Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

..Niech każdy wyrazi opinie o tych cieciach którzy obrażaja nas i Blooma

Blank_2

Moja opinia jest taka,że za wiele ludzi juz tu jest na forum Blooma,a tak gwarno tu,ponieważ wchodzą tu z nie z myśla skomentowania jego gry aktorskiej,chociaż jest pare wyjatkow,ale wchodzą z mysla skarania jego zycia aktorskiego i prywatnego...
Ja rozumiem wolny kraj,jak wiele innych,ale tu sie dzieje jakas totalna wojna!!!ludzie dajcie spokoj i jedni i drudzy...pozdro

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
DaroO2222

Zgadzam się z Darem. Choć mnie antyfani Blooma wkurzają, bo zaśmiecają to forum. Jaki to ON jest taki i taki. Oceńcie jego grę aktorską w poszczególnych filmach. A nie TEN AKTOR TO DNO. jeśli ta osoba tak uważa to niech chociaż napisze na jakiej podstawie, a nie że Bloom to Laluś i kiepski aktor chociaż nie widział ANI JEDNEGO JEGO FILMU. Wydaje mi się, że oceniacie postacie jakie On grał. np. W piratach pewnie łączyliście Johnnego i Keirę, żeby byli razem. A tu się trafił taki Orlando. Więc na Niego nawrzucacie to na pewno producenci to przeczytają i będzie po waszej myśli.

patka27

no, tzw Fani Blooma wcale nie zaśmiecają forum:D

wiluska

no i znowu mi zablokowali wpis , ci fani blooma to tandeta totalna

Rengaru

Jak jesteś palantem,który nie potrafi pisac to sie nie dziw,a i pozdro od Blank,on to Cie naprawde "lubi"...zreszta tak samo jak wszystkich co sie nas czepiaja...wyrosniecie moze kiedys z tego...