Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Na to forum weszlam po raz pierwszy. Weszlam na forum o Orlandzie Bloom'ie, bo mi osobiście się podoba. Przeczytałam wszystkie wypowiedzi i.....totalnie mnie zatkało. Jak wy możecie wypisywac takie rzeczy o innych. Wyzywacie Go że On to, że tamto ale tak naprawdę Go nie znacie i niewiecie jaki jest. Sądzicie że jest głupi itp. bo jak przeczytacie coś o Nim w gazetach to już w to wszystko wierzycie. Niewszystko jest prawdą co tam piszą. A co do Jego aktorstwa to zapene gra tysiąc razy lepiej od was, bo założę się, że ci co tak na Niego wypisują wogule nie umieją nawet zagrac w przedstawieniu szkolnym. Wiadomo, że może On się niektórym nie podoba, bo każdy ma inny gust, ale bez przesady. Zastanówcie się co piszecie, bo na wypowiedzi niektórych można patrzec z ,,pożal się Boże...".

danja

Wiesz co z tymi ludźmi co krytykują tego aktora to jest tak że chcą postawić na swoim i zaczynają zadawać tzw "ciosy poniżej pasa". Jak możesz przejrzeć wszystkie tematy( no bez przesady ale dwie, trzy ostatnie strony tego forum) zauważysz że wcześniej były podejmowane próby zaprzestania tego ?czegoś?. Z tymi ?antyfonami? to jak grochem o ścianę. Oni i tak swoje zrobią i wiedzą .

danja

całkowicie sie z wami zgadzam.ja sama lubie tego aktora:)
tez mi sie czasem w glowie sie nie miesci jak mozna tak kogos obrazac i wyzywac:(
niektórzy w tych sprawach zdecydowanie przeginają