Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Mimo wszystkich opisni typu Orli to totalna dupa , stwierdzam że jest to świetny aktor o niesamowitym uroku osobistym i wspaniałym talencie.Poza tym wybiera narazie fajne role więc nie ma sie co go czepiać narazie. w każdym razie ja tak uważam. a kto uważa inaczej albo mnie popiera niech sie podzieli ze mną swoimi uwagami na owy temat. dziękuje...:D

Nana_8

OK, dzielę się z toba moją uwagą:)
Uroczek to on z pewnością jakiś ma, ale nie można tu mówić o talencie. Mój kumpel z klasy lepiej małpę naśladuje, niż Orlando zagrał Parysa;/
Pozdro:)

O_szit

ok ok. to wytłumacz mi dlaczego jest arranżowany do dobrych filmów i dlaczego inwestują w niego kase? dobra wiem że tu może też chodzić o oglądalnosc bo z pewnością dużo młodych fanek pójdzie na film z jego udziałem ale mimo wszystko wierzmy w to że w tym biznesie są ludzie którym zalezy wartości sztuki jaką jest film. dziękuje:D

Nana_8

Oczywiście, że są:) To, że Orlando do nich nie należy, wcale nie oznacza, że dobrzy aktorzy to gatunek wymierający! A jednak, w jakiś sposób coraz więcej uwagi poświęca się dziś urodzie młodych aktorów...Hmmm...Z tym inwestowaniem kasy to różnie bywa....na takiego Pitta, czy Deppa może ich nie stać, bo tacy, to się cenią nie ma co:)
Nie przeczę, że chłopak coś w sobie ma, ale talent aktorski raczej tym czymś nie jest, zostaję przy swoim:)
Pozdraviam

O_szit

jako Parys był znośny ale w "Pitarach..." zwalił rolę a co o nim mysle pisałam gdzie indziej(coś o tej okładce od książki). Poczytajcie sobie jeżeli kto.s się nie zgadza to trudno.

O_szit

ok ok. w ostatecznośi są rózne opinie na temat jego talentu ale ogólenie to może masz racje że deep czy tam pitt(zawsze oni...) sie cenią. ale wydaje mi sie że orli nie przelicza kasy. czysta pasja! nie no żartuje,chociaż coś w tym jest jednak. ale ja tez obstaje przy swoim:D