Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Orlando według mnie jest najprzystojniejszym aktorem świata. Brad Pitt przy nim wysiada tak samo jak wiele innych aktorów jak np. Bruce Willis. Poza tym świetnie gra i ma nienaganne maniery.

kaska_105

Stanowczo popieram!
Brad Pitt to przy nim jakiś pyłek!

Princess_Ewelina

popieram was w 100 procenatch ....orlando jest jedynym z najprzystojniejszych aktorów

claudik_2

zgadzam sie!!!!!! Orli jest tak przystojny ze moglabym dla niego wszystko zroi!!! fani Orliego zapraszam was na mojego bloga: www.orlando-bloom-teh-best.myl og.pl i zostawcie komy!!

kaska_105

Orlando Bloom to jeden z najprzystojniejszych facetów na świecie... nic dodać nic ując ... słodzio miodzio

kaska_105

Orlando Bloom to jeden z najprzystojniejszych facetów na świecie... nic dodać nic ując ... słodzio miodzio

_natka

Oczywiście :D Cruise, Pitt i cała reszta przy nim wysiadają, ale Depp na równi ;)

paula_31

Na początku myślałam, że Hayden Christensen jest przystojniejszy, ale teraz uważam to za błąd:)) Orlando jest i najprzystojniejszym aktorem jakiego znam:P Poza tym uważam, że jest bardzo fajny i ma poczucie humoru.

Lucja_Tonks

Tonks wlasnie Ci mialam przesyalac adres tej strony:))

kaska_105

Absolutnie się z wami zgadzam. A jego głos mnie po prostu rozbraja! jest boski!

kaska_105

zgadzam sie z wami po czesci:) uwazzam ze Orli jest nbarrrdzo slodki i przystojny ale i tak wole Deppa;)

kaska_105

zgadzam sie z wami po czesci:) uwazzam ze Orli jest nbarrrdzo slodki i przystojny ale i tak wole Deppa;)

Hermioneczka

Ja też uważam że Orlando jest przystojny i że spoko gra ale mojm ulubionym aktorem jest Johnny Depp:0 on jest po prostu fenomenalny!:) ale Orli też jest super:)

JaWiemTySieDomysl

Też lubie Orlando, ale Johnny i tak jest fajniejszy;)

użytkownik usunięty
Princess_Ewelina

Ile wy macie lat? może i sie wam podoba bo brzydki nie jest ale gra aktorska :/ jest kiepski . . . sam kiedyś powiedział ze musi sie jeszcze wiele nauczyć, nie możecie go poruwnywać do Deep'a czy Willisa to są wielkie gwiazdy . . .
Ps. Sam jestem jego fanem ale widze jak gra i nie będe sie oszukiwał !
Pozdro

Sorki, ale czy ja kiedyś powiedziałam, że Orly gra lepiej od Johnny'ego?
A tak poza tym to jakbyś nie widział to tu chodzi właśnie o wygląd...
A tak poza tym to Johnny i lepiej gra, i lepiej wygląda
Pozdro!

Princess_Ewelina

tez dawniej twierdzilam ze bloom rządzi i jest najprzystojniejszy... no ale za malo filmów wtedy widzialam ;]depp jest fajniejszy ale pod względem "urody" i tak heath ledger jest moim numerem 1

Kropka_3

Orlando bloom to jeden z najbardziej utalentowanych aktorów jego rola Legolasa jest dla mnie kultowa

kaska_105

Orlando był piękny jako Legolas w tym długisz jasnych włosach i elfich uszach ;)) a tak to...
:x ;D

kaska_105

Pewnie mnie za to oplują ale nie zgadzam się. Nigdy nie uważałam go za ideała męskiej urody i nie podziwiałam jego gry aktorskiej. Obejrzenię "Królestwa Niebieskiego" potwierdziło moję zdanię. Bloom dostaje mało ambitne role (Wyjatek POTC) a mnie nie wystarcza skakanie w obcisłych rajtuzkach i machanie szabelką aby uznać go za geniusza.Jego roli Legolaska ma dość na całe życie (przez znajomą, która każda scenkę z jego udziałem powtarzała mi parę razy "abym mogła dostrzec jego piękno" i popisała mi cały zeszyt "Legolasek").
Podoba się wam?...podobno o gustach się nie dyskutuje.

kaska_105

On moze i jest przystojny, ale od pasa w dol (a i to ne jestem pewna, czy on tam cos w ogole ma) i jak zgasza swiatlo!! Albo w nocy na cmentarzu!! Pewnie zaraz zostane zgwalcona przez niewyzyte seksualnie fanki, ale no coz... Prawda w oczy kole... :)