Jaka według was jest najlepsza postać,w którą się wcielił Bloom i najbardziej jej oddał swoją grę aktorską?...,bo według mnie jest to Balian z Królestwa Niebieskiego,filmu reżysera Ridleya Scotta,a on wybiera tylko najlepszych.Bardzo dobrze O.B. zagrał,także w PzK3...pozdro
Mnie Bloom zauroczył jako elf Legolas. Wiem, że to nie jest rola dzięki której mógł sie wykazać. Bardzo dobrze zagrał w wspomnianym przez ciebie Królestwo Niebieskie. Swą bardzo bobra grą aktorska wykazał sie już w pierwszej części Piraci z Karaibów.
Dla mnie Bloom we wszystkim gra dobrze; bo spokojnie, opanowanie a gdy trzeba potrafi pokazać pazura. Musząc jednak wybrać zdecydowałabym sie chyba na Will'a i Balian'a.
Ja najbardziej lubię go w roli Drew Baylor'a z Elizabethtown. Moim zdaniem zagrał tam bardzo przekonująco i był bardzo zabawny.Na drugim miejscu jest Will Turner z 3 części piratów. Ale nie widziałam jeszcze Królestwa Niebieskiego więc...
Najbardziej mi sie podoba rola Will'a Turner'a :) ale nieźle zagrał też role śmierdzącego Parysa w Troi:P
zgodze sie z toba,bo doskonale wcielił sie w postać Willa,szczególnie w trzeciej czesci PzK,ale w poprzednich też grał spoko...