Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Gdzie męskość???

użytkownik usunięty

W ogóle nie widzę w tym facecie męskości... Jest taki mięczakowy..... Słaby jest....... :\

nie ubostwiam jakos specjalnie blooma i jego tworczosci ale posiadam dodatek do WP:dwie wieze o tym jak krecili film i takie tam...ale do rzeczy obejrzalam to i polubilam goscia m.in. za to, ze wszystkie sceny wykonywal sam bez pomocy kaskaderow...ciezko trenowal aby miec sile do krecenia scen wymagajacych wytrzymalosci i sily mimo ze niewiele wczesniej mial zlamany kregoslup (chodzi o kosc nie o rdzen) po jakims tam wypadku...po obejrzeniu tego nie uwazam, ze jest mieczakowaty i slaby..a co do meskosci to kwestia gustu...pozdrawiam;)

Tu sie zgodze. Masz racje, on nie jest za meski, ale gra w fajnych filmach, np"Piraci..." i "Wladca..."

zgelka

Nie jest męski, bo nie zagrał żadnego twardego faceta, gangstera, gra samych grzecznych chłopców :( Jak zostane reżyserem to zaproponuje mu role mordercy :) i wtedy stanie się bardziej męski, choć mi osobiście taki typ faceta też się bardzo podoba ;)

paula_31

nie wiem..ale mi sie zdaje że bloom nie jest taki zły...bardzo lubie jego gre aktorska....moze nie gra twardych facetów...moim zdaniem takie role bardziej do niego pasuja ......moze nie jest jeszcze w pełni doświadczony ale ma pojecie i jest jedyny w swoim rodzaju:D