Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Orlando is the best !!!

użytkownik usunięty

Orlando jest the best aktorem, naprawdę najlepszym jakiego znam . Chciałabym napisać do niego list z prośbą o autograf . Może kiedyś mi się to uda...

użytkownik usunięty

Co do powyższej wypowiedzi, ja wcale nie chcę kwestionować twojego zdania, tylko dopowiedzieć moje. We "władcy..." nie grał jakoś super-extra-hiper-(...)-fajnie, grał spoko, ale moim skromnym zdankim, to w tym samym filmi grało kilku aktorów od niego lepszych

Kilku? Bloom we "Władcy" zagrał nieźle (na pewno lepiej niż w "Piratach z Karaibów"), ale nie porównujmy jego gry aktorkskiej z np. Viggo Mortensenem, Ian'em McKellenem, Sean'em Bean'em, Karlem Urbanem czy (jeżeli mieszamy w to kobiety) z Liv Tyler.

pozdrawiam

użytkownik usunięty

mam złą wiadomość ma się zamiar oświadczyć jakiejś kate b!!! mimo że jest sexy itp nie jest za mądry!! przecież ona jest tak brzydka, że .................. nie ważne zresztą jest bardzo kiepską aktorką i wredną!!! ma jej sie oświadczyć na naszych oczach przy rozdaniu nagród filmowych

użytkownik usunięty

co!!! i oświadczył się jej? mugł chociaż znaleźć sobie kogoś lepszego i ładniejszego! może jest jeszcze jakaś szansa i im niewyjdzie :)może Orlando wreszcie przejży na oczy!

użytkownik usunięty

zgadzam sie z tobą jest the best, ja też chciała bym napisać do niego list,ale wydaje mi się że itak by nieodpisał, napewno dostaje wiele innych listów od swoich fanek, podobno 200 tygodniowo!

najlepszym? no to malo aktorow znasz w takim razie...

użytkownik usunięty

Orlando jest the best! szkoda, że się oświadczył. Jest sexy i to w nim lubie jeśli ktoś zdobędzie jego adres prosze by wysłał go do mnie.
Oto mój e-mail: elcia777@o2.pl

"jest sexy", "ma fajny tyleczek" no taaa, a jesli sie jąka, jest bankrutem, ma syfy na twarzy, ma poobgryzane paznokcie, nosi tupecik bo mu wlosy wypadaja, jest pijakiem, alkoholikiem i narkomanem, jesli w wolnych chwilach jest meska dziwka to co wtedy? nadal bedziecie twierdzic, ze jest sexowny? co jest wyznacznikiem tego slowa??

Amunet

a jesli Depp sie jąka, jest bankrutem, ma syfy na twarzy, ma poobgryzane paznokcie, nosi tupecik bo mu wlosy wypadaja, jest pijakiem, alkoholikiem i narkomanem, jesli w wolnych chwilach jest meska dziwka to co wtedy?

A wydaje mi sie że depp był narkomanem... nie rozumiem twojej refleksji...

użytkownik usunięty

masz może gadu- gadu? jeśli tak to możesz podać numer?

moge (o ile to do mnie bylo)...1881067...pisza ze za krotki komentarz.........no ale teraz chyba bedzie dobrze...

Amunet

(westchnienie) no i jak zawsze kłótnia między zwolennikami a przeciwnikami Blooma. Każdy ma swoje zdanie, swój gust, jeśli ktoś uwarza, że Orlando to najlepszym aktorem - to chwała mu za to, lepiej kierować się własnym zdaniem, niż oklepanymi poglądami. Osobiście nic do tego aktora nie mam, lubię go, ale moim zdaniem, aby określić, że jest "the best" trzeba jeszcze trochę poczekać. Czas pokaże, czy sława zyskana ptzez LOTR i Piratów naprawdę jest zasłużona.

użytkownik usunięty
Ashlar

zgadzam się z powyższą wypowiedzią, masz rację=] wreszcie ktoś coś mądrze powiedział.

użytkownik usunięty

The best to Orlando nigdy nie będzie, bo liczy sie całokształt; to tak jak gdyby Fritz Lang nakręcił jeden film w stylu tarantino tuż przed "Metropolis". Orlando może bć the best, ale jeżeli chodzi o film Sally Potter o tym tytule, a Bloom może być the best , jeżeli poczytacie Joyce'a.No to the end (ta ironia dla tych, którym brakuje polskich określeń ze względu na zbyt ubogi język)