Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Jak widzę że takie lalusie jak Orlando Bloom i Johny Deep mają aż tyle głosów i same pozytywy to mnie szlag trafia. To samo tyczy się również Brada Pita

Szczur1992

A ja jak widze takich jak Ty mam odruchy samobojcze i wale sie stolkiem po watrobie, myslac ze to Ty.

sperma

To jest moja opinia na temat tych aktorów a ty powinieneś to uszanować, a nie wyjeżdżać mi z takim tekstem.
Pozdro

Szczur1992

Bardzo ladnie ta swoja opinie uzasadniles. Jakims dziwnym trafem nie umiem jej uszanowac.
(wykluczam blooma akurat)

Szczur1992

Nie no...Bloom i Pitt to rzeczywiscie przereklamowani aktorzy którzy nie umieja grac ale ja uwazam ze johny nie jest lalusiem ikreacje filmowe ktore stwarza sa swietne. A poza tym co on takiego zrobil ze uwazasz go za lalusia ??

Paolajn

Z johnym Deepem to chyba na serio przesadzilem, ale z tymi dwoma pozostałymi to mam rację.
Pozdro

Szczur1992

Z Pittem nie masz żadnej racji- rewelacyjny aktor.

Cyanide

Po pierwsze szanuje twoje zdanie .....ale jak juz cos to JOHNNY DEPP...a Orlanda i pitta nie lubie

Szczur1992

E tam. Lalusiów tworzą fani, a nie sami aktorzy. Bloom gra dobrze, ale narazie nie miał rzadnej naprawdę bardzo ambitnej roli, różniącej sieod roli bohatera. Nie miał okazji się wykazać;) Pitt jest ok, na "starość" się poleprzył;) Doświadczenie itp. A Depp jest i był rewelacyjny. Poprostu miał role tak różniące się ,że miał się czym wykazać;) KAżdy aktor ma coś w sobie, ale nie każdy umie wszystko zagrać!

kalina_4

Johnny nie jest wcale lalusiem. Co do Blooma i Pitta to się nawet zgadzam. Należy jednak pamiętac, że Brad stwożył wiele ciekawych postaci np. w "12 małpach". A Orlando no cuż sama nie wiem za co( hmm... może za Legolasa? chyba tak), ale go lubie. Trzeba przyznac dobrym aktorem to on nie jest, nie jest też taki najgrszy) jednak mu to wybaczam.

HekateV

Ani do deppa,ani do pitta sie nie zgadzama