Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Dzisiaj 30-te urodzinki Blooma :D Wiem, że tego nie przeczyta, nie mniej życzę dużo zdrowia (żeby jak najmniej zbierał wszelkich obrażeń na planie filmowym ;)), dobrych decyzji w wyborze scenariuszy, udanych ról i pozostania sobą mimo tak wielkiej popularności :*:*:*:*

Nazgulek

Przyłączam się do życzeń:) Bardzo lubię tego aktora i życzę mu wszystkiego najlepszego:)

Sylwka

Również życze mu wszystkiego najlepszego! :*

Nazgulek

Ja również dołączam sie do życzeń:*:*:*.Mimo,że raczej ich nie przeczyta.Dzięki Nazgulku,że napisałaś ten temat i ja nie musiałam już tego robić,tylko się podpiełam :D:D:D.

Mery21

Nie przeczyta? Nigdy nic nie wiadomo ;D
Ja także dołączam się do życzeń. Niech nam żyje Orlando i dalej gra w filmach tak słodko (mimo to przyznaję, że mógłby popracować troszkę nad grż aktorską - ale psssst - jak urodziny to urodziny - bez krytyki :)
Buziaki dla niego :*:*:*:*:*:*:*

Nazgulek

Także mu życze wszystkiego najlepszego ;*
nie co roku obchodzi sie 30 lat
Orlando Kocham Cię ;*;*;*

gosiek_10

Niech nam sto lat żyje!!!
Dołączam się do życzeń.
Swoją drogą to już jest stary. 30 lat? Dwanaście lat starszy ode mnie.
Ale i tak go kocham....
@---;--,--'--

Nazgulek

wszystkiego najjj :D

kochamy Cie Orli;p <3

i w dupie mamy wszystkich antyfanow!!

Orlando_Bloom

Aaaaaaa a myslalam, ze jest mlodszy.

Nazgulek

Nie on jeden, ja też miałam wczoraj urodziny, siedemnaste, a nikt mi życzeń nie złożył... ;)

uczennica7017

W takim razie: Wszystkiego Najlepszego <tort ze świeczkami>!!! Może życzenia spóźnione, ale jednak. Pozdrawiam :)

neath

A ja byłam wczoraj na weselu i nie mogłam napisać życzeń... Dołaczam się więc do waszych i dokładam swoje: Żeby miał mniej antyfanów i stukniętych fanek, które szargają mu opinie, a więcej takich jak my ;].

A tak na marginesie... ten czas płynie za szybko! Niby taki młody aktor, a już ma 3 z przodu.. Stary (ale nadal jary) koń sie z niego robi :P. Jeszcze raz STO LAT, STO LAT!!

Życzonka kieruje jeszcze do mojej przedmówczyni uczennicy z okazji 17 urodzinek, oraz mojej kumpeli Oliwki, które też wczoraj postarzały się o rok ;]. (Szczęście macie... 7 lipca się nikt sławny i fajny nie urodził [oprócz Georga W. Busha :D:DD].)

AnaMaria

Troche za póżno, ale...:)) Wszystkiego naj, naj, naj...Chociaż i tak ma super życie. Jeszcze niech sobie super żonke znajdzie:**

AnaMaria

Dziękuję;) 13 to taka ładna liczba, ale dwie siódemki, to dopiero fart... :)

uczennica7017

Teoretycznie.. Jak narazie to moje "super szczęście" się jakoś specjalnie nie przejawia :P (A patrząc na horoskopy numerologiczne wg. dodanych cyfr daty urodzenia to też mam 7 :PP) Zbieg okoliczności?? :PP

AnaMaria

Mnie zawsze siódemka przynosiła szczęście =) A ty naprawdę masz farta, że tyle tych siódemek...

Nazgulek

Żałosny aktor , gorszego i bardziej sztucznego to trudno znaleźć .....