Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Bloom nie zasługuję na tak niskie miejsce w rankingu.Powinien być o wiele wyżej.Według mnie jest on dobrym aktorem i umie dobrze zagrać.Najbardziej podobał mi się w roli Legolasa i Willa Turnera.

BraQNazwy

ja uwazam inaczej - dokladnie w tych 2 rolach zagral bardzo przecietnie porownujac jak inni aktorzy zagrali swoje role. prawie bez jakichkolwiek uczuc czy wczucia sie w swoja postac ;/ takie jest moje zdanie

użytkownik usunięty
BraQNazwy

W roli Legolasa spisał się bardzo dobrze (zresztą został wyróżniony; "najbardziej przełomowa rola męska" czy jakoś tak). W Piratach zagrał średnio; nieźle w I częśći, ale bardzo przeciętnie w dwóch pozostałych. Poprawnie zagrał w Królestwie Niebieskim, ale żenująca np. w Elizabeth Town. Słyszałem, że podobno dobrze zagrał w Trzech Muszkieterach, ale jeszcze nie oglądałem co zamierzam uczynić niebawem. Myślę, że miejsce w rankingu jest adekwatne do jego umiejętności. Orli nie jest tak słabym aktorem jak twierdzi wielu hejterów, ale też nie jest jakimś mistrzem. Uwielbiam Blooma, ale staram się być obiektywny. Pozdro!

Wg mnie w Trzech Muszkieterach był całkiem dobry, choć film mnie jakoś nie porwał. Jako Legolas idealny a najgorszy dla mnie był w Troi, no ale powiedzmy, że cały ten film był dla mnie straszny.