ale to najgorszy aktor jakiego widziałam. Nie lubię Brytyjczyków, udają Amerykan. Ale to nie jedyny powód mej nienawiści do niego, on wygląda jak pedał.
Zgadzam się z tobą (i z innymi niepochlebnymi wypowiedziami jego temat) w 100%. Ludzie przecież to zniewieściały półmężczyzna!!! No wszystko zniosę, ale nie to, że ten Narcyz od siedmiu boleści wyprzedza w rankingu takich geniuszy jak np. Robert de Niro i AL PACINO. No ludzie zlitujcie się, taka nota dla tej aktorskiej parodii??!!
mysle ze nie widzialas zadnegofilmu z nim skoro sadzisz ze on udaje Amerykanina !!!!
przeciez on ma nieskazitelny brytyjski akcent !!!
ja go bardzo lubię
poza tym odczep się od Brytyjczyków, oni sa duzo lepsi od Amerykanów i na pewno nie chca sie do nich upaodabiać!! jeżli ktos kogos miałby nasladowac to Amreykanin Brytyjczyka
Orlando Bloom jest srednim aktorem, ale z tymi Brytyjczykami udajacymi Amerykanów to duuuuuuza przesada
sorki ale przeciez amerykanie to byli brytyjczycy nowiec z tym udawaniem to jest odwrotnie aktor nie jest z niego taki zly a przez to ze popularny glownie z powodu wygladu nie nalezy go od razu skreslac
Wyglada jak to okreslasz "jak pedal" bo jest kreowany na slicznego lalusia zeby wzdychaly do niego glupiutkie dziewczynki i chodzily na filmy z nim. Ty najwyrazniej jestes glupiatka dziewczynka do ktorej akurat nie trafia to, co trafia do twoich rowiesniczek. Ale nie zmienia to faktu ze jestes glupiutka :D Swiadczy o tym poziom twojej wypowiedzi.
Uno! Brytyjczycy nie udają amerykanó, bo ich nienawidzą. Uśmiechają się do siebie jedynie gdy mają wspólne interesy.
Duo! To chyba Amerykanie udają brytyjczyków... ale żadnemu się to nie udało
Tres! Pedał to jest określenie negatywne? Przecież każdy ma prawo do własnych poglądów. To, ze ktoś jest pedałem to na pewno nie jest goraszy. Tak czytając Twoją wypowiedź wydaje mi się, że chyba bardziej lubię facetów, niż takie nietolerancyjne prosiaki. Wybacz, ale taka jest prawda. Zero inteligencji, nie zbliżaj się dożadnego testu IQ dla przedszkolaków, bo się przerazisz.
Quatro! Ten facet umie grać. W każdej roli jest inny. Doceń to.
No jasne, nie chcialem tu juz wnikac w to, ze nie ma nic zlego w odmiennej orientacji seksualnej wiec nie powinno sie uzywac slowa "pedal" jako obelgi, ale nie ma sensu z tą prosta dziecinka prowadzic takich dyskusji bo i tak nie zrozumie. Zeby to jeszcze byl chlopak - w pewnym wieku homofobia jest u nich normalna, ale jak dziewczyna wyzywa kogos od pedalow to naprawde swiadczy tylko o tym ze jest prosta, chamska, ograniczona debilka.
A już zaczynałem tracić wiarę w gatunek kobiet. Zwykle przedstawicielki płci pięknej zapytane o Blooma rozwodzą się nad jego aktorskim talentem (!) i urodą (!). A tu widzę komentarz "najgorszy aktor jakiego widziałAM" czyli że nie wszystkie dziewczyny są takie same :) plusik u mnie masz :)
wiesz, a ja po tej wypowiedzi jakoś przeciwnie... jakby tam były JAKIEŚ argumenty, to bym rozumiał... a tak to jakas sobie dzieweczka powiedziała, że jak go nie lubi to jest wstrętny okropny, a do tego dzieweczka chwali się swoją niewiedzą o anglikach :]
o litosci uwielbiam czytac takie glupoty
Oczywiście ze Bloom to pseudo aktor, na razie nie mial zadnej roli o ktorej mozna byloby powiedziec ze jest swietna. Faktycznie w Królestwie niebieskim zagral jako tako , tzn nie zepsul filmu ale to nie oznacza ze zagral bardzo dobrze. Jego kowal byl drewniany i jakis taki nienaturalny.
