Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Mój kuzyn powiedział mi że każda dziewczyna uwoelbia ALBO Orlano Blooma ALBO Johnnego Deppa. To oczywiscie nieprawda bo można lubić jednego i drugoego. Jednakże ja nie lubię Orladno gdyż sprawia wrażenie takiego zakochanego w sobei lalusia. Nie znam go osobiście dlatego pisze że tylko sprawia takie wrażenie. A pozatym zgrywa wielkiego aktora którym z całą pewnością nei jest. Brakuej mu troch doąwiadczenia żeby móc porównywac sie do Johnnego. czyż nie?
Tobi

t_tobi

Hmm... tak sprawia takie wrażenie. Ale ja własnie to w nim lubię. Jest taki pewny siebie i wokół siebie urok taki rozprowadza :D Jest spoko gościem i dobym aktorem. Zawsze dowcipniś w wywiadach i w ogóle. A któż nie zgrywa 'wielkiego aktora'? Każdy ma o sobie takie mniemanie. A do Johnnego...to prawda trochę mu brakuję, ale jest Orlando dla mnie jest obiecującą gwiazdą i za pewne zagra w wielu filmach, które okażą się sukcesem...
A parę takich ma już na swym koncie.

AnnLee

Orli jest spoko ,bardzo go lubie jako aktora i wogole jako człowieka myślę ,że miedzy innymi dzieki piratom stał sie taki bardziej znany - no moze przesadziłam ale stał sie zauważalny bo tyle mowiono , pisano o tym filmie ze trudno by było nie przeczytac albo nie uslyszec.Władca pierscieni tez dal duza sławe Orlandowi ..w kazdym bądż razie uważam ze Orli jest spoko i zagra jeszcze w ielu bardzo znanych i wielkich filmach jednakze nie da sie go porownac do Johnnego to sa 2 inne osoby.......I nie jest prawdą że wszysrtkim dziewczyną podoba sie Orli i Jhonny bo znam osoby ktore nienawidzą Orlando albo Jhonnego....ale jednak dzieki Piratom to wieludizewczynom oni sie zaczeli podobac -co uwazam za totalna głupote- bo spodobał sie dizewczynie aktor np. widziala z nim wiele filmow i nigdy jej sie nie podobal a nagle jako pirat jest wspanialy i juz ulubiony aktor sie stal (dla niej - jakiestam przykladowej dizewcyzny).

veni0

Ja wyraziłam swoja opinię, bo od tego jest forum. Tylko prosze Cię nie pisz ze lubisz go jako człowieka bo nie znasz go jako człowieka. Nie wiesz jaki jest naprawde. Ja nie wątpię w jego przyszłość. Wiem tylko że do wielkiego aktora wiele mu brakuje. Pozdrawiam xD
Tobi

t_tobi

Ja tesh go lubię ;] i mimo że nie znam go z reala uważam że to super gościu ;* Ma talent ^^ może troszeczke sprawia wrażenie lalusia no ale looknij na innych!Paris, Keira, Hilary - wszyscy ;) Sława zmienia ludzi ^^ i choćby się przefarbił na czerwono ja i tak go będe lubić ;) PozzDro