Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Wg mnie wszystkie jakie oglądałem były wprost beznadziejne ale jeśli bym musiał wybrać to jest to rola " Parysa " (Troja) .

DaruVeald

Jako Parys byl zly? Czemu? Fajnie gral;). Beznadziejny byl jako Drew w "Elizabethtown", wg. mnie caly film byl beznadziejny, nie wiem czmeu niektorzy uznaja go za hit..

DaruVeald

ogólnie nie cierpie jego "gry" ale jak mam wybrać to myśle, że "Elizabethtown" (ogólnie straszny film, myślałam, że nie dotrwam do końca)
jako Parys też mi sie nie podobał, taki laluś do takiej roli nie pasuje...

smerfetka

Grał wręcz tragicznie w Piratach z Karaibów ( grą aktorską bardzo przypomina mi braci Mroczków ) ale jednak nic nie przebije moim zdaniem jego gry w Troi...

DaruVeald

A ja mam wręcz odwrotnie:) Uważam, że w Elizabethtown zagrał najlepiej:)Najgorszy był moim zdaniem w Królestwie niebieskim i w Troi:)

DaruVeald

Zdecydowanie Parys w Troi był najgorszy, ciotowaty i tchórzliwy :/ jak wyszłam z kina to byłam przerażona. Fajnie zagrał tylko w LOTR bo idealnie jesgo tetralna gra aktorska pasowała do subtelnego elfa. Chciałabym go zobaczyć w roli niegrzecznego typa :] może by sie sprawdził i zmienił swój wizerunek

paula_31

No coś Ty, uwierzyłabyś gdyby powiedział tym swoim subtelnym głosikiem, że ma ochotę wypruć komuś flaki?!:P Jest skazany na rolę "tych dobrych":)Pozdrawiam:)

Mims

Wg mnie we wszystkich filmach gral beznadziejnie a wiec trudno bedzie mi wybrac szmire posrod szmir.

Mims

wg mnie wszystkie jego role byly beznadziejnie zagrane wiec trudno bedzie mi wybrac szmire posrod szmir