Co do urody to nie bede sie wypowiadac, bo mi akurat zupelnie sie nie podoba taki chłoptas z loczkami. Przerazaja mnie te stada jego fanek, ktore sie podniecaja z kazdego filmu w ktorym gra i mam watpliwosci aby tu chodzilo o grę. Przyznajcie ze po prostu sie wam podoba z wygladu i tyle, a nie piszcie glupot w stylu jest swientym aktorem, jego role sa wspaniale, bo to kpina.
Brytyjczycy udają Amerykan?! Dziewczę, czy Ty się znasz na geografi i historii? Radzę Ci trochę o tym poczytać. Z tego, co widzę to już prędzej my, Polacy, bardziej upodabniamy się do Amerykan niż Brytyjczycy. Oni mają swoje tradycje i nic w nich nie zmieniają, a u nas się co rusz coś zmienia.
To był wstęp do zasadniczej części.
Jeśli uważasz, że tylko wygląd świadczy o człowieku, to tylko świadczy o Tobie. Żeby wypowiadać się o kimś, trzeba go choć trochę poznać i wiedzieć, jaki jest. Kiedyś też uważałam, że Orli wygląda jak pedał, ale teraz już tak nie mówię. Nie jest może najpiękniejszy, ale (to mu trzeba przyznać) jest przystojnym facetem. I wcale tak źle nie gra, widziałam już kilka filmów z nim ("Władca Pierścieni", "Piraci z Karaibów", "Troja" "Królestwo niebieskie") i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że gra całkiem przyzwoicie. Nie jest może tak dobry jak Robert de Nico, Al Pacino czy Anthony Hopkins, ale potrafi wcielić się w swoją rolę. Nie mówię, że go uwielbiam, ale cenię go jako aktora.
Dziękuję za uwagę :)
Hehe a ty własnie wyraziłaś obiektywną opinię? Za bóstwo się jakieś uważasz, czy co? PRZECIEŻ NIKT NIE BĘDZIE MÓWIŁ OBIEKTYWNIE, MÓWIĄC: "MOIM ZDANIEM". Nie musisz od razu negować opinii ludzi, którzy uważają inaczej niż ty. Nie jesteś boginią, nie ty wiesz najlepiej. Hehehe... to mówił ateista :]. A poza tym miałaś jakieś ciężkie zabawki, czy co? "Ble ble ble" trąci obrazą. To się nazywa rasizm.
uwielbia takie wypowiedzi, ktore od razu sugeruja ile masz lat :)
Zreszta czego ja sie spodziewlaam wpisujac sie do tematu o Bloomie? no nie wiem fajnie by bylo gdyby czasem ktos cos madrego napisal nawet pomimo swoich nastu lat.
Wracajac do Blooma to jest roznica gdy piszesz ze Bloom jest swietnym aktorem, a moim zdaniem Bloom jest swietnym aktorem. Staralam sie wyrazic jak najbardziej obiektywna opinie pomimo ze sie tak nie da. No coz ogolnie przyjelo sie ze Bloomem zachwycaja sie nastolatki i juz, a reszta z ubolewaniem patrzy na ten cyrk i na biednego aktora, ktory tylko traci w oczach tych starszych widzów. No bo czego nie lubimy najbardziej? lalkowatych akotrów za którymi stoja stada nastolatek.
Pozdrawiam. Tak uwazam sie za bóstwo a tym bardziej na tle niektorych uzytkowników Filmebu.
A twoja jest napewno obiektywna....buahah Orlando to przystojny facet a co do gry nie wypowiadam sie ze jest dobry albo nie bo nie jestem krytykiem ale mnie tam sie podobało moze innym nie ale to juz naie moj problem.Dziekuje
Nyaaa, Twoja wypowiedź pt. "ble ble ble" rozśmieszyła mnie do łez :D Tak mówił mój brat, gdy miał 3 latka i próbował mnie przedrzeźnić :D Bez urazy, ale zachowujesz się zupełnie jakbyś miała tyle samo latek co on :D Większość osób tutaj wypowiadała się dość mądrze pomimo swego wieku, tylko Ty jedna nie. O czym to świadczy?
