Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
66 841 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Jaka według was jest najlepsza postać,w którą się wcielił Bloom i najbardziej jej oddał swoją grę aktorską?...,bo według mnie jest to Balian z Królestwa Niebieskiego,filmu reżysera Ridleya Scotta,a on wybiera tylko najlepszych.Bardzo dobrze O.B. zagrał,także w PzK3...pozdro

DaroO2222

Mnie Bloom zauroczył jako elf Legolas. Wiem, że to nie jest rola dzięki której mógł sie wykazać. Bardzo dobrze zagrał w wspomnianym przez ciebie Królestwo Niebieskie. Swą bardzo bobra grą aktorska wykazał sie już w pierwszej części Piraci z Karaibów.

DaroO2222

Dla mnie Bloom we wszystkim gra dobrze; bo spokojnie, opanowanie a gdy trzeba potrafi pokazać pazura. Musząc jednak wybrać zdecydowałabym sie chyba na Will'a i Balian'a.

DaroO2222

Ja najbardziej lubię go w roli Drew Baylor'a z Elizabethtown. Moim zdaniem zagrał tam bardzo przekonująco i był bardzo zabawny.Na drugim miejscu jest Will Turner z 3 części piratów. Ale nie widziałam jeszcze Królestwa Niebieskiego więc...

agatamf

Najbardziej mi sie podoba rola Will'a Turner'a :) ale nieźle zagrał też role śmierdzącego Parysa w Troi:P

Siwa_6

Dla mnie był przekonujący jako parys i legolas. Te role do niego pasowały

DaroO2222

Według mnie jego najlepsza rola to Will Turner.

Captain_Zbig

zgodze sie z toba,bo doskonale wcielił sie w postać Willa,szczególnie w trzeciej czesci PzK,ale w poprzednich też grał spoko...

DaroO2222

we wszystkich :))) !!! niestety nie widziałam Królestwa niebieskiego , ale napewno dobrze zagrał ^^

wercia127

Władca Pierscieni ,Piraci zKaraibow...za to w Troji zagral slabo jak dla mnie...

Hermioneczka

Moim skromnym zdaniem najlepsza rola Blooma ( choć i tak beznadziejna ) była rola Legolasa , a poza tym nie lubie tego lalusiowatego aktora .