Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Hmm... Czytam Wasze wypowiedzi i aż mi się głupio w pewnych momentach robi :/. Np. taki temat 'kogo wkurzają fani blooma na tym forum'. Przecież na każdym forum są jacyś fani i antyfani. To jest ludzka rzecz! Tak się działo, dzieje i dziać będzie, bo nikt nie ma tego samego gustu i każdy ma inne poglądy! Wkurza mnie też to, że niektórzy (niektórzy, bez konkretnych przykładów) piszą o nim jak o jakimś bogu sexu tylko dlatego, że jest przystojny, a inni jadą na niego od góry do dołu i nie podają żadnych argumentów. Forum jest po to, żeby wygłaszać swoją opinię, ale w miarę kulturalnie, na temat i z uzasadnieniem. Według mnie na przykład, Orlando powinien dostać wielkie oklaski, bo jest człowiekiem, który spełnił swoje marzenia o aktorstwie i dostał się na szczyt show-biznesu. Jest sławny, piszą o nim w gazetach, gra w dobrych filmach (aczkolwiek nie wszystkich ;P). I to jest jego zasługa, bo to on nad tym pracował. Natomiast to, że jest przystojny, nie jest jego zasługą. Taki się urodził i to nie jego wina, że podoba się dużej grupie kobiet. Wiem, że tym postem nie odwiodę nikogo od 'jechania' na niego, ale chciałam po prostu przedstawić swój punkt widzenia. A młode fanki, które tak go uwielbiają, niech może pomyślą, za co go tak kochają oprócz urody. Pozdrawiam

Irie

Popieram niektóre wypowiedzi zaczynają wymykać się spod kontroli. Zwłaszcza jeśli ktoś nawiązuje do wyznań czy koloru skóry. Ktoś powinien od czasu do czasu sprawdzać te wypowiedzi, bo one aż niszczą tą stronę. Aż czasem odechciewa się wogóle cokolwiek pisać bo zaraz cię wyśmieją albo skrytykują, że ty taki czy owaki.
Napiszesz, że któryś aktor jest piękny to ci odpiszą, że jesteś małolatą, która chciałaby żeby robił z tobą takie czy inne rzeczy.
Jak podzielisz się opinią na temat jakiegoś filmu to cię zjadą, że lubisz płytkie filmy.
PRZYKRY OBRAZ!!! Ale to są realia forum tej zacnej strony. Nie wchodzić na niebezpieczne tereny. A tak apropos to każdego indywidualna sprawa co lubi (filmy), kogo lubi (aktorzy) i co będzie pisał. Bądżmy tolerancyjni. Czy nie można odpisać: nie zgadzam się, tylko od razu sięgać po przekleństwa. Szkoda, że jest tak mało normalnych ludzi.
UPADEK!!!

__luthien__

Hmm... myślę ,że tak czy inaczej będą na tym forum przekleństwa - tak już jest...
Zresztą skoro nie sąte opisy blokowane to znaczy że nikomu nie przeszkadzają jak widać, więc zamiast wymądrzać się i nakazywać sama weź się do roboty i weź sprawę w swoje ręce bo inni za ciebie tego ie zrobią ;P
PS: Hate Bloom!!!