Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Pytanie do dziewczyn z przedziału wiekowego 12-16 lat.
Kto to jest? Co w nim widzicie? Bo aktor to żaden, bez żadnego dorobku ani stażu filmowego, w wywiadach niesympatyczny, zarozumiały, zero skromności, jest może ładny- bo przystojnym go nie można nazwać,bo nim nawet ja bym się przespał, a gejem nie jestem.

Czekam na odpowiedzi jego fanek, może jak mi coś wytłumaczycie to wtedy zrozumiem jego fenomen, bo na razie ma u mnie 2 na 10.

The_Sopranos

Eee... Mam 15 lat, jego fanką nie jestem, ale nazywanie kogoś "palantem" to chyba przegięcie ;/ nie znasz go prywatnie, więc takich komentarzy sobie oszczędź ;/
a co do tego czy jest przystojny... gusta są różne, drogi Kolego.

bamdaram

Masz całkowitą rację Madaa, pozdrawiam.

koa222

Koa222 sorry , ze się czepiam , ale czy ty w ogóle masz własne zdanie, bo jak czytam twoje posty to najczęściej napotykam "masz całkowitą rację " lub dla odmiany "zgadzam się z tobą", albo na takie natrafiam i nie potrzebnie się czepiam. A tak korzystając z okazji pomimo, że mi już 17 stuknęła. Zwykła aktorzyna która ładnie na ekranie wygląda i kompletnie nic więcej.

Nimfadora01

A niby co mam powiedzieć, jak mam podobną opinię? Nie pisz głupot. Poza tym zauważyłam, że moim postom często poświęcasz dużo czasu. Zaczynam podejrzewać, że masz na moim punkcie jakąś obsesję ? Nie obraź się, ale tak to wygląda Elfik Sidhe. Może zacznij poświęcać więcej czasu własnej osobie?
Aha, jeszcze jedno, nie mogę odpowiedzieć na pytanie autora, bo dawno wyszłam z przedziału wiekowego 12-16 lat ;)

koa222

Zmieniam przedział na dowolny ;)

The_Sopranos

"Zmieniam przedział na dowolny ;)" - ale się uśmiałam :D ;)

użytkownik usunięty
The_Sopranos

http://www.filmweb.pl/topic/617063/Pytanie+do+dziewcz%C4%85t+z+przedzia%C5%82u+w iekowego+11-16+lat+Co+to+za+czort+ten+Wentworth.html

Czyżby klon lisoszakala? Broń się, The Sopranos!

Bad Ann ten kolo dał 1 dla Johna Deppa. Obejrzał "piratów..." i ocenia ich po tym... A John w tych dziesiątkach filmów epizody zagrał nie?
:PPPPPPPPP

użytkownik usunięty
I_am_a_Bad_Girl

Ni ma go cuś. Po mojemu porzucił ten splagiatowany temat. Pała dla Deppa po jednym filmie faktycznie nieciekawie o nim świadczy - BTW "Piraci..." (pierwsza część) to świetny film. Jack Sparrow może i wkurzający, ale zagrany pierwsza klasa :-)

Nie licz na odpowiedź The Sopranos, bo on został zablokowany i już go tu nie ma chyba że pod innym nickiem

Christopher_Moltisanti

Rzeczywiście te tematy są do siebie bardzo podobne.
Bad Ann a pamiętasz w "Piratach", w pierwszej części taką zabawną scenę w jaskini pełnej skarbów, pod koniec, gdy już się wyjaśniła zagadka klątwy - Will i Liz myśleli, że zostali sami, zrobiło się przez moment romantycznie, a nagle przerwał im jakiś brzdęk spadających przedmiotów - okazało się, że gdzieś za nimi Jack przebiera sobie skarby i patrzy co by tu zabrać ze sobą :D (to co mu się nie spodobało wyrzucał za siebie).

użytkownik usunięty
koa222

Powiedziałabym, że te tematy są do siebie podobne toczka w toczkę... ale rzeczywiście gościa przyblokowali, więc nie ma już sensu się nad nim pastwić.
Scenę pamiętam - cały Jacuś. Człowiek chce wyznać miłość ukochanej, a tu Jacuś brzdąka skarbami. Człowiek chce spokojnie pływać swoim przeklętym statkiem, a tu Jacuś kradnie mu serce. Człowiek chce wznieść toast za wspólny plan, a tu Jacuś chleje oba drinki. Człowiek chce wygłosić wzniosłą przemowę "Begun by blood, by blood undone", a tu Jacuś ciśnie się przez tłum i mówi: "Najmocniej przepraszam...". Sto pociech z tym naszym Jacusiem :) A czemu pytasz o tę scenę?

"przyblokowali" :D
Pytałam się o tę scenę, bo bardzo mi się wydawała zabawna :) A właśnie - tam gadzie się nikt nie spodziewał Jacka, facet nagle wyrastał spod ziemi niczym żołnierz z okopu. Czasem nawet z metką Adidasa wystającą spod chusty:
http://www.funatiq.com/images/johnny-depp.jpg
Nie wiedziałam, że firma Adidas była słynna już w XVIII w. :p

użytkownik usunięty
koa222

"Drogi użytkowniku.... ADMIN" - mieć coś takiego na blogu, wystaw sobie. Wstyd i trauma.
Znam to zdjęcie - niezła wtopa :)

Bad Ann...Dlaczego miałby to być mój klon? Skąd takie podejrzenie? Ten temat toż to moje dziecko!
Klonowi po wykopaniu go pousuwano wszystkie bzdury...
Poza tym mnie chyba łatwo rozpoznać? Myślcie kobiety na przyszłość!:-)

PS-
Bad Ann ten kolo dał 1 dla Johna Deppa. Obejrzał "piratów..." i ocenia ich po tym... A John w tych dziesiątkach filmów epizody zagrał nie?
:PPPPPPPPP

kompletnie nie rozumiem textu dori 1703... Nie jestem tym kolem i bardzo lubię Deppa.

Tyle ode mnie...Znikam.

użytkownik usunięty
lisoszakal

Lisie, ty żyjesz!