on jest po prostu boski.kocham go i tyle!!!!!jest po prostu super i ma słodki tyłeczek!!!!
Tyłeczek Blooma
Jeśli ktoś mówi że Orli ma brzydki tyłeczek to niech obejrzy sobie filmy(jest ich dwa) w których ma dość nietypową rolę ale pokzuaje swój piękny tyłeczek. Legolasik był piękny Will też ale najładniejszy jest BLOOM!!!!!!!!!!!!!!!!
czy mogłabyś...
czy mogłabyś podać mi tytuły tych filmów? bo bardzo chEtnie bym je obejzała!!prosze odpisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ja go kocham. Jest piękny i dobrze gra w filmach. W Troi wyglądał bosko. I love Orli!
Boże, widzisz, a nie grzmisz! Dziewczynki, weźcie laleczki i idźcie się grzecznie pobawić. To już będzie bardziej ambitne niż wasza prymitywna dyskusja. W całym życiu gorszych bredni nie słyszałam! Jeśli oglądacie 'The Lord...' ['Władcę...' jakbyście nie zrozumiały w tych waszych blond główkach] tylko dla widoku 'granitowego tyłeczka' Legolasa, to wam szczerze współczuję. Ale cóż, może to i dobrze. W końcu treść filmu jest dla was zbyt ciężka i trudna do zrozumienia. Tylko błagam - nie ślińcie się tak. Albo kupcie sobie śliniaczki. Żałosne, doprawdy żałosne...
tola_love
oj tak.... zresztą gdzie niby w LOTRze goły tyłek Blooma???? ale rzeczywiście straszne....