling

Zastanawiam sie jak można kasować tak wspaniale, sensowne i wazne dla calego swiata wypowiedzi...:>

darling

Jesteś Hary Kriszną więc powinieneś wiedzieć :P

femles_CS

na długie jesienne wieczory polecam ci sudoku :)

użytkownik usunięty
darling

Jeppetto wróć

:)

Gdzież jest jeździec i koń?Nie no bez jaj to był mój ulubiony koń!

Mery21

Jeździec został brutalnie zrzucony z konia, ktory w następstwie uciekł przerażony wystrzałem z muszkietu trzymanego w ręce puszystego anarchisty o ziemistej cerze...
to przykre, wiem.

swoja droga, 'wyprobowalam' sudoku - faktycznie - rewelacyjne, niestety nie zajmuje duzo czasu..

darling

Wypróbuj harakiri zdecydowanie szybsze jeśli tylko dobrze naostrzysz narzędzie ;)
Czasem boję się sama siebie ]:->

Mery21

ale ja nie chce sama siebie zabijac! ;>

to niedobrze bac sie samego siebie, trzeba cos z tym zrobic!swoja droga, ze mi tez sie to czasem zdarza...:>

darling

To może spróbuj Sushi też jakieś azjatyckie a nie trzeba się przy tym zabijać :>,chociaż chyba jest czasochłonne jak sudoku.

Mery21

Sushi mowisz?;> no ostatnio znajomy mi polecal. surowa ryba nie brzmi szczegolnie przekonywujaco, ale podobno warto probowac nowych smakow..
moze kiedys zdolam sie przemóc:)