Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

1. "Piraci z Karaibów" - Will Turner
2. "Władca pierścieni" - Legolas
3. "Troja" - Prys
4. Królestwo niebieskie" - Balian
5. "Elizabethtown" - Baylor
6. "Mleczarz" - Jimmy
7. "Helikopter w ogniu" - Todd Blackburn

Amoże zupełnie inna? Jak uważasz???

A_g_A

Jak dla mnie najlepszą rolę miał we "Władcy Pierścieni". Pozostałe filmy też nie były złe (pomijając Troję, która mi się nie podobała), ale do tego akurat filmu i do tej właśnie roli im daleko. Pozdrawiam

AnaMaria

Mi się tam raczej "Troja" podobała, ale chyba jednak w "Królestwie niebieskim" Orli miał lepszą rolę...

A_g_A

Zdecydowanie najlepiej, jak dla mnie, wypadł w "Piratach z Karaibów", "Władcy Pierścieni" i "Królestwie Niebieskim".

black_ninja

Najlepszą jego rolą było "Królestwo niebieskie". Niezbyt podobał mi się i w "Piratach" i we "Władcy pierścieni". Chociaż według mnie w "Elizabethtown" też wypadł całkiem sympatycznie ;)

A_g_A

Legolas!!!

użytkownik usunięty
A_g_A

* Piraci z Karaibów Klątwa Czarnej Perły *

A_g_A

"Elizabethtown", zdecydowanie, świetna kreacja :)

użytkownik usunięty
A_g_A

jeśli o mnie chodzi to : Królestwo Niebieskie, Władca Pierścieni,Piraci z Karaibów

A_g_A

We Władcy był zjawiskowy :) do dzisiaj nie moge się na niego napatrzeć i zawsze odwraca moją uwage od całego problemu Śródziemia :) w Piratach zagrał takie ciepłe kluchy, ale nawet mu to wyszło :)

A_g_A

PAula masz racje! Najlepiej zagrał w Władcy Pierścieni i uwielbiam się patrzeć na niego, gdy jest ten film =D Imponująco grał. Spodobał mi się. Może nie on tylko Legolas? Buahaha :P
Więc zdecydowanie jestem za Władcą Pierścienia. Pozdrawiam.

A_g_A

woldaca pierscieni i piraci z karaibow,...............

A_g_A

wg mnie najlepiej wypadł w(z) Helikopterze(helikoptera) w ogniu:P
pozdro:)

A_g_A

Wg mnie to w LOTR *_______*
--------
Legolas rządzi xP

Jimela

zjawiskowy- to wprost idealne określenie tego jak Orli zagrał i wyglądał we "Władcy". Naprawdę lepiej tego już określić się nie da. Po prostu świetnie powiedziane;] Nie wiem czy on tam perukę nosił czy nie, ale myślę, że powinien przy niej zostać bo mu tak ładnie w blondzie i tych długich włosach... Och, ach, och (wzdycha)... I- tutaj próbuję patrzeć obiektywnie, ale jest to także moja subiektywna ocena zarazem, Orlando najbardziej profesjonalnie i naturalnie wyglądał właśnie tam. Mdleję!!!

użytkownik usunięty
A_g_A

Mi się podobał w Piratach, Władcy Pierscieni, Troji i w Królestwie Niebieskim te pozostałe to takie ...... ale też był dobry ;];];]

Mi się podobał najbardziej w LOTR :):):):):) Po prostu the best

Fricavanyali

Czyli większość za LOTR, choć jak dziewczyny zauważyły, to nie wiem czy On jepiel zagrał, czy nie przypadkiem Legolas :):):) LOTH rządzi, hehhehe

A_g_A

Oczywiście, że najbardziej mi się podobał jako Will Turner!!!!!!!!

bowtruckel

Myślę, że najlepiej zagrał we "Władcy...", ale nie ogladałam "Elizabeth town", mleczarza itp. W "Piratach..." nie wypadł najlepiej i tylko zawadzał, a w Troji zagrał średnio. Mam jeszcze zamiar obejrzeć "Królestwo Niebieskie" (lubie filmy tego typu) i wtedy ocenię go tam. :)))

A_g_A

A ja będe inna i powiem że chociaż kucham i ubóstwiam Piratów, to Bloom akurat mi sie tam nie podobał. Może i miał zagrac lekko sztywno ale troche przesadził i to mi sie nie podobało. Bardziej wyszło mu rola we Władcy, bo chcrakteryzacja zrobiła swoje i całkiem mu ten elf pasował ( i zielone rajstopki:D). jednak napewno wyborowym aktorem to on nie jest. Przynajmniej dla mnie

A_g_A

hmmmmmm ...........
Stanowczo stawiam na Legolasa. Bo mało go tam było a jak jest w tle to nieźle mu idzie bo jako główny bohater jest przeciętny.

__luthien__

Chyba najlepsze to były według mnie:
Władcy Pierścieni, jako Legolas
Królestwo Niebieskie, jako Balian