No coz napisalam ble ble ble z przymrozeniem oka, ale jak widac tutaj wszyscy tacy powazni sa ze jakos przez mysl im to nie przeszlo. Zreszta to byla moja reakcja na to twoja wypowiedz, bo przeczytalam dokladnie to samo co kazda z was probuje udowodnic a co mocno mija sie z prawda. Tak cudonwny jest Pan Orlando Bloom, w kazdym filmie tworzy swietne kreacje. Cos jescze chcialas dodac?
Tak sadzilam.
Nie mówię, że pan Bloom jest cudownym aktorem, tylko, że umie porządnie zagrać swoje role. Fakt w "Troi" kompletnie mi się jako Priam nie podobał. Ale facet ma jednak coś w sobie. A poza tym jest kreowany tak jak jest tylko i wyłącznie ze względów reklamowych.
Wiesz, ja się znam na żartach, ale teksty typu "ble ble ble" są dla mnie tak dziecinne, że aż niesmaczne.
Nie będę się nic wypowiadać na temat Blooma bo sypał bym samymi inwektywami. Napiszę za to że Bloom nie grał Priama. Mógłbym oczywiście uznać to za błąd i odpuścić ale nie odpuszczę. Bo pan Bloom grał parysa a to zasadnicza różnica. Priam był jego ojcem i grał go taki znamienity aktor jak Peter O'Toole a to była świetna kreacja (w marnym filmie) Więc: myślę że po prostu nie odrózniasz postaci Parys - Priam od siebie a to niedobrze i o twej dojrzałości którą próbujesz tu udać nie świadczy. Znaczy , oczywiście można się pomylić ale z twej wypowiedzi wnioskuję że nie pomyliłaś się a o troji wiesz tule ile pan pettersen ci powiedział. I to nie wszystko.
PS: Każdy może powiedzieć ble ble ble i nie jest to takie prymitywne. To tylko taki tekst. A , i jeszcze jedno... ble ble ble
PS 2 : Żeby nie było że jestem dojrzały. Mam 14 lat. Pzdr
Kuniec, faktycznie się pomyliłam, ale jestem tak roztrzepana, że i tak nie mam się po co tłumaczyć. "Odysei" ani "Iliady" jeszcze nie przeczytałam, ale to tylko z braku czasu. Mam zamiar się jednak za to zabrać. Mam nadzieję, że wybaczysz mi ten błąd kwestii merytorycznej. Jedno i drugie było na "P" i musiałam źle popatrzeć albo coś mi się nie tak ubzdurało (głupota i skleroza w tym wieku dają się już we znaki).
Ble ble ble mnie już denerwuje! Jak mi ktoś jeszcze tak powie to chyba wywalę kompa za okn! :
No cóz , jeżeli tak to wybitnie przepraszam. No , a teraz muszę się wypowiedzieć na temat Blooma. Jest słabym aktorem , gra naprawdę sztywno , ma ciekawy akcent i głos jednak to chyba jego jedyna mocna strona. Myślałem że może uda mu się nieźle zagrać w królestwie niebieskim jednak srogo się myliłem. Zagrał jedną ze swych gorszych ról w skondinąd niezłym filmie. Jego najlepszą rolą jest rola w najlepszym filmie w którym zagrał "piraci z karaibów". Zagrał tam w miare dostatecznie , ale to chyba dzięki deppowi który nie pozwolił się bloomowi "wykazać". No więc serdecznie pozdrawiam i już nie wspomnę wyżej wymienionych słów. Po co marnować komputer...
Wielką kariere zrobil dzieki roli Legolasa gdyby nie ona , nadal był by nieznany. Teraz biorą go wszędzie dziwi mnie to bo wcale nie jest dobrym aktorem, ma tylko wygląd -godny ,ale nie cudny. Eh no i ten brytyjski akcent , tez za nim nie przepadam...:/
Taaak ja tez z niecierpliwoscia czekalam na KOH z nadzieja ze mr.Bloom sie wykaze. Wykazac sie specjalnie nie wykazal, ale i tak bylo lepiej niz chociazby w Troi, gdzie moim zdaniem jego rola byla tragiczna.
Wracajac do zalozycielki tematu. Ja rozumiem wyrazenie swojego zdania. Rozumiem ze dla niej to moze byc najgorszy aktor. Jednak wyzywania od pedalow juz za krztyne nie rozumiem :| Przepraszam, ale to mial byc jakis argument na potwierdzenie jego beznadziejnosci w fachu?