Nie wiem czy zauważyliście ale Orli ma skrzywiony nosek ;]
W filmach tak tego nie widac bo wiecie wszytskie nie doskonałości są usówane komputerowo i wogule make-up i takie tam ale na fotkach widac że nos ma przekrzywiony w prawa strone ;]
Co o tym sądzicie?? dlaczego nie zrobi sobie operacji plastycznej skoro ma tyle kasy??
aha i to skrzywienie nosa widac nawet na tej fotce;)
Pozdrawiam
Mi się wydaje że wiesz oni maja sposoby komputerowo zmieniaja niedoskonałości jego twarzy (nosa) i wogule tak jak pisałem wcześniej te wszystkie pudry, "zabiegi upiekszające" w końcu w filmie nie może mieć krzywego nosa ;]
Pozdrawiam
Jest ladny nie powiem ze przystojny, bo mi osobiscie kojarzy sie z takim wyploszem ale wszystko zalezy od gustu:) A co do nosa to jesli mu nie przeszkadza to go nie zmienia a w filmie oczywiscie moze tego nie widac , bo to film a nie zycie, musi byc idealny .... prawie:P
nos nie jest najwazniejsza rzecza lecz gra aktora ale fakt jak juz poznamy blizej aktora to pozniej patrzymy nie juz na gre ale na jego wyglad. no ale jak ma wygladac nos po zlamaniu u kogos kto mial praktycznie wszystkie czesci ciala zlamane??? bynajmniej nie wydaje kasy na takie glupoty(jakim moim zdaniem sa operacje plastyczne) i najwazniejsze ze jego fanom i osobom ktore go doceniaja krzywy nosek Orliego nie przeszkadza :-) Pozdrawiam ;-)
No coż nikt nie jest doskonały:],nawet Bloom:].Ja nie zauważyłam tego wcześniej.Poza tym dla mnie i tak jest najprzystojniejszy:D:D:D