Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Najbardziej pożądanym kawalerem w Hollywood PO RAZ KOLEJNY ZOSTAŁ GEORGE CLOONEY( hmmm..., co ten facet ma w sobie, że te kobiety tak za nim szaleją, już od tylu lat?), ale ORLANDO znalazł się w pierwszej dziesiątce zajmując miejsce 8. Przed nim jest Owen Wilson(widać niedoszli samobójcy rownież podobają się niektórym kobietom?) i paru innych, nie wszystkich kojarzę, ale moim zdaniem Bloom zasługuje na miejsce o wiele wyższe.
Chcecie zbaczyć galerię? Oto link:
http://film.wp.pl/idGallery,3452,idPhoto,157050,galeria.html
1. (miejsce) George Clooney
2. Leonardo DiCaprio
3. Matthew McConaughey
4. Ryan Seacrest
5. Vince Vaughn
6. Jamie Foxx
7. Owen Wilson
8. ORLANDO BLOOM
9. Bruce Willis
10. John Mayer

Euhenia_2

Orlando zasługuje przynajmniej na miejsce w pierwszej piątce, na pewno przed Matthew McConaughey'em, Jamie Foxem i Ryanem Seacrestem (ten ostatni jest jakoś mało znany). Dobrze, że przynajmniej jest w tej 10 :) George Clooney jest znany z "wiecznego kawalerstwa", jak sam kiedyś przyznał, małżeństwo nie jest dla niego. Myślę, że Clooney'a jeszcze dużo razy zobaczymy w takim rankingu.

koa222

Dokładnie tak samo uważam. Orlando powinien się znależć co najmniej na drugim miejscu :-).
O tym rankingu wspominają w najnowszym "Teleświecie" zamieszczając zdjęcie Clooneya :-(.

Euhenia_2

Szkoda, że nie aktora spod numeru 8 :)

koa222

Właśnie! :-) W tym roku w "Teleświecie'" zamieścili jako "GWIAZDĘ TYGODNIA"(to ta rubryka, gdzie dają wywiad z gwiazdą wraz z komentarzem dziennikarza, na dwóch lub trzech stronach) Johnnego Deppa, a w najnowszym numerze Keirę Knightley. Mogliby wreszcie umieścić trzeciego pirata -Orlanda - oczywiście, w tej najważniejszej (tak mi się wydaje) rubryce tego tygodnika. On nigdy nie był "Gwiazdą tygodnia" , a Keira z Deppem już co najmniej dwa razy.

Euhenia_2

O, mam nadzieję, że kiedyś zamieszczą też wywiad z Orlandem. Nawet nie pamiętam, czy kiedykolwiek był :( (co sama też słusznie zauważyłaś) Za to bardzo często piszą o Evie Longorii i pozostałych gwiazdach "Gotowych na wszystko", aż za często. Za to Keiry już dawno nie było na okładce "Teleświata",i w tym tygodniu okazało się miłym zaskoczeniem, że jest w rubryce "Gwiazda tygodnia", bo ją lubię.

Euhenia_2

"nie wszystkich kojarzę" -
2. Leonardo DiCaprio
3. Matthew McConaughey
4. Ryan Seacrest
5. Vince Vaughn
6. Jamie Foxx
- nie kojarzysz ich? A to dziwne, bo wydawało mi się, że to znani aktorzy. Nie dziwię się, że nie dają Blooma w tym dziale, bo o czym mieliby pisać? Bloom gwiazdą? ^.^ :)

Wkurzona_Lunatic

PS: Co Bloom robi tak wysoko w tym rankingu? Chyba zabrakło im innych kandydatów:)

Wkurzona_Lunatic

Koa,
Też tego nie rozumiem. Co z nich za gwiazdy Eva Longoria z "Gotowych na wszystko" , Gillian Anderson Z "Archiwum X" grały głównie w serialach, a tyle miejsca im poświęcają w "Teleświecie"? Orlando występował u tak wielkich reżyserów jak Ridley Scott czy Cameron Crowe i to przecież w GŁóWNYCH ROLACH. Mam nadzieję, że napiszą o nim wreszcie.

Euhenia_2

Właśnie! Cały czas piszą tylko o tym jednym serialu i zamieszczają jako "gwiazdę tygodnia" albo Evę, albo Terri, albo Nicolette, tyczasem nie wszyscy przepadają za oglądaniem takich seriali. Powinni częściej zamieszczać informacje na temat aktorów nieserialowych, typu Keira, Johnny i Orlando (chwała im za to, że chociaż tą dwójkę umieścili). Ostatecznie mogliby rozszerzyć rubrykę o "Dwie Gwiazdy Tygodnia" ;)
Jakie rubryki lubisz jeszcze czytać w "Teleświecie"?

koa222

Lubię czytać w "Teleświecie" "NIEDYSKRECJE", czyli ploteczki... :-) na temat aktorów, są często zabawnie ujęte. Również rubrykę zatytułowaną "TV / FILMY TYGODNIA", jeżeli przedstawiają w niej film , który mnie interesuje i który zamierzam obejrzeć. Czytam również wywiady w rubryce "TV / ZBLIŻENIA" , ale nie interesują mnie zupełnie wywiady z prezentarami telewizyjnymi. Prawie wogóle nie czytam rubryk o serialach, bo właściwie żadnego nie oglądam oraz nie interesuje mnie sport. Czytam za to chętnie opisy filmów, które mają premierę w kinach oraz na DVD, a także artykuły w "TV / DOKUMENT". W horoskopy nie wierzę, więc nie czytam, tylko sobie zerkam, jaka gwiazda jest z pod jakiego znaku zodiaka. A Ty, które rubryki lubisz czytać w "Teleświecie"?

Euhenia_2

Do moich ulubionych rubryk należy ta z "Gwiazdą tygodnia" (z interesującym opisem kariery gwiazdy, omawianej przez prezentera) oraz "Podróże" - zawsze dają ładne i duże zdjęcia miejsc, w które warto pojechać (i jest ciekawy opis danego kraju). Lubię również "Niedyskrecje" :), czyli najświeższe wiadomości o gwiazdach, a także "Dokument", gdzie piszą zazwyczaj o cesarzach, królach i innych znanych ludziach, żyjących często kilkaset lat temu. Jakiś czas temu był tu interesujący artykuł o królu Henryku VIII, który za swojego panowania miał aż 6 żon :) Lubię też poczytać o kinowych premierach i premierach dvd. Rubryki "Sport" w ogóle nie czytuję.