Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

No Orlando Bloom nie wiem czemu ale wydaje mi sie podejrzany :-O No on sie dziwnie patrzy a pozatym ma male usta a z doświadczenia wiem że tacy ludzie bywają dziwni !!!!!!!!!!!!!!! (no i nienajlepiej całują)

Kosmiczna_lasencja

ja też mam małe usta i oczy i nikt mi nie powiedział że jestem dziwna, a jego usta oczy i cały on są cudowne i z chęcią sprawdziłabym jak całuje ;)

paula_31

zgadzam się z Paulą ....kto powiedział że ludzie o małych ustach sa dziwni??..każdy jest inny ....i jeśli nie sprawdzałaś jak całuje to po co wogóle sugerujesz że robi to źle .....sorki ale ja tak sądze

Kosmiczna_lasencja

Jesteś uprzedzona! Co mają usta do charakteru?
A jesli chodzi o grę, to uważam, że nie zawsze sie stara chłopak :) W "Piratach...", "Władcy...", "Troi" i "Helikopterze w ogniu" grał super, bardzo przekonywująco, ale "Elizabethtown" mu nie wyszło. Ale moze to wina nudnego scenariusza? Mimo wszystko z reguły uznawany jest za dobrego aktora, o czym może świadczyć tak spora liczba filmów na jego koncie.

Kosmiczna_lasencja

Ja też mam małe usta i co z tego.Zgazam się z Paulą i też chętnie bym sprawdziła jak całuje:D:D::D