gdzie grał główną role. Zamienił sie -wreszcie- w męzczyzne, zagrał dobrze, chyba go polubię ;)
Dokladnie!! Tam wreszcie zagral naprawde dobrze! Moze jeszcze bedzie z niego cos dobrego! Podzielam opinie ze w "Krolestwie Niebieskim" stal sie wreszcie facetem! :) Do tej pory gral samych lalusiow...
nic tam nie pokazal, tylko sie zblaznil, zal mi sie robilo jak musisalam go ogladac, dodam tylko ze bylam jego fanka po wladcy pierscieni, liczylam ze wiekszosc sie do niego po tym filmie przekona, niestety, sama sie od niego odwroce bo to bylo straszne !!!!!!!!! jest kompletnym beztalenciem
zblaznil sie... popieram w pelni. w szczegolnosci scenka, kiedy to balian stanal na czele jerozolimy - zalosne, ta jego mimika twarzy wywolala smiech na sali w kinie ;]
tak ja byłam na rólestwei niebieskim eczoraj i doszłam do wniosku zę dobry z nieog aktor.Wcale się nie dziwię żę nie dostrzegłam go w piratach bo przysłaniał go Depp ale w królestwie naprawdę dobry był aż go do ulubioncyh dodoałam :D
Temu, że zmienił się w mężczyznę, nie przeczę. Wyglądał bardziej męsko, niż zwykle...:). Co do jego gry w tym filmie...jeśli mam jush komentować, to negatywnie. Zagrał przeciętnie, ale to była jego pierwsza główna rola, więc moshe się jeszcze chłopak nie przyzwyczaił:D. Ale jego kwestie i zachowanie były tak wygórowane i beznadziejne, że szkoda gadać.
Najbardziej dziwiło mnie to, że kowal, żyjący w 12w. Francji umiał czytać i pisać, kiedy wziął miecz do ręki, to wspaniale walczył, a przy tytm był niezrównanym obrońcą Jerozolimy, któremu nawet Saladyn nie dawał rady na początku.
Trochę przesadzili nie?:D
Wolałm Blooma jako Legolasa, nawet jako Willa, ale tu....byłam w kinie tylko po too, ze by zobaczyć jak się chłopak popisze w nowej roli:)
Pozdrawiam;)
Mnie się to niespecjalnie podobało. Synek wyglądał jakby się zgubił w nie swojej bajce. Z założenia miał być charyzmatycznym rycerzem, który miał poprowadzić całą armię. Ja jakoś tej charyzmy nie zauważyłam, niestety. A poza tym zgadzam się z poprzednikiem; z tym powerem to przegięli.