Ta szokująca prawda pojawiła sie w LOndynskim Timesie i prawdopodobnie jeszcze nie dotarła do Polski ( czy w ogóle dotrze ? ) ale jedno jest pewne : Bloom przyznał sie ( po pijanemu ) jednemu gosciowi z którym nawiazał rozmowe w jednym z Londynskich barów
a który to gosc okazał sie dziennikarzem Timesa ( oczywiscie Bloom tego nie wiedział ).Ten opublikował to w sobotnim Timesie.Czy to moze oznaczac koniec wspaialej kariery Blooma ?
Heh ja sobie obiecałam, że jak już będzie remont, to wszystkie plakaty ściągne i ładnie złożę do szuflady, ale ten jeden jedyny nad łóżkiem zostawię :D
Mnie tam się podoba, jak Orli na mnie zewsząd patrzy xD Czyzby tobie nie pasowało XD
PS. Remont jest narazie w myśli. Mojej. I nie zapowiada się, żeby ktokoliwek chciał moją myśl zrealizować...
Ale plakaty można schować w każdej chwili.
P.S. Mnie już irytuje jak se ustawie Romana na pulpit i się na mnie patrzy, a co dopiero milion Olich, których wręcz nienawidzę xd
Nienawidzisz Orliego?! Ty zła! Orli dobry! A Roman ze swoją jajowatą twarzą i czubem na głowie jest ogólnie wkurzający a co dopiero na tapecie. A Orli ze swą piekną twarzą i śiwetnymi loczkami jest piekny i tlyko poprawia mi humor (jedynie jak mnie głowa boli mam ochotę te wszytkie plakaty pozrywać - oprócz tego nad łóżkiem, ale zawsze się powstrzymuje i chwała mi za to xD)
sraty taty gacie w kraty Orli i gej nie możliwe a zresztą znam ludzi którzy mówią po pijaku że są ufolutkami i co to może prawda gówno prawda Orli na 100% nie jest pedziem !!!!! pozdro :):):)
Szczerze mowiac nie chce mi sie pisac i nie mam weny wiec bede sie streszczac...
Wsztscy wiemy ze Orlando Bloom nie jest gejem, bo jesli by tak bylo to wszystkie kretynskie czasopisma plotkarskie by juz o tym pisaly... Wiec dajcie spokoj z tym watkiem bo nie ma sensu klocic sie o rzeczy nie majace zadnego wplywu na nasze jakze cudowne zycie... Calusy.
ja już gorsze rzeczy mówiłam po pijaku i jakoś nikt w to nie wierzył, a jakaś hiena typu tego dziennikarza z tej gazety (nie pamiętam jakiej) napisał to co Orli powiedział mu po pijaku, a jakie ma kretyn dowody na gejostwo Blooma ??? co dobierał się do niego WąTPIę!!!! a nawet jeśli by było to jego sprawa, każdy ma prawo do własnej orientacji seksualnej.nawet jeśli jest gejem w co nie wierzę to i tak go lubię bo ma zajebiaszcze filmy i zajebiście gra.
Ja uważam, że Orlando nie jest gejem (chociaż nigdy nie wiadomo). Nie będe się wypowiadać na temat czy to prawda czy nie, ponieważ za jakis czas zapewne sami się dowiemy. Dla mnie nieważne jest czy jest gejem czy nie. Nie znam go osobiście i nie obchodzi mnie czy jest homo czy nie. ważne żeby grał, bo to robi chyba najlepiej (czasami).
tresc tego komentarza jest skierowana do autora temat
ciebie chyba po......pewnie sam jestes gejem i Orli ci sie podoba
Gdyby on byl gejem to raczej przez taki dlugi czas nie bylby z Kate Bosworth!! Zastanow sie czasem co piszesz bo psujesz sobie tylko reputacje pedale!!! Nie mam nic przeciwko homo ale jesli ty nim jestes to nienawidze cie!!!!!!!!!!!!!!...
Zupełnie popieram tę wypowiedz. Osoby takie jak autor tego tematu muszą albo mieć kompleksy albo sami być homo. Trzeba być idiotą by wypisywać takie rzeczy o kimś innym. A zjawisko tolerancji jest chyba obce dla autora tego tematu....
"Fanką" Blooma nie jestem,ale lubię jego filmy bo świetnie gra,a ze względu na wygląd to nie dziwię się niektórym kobitkom że kwiczą na jego widok. Ale co do informacji , to nawet jeżeli jest homoseksualistą to co z tego???? Podrywa cie czy co? Poza tym teksty typu "wygląda jak pedzio" mogą być równie dobrze o piszących to. Znam dwóch "kochających inaczej" i wierzcie mi, babki sczególnie, w życiu nie powiedziałybyście że tak jest! Są bardziej facteami niż niejeden mój znajomy hetero! Wogóle jakby wierzyć mediom , to bym w sandałach zimą chodziła! :) Piszą takie brednie że głowa boli, byle tylko sprzedać. Współczuję znanym ludziom,w życiu nie chciałabym żeby jakiś pacan pisał o mnie lub moich bliskich podobne brednie!
JEŚLI TO JEST PRAWDA.
Jeżeli to okaże się prawdą wcale nie musi skończyć kariery teraz jest "modnie" kochać inaczej, świat jest pełen gejów i lesbijek. Nie to żebym ich popierała bo ja uwarzam że to jest choroba i trzeba się leczyć, ale taka jest smutna prawda.
ta takie historyjki wymyslaj sobie gdzie indziej. to jest powazna stronka i nie mam w niej miejsca na takie glupoty. a nawet jesli to co geje i lsbijki sa w srod nas nic na to nie poradzisz i tego nie zmienisz mi to nie przeszkada osobiscie.
!!!!!!!!
A mnie wkurzają ludzie, którzy na siłe wchodzą w zycie gwaizd i szukają sensacji. Jeśli jest to niech sobie będzie (chociaż wątpie),a jesli nie to nie. Ja rozumiem, ja też jestem wierną fanką Orliego, ale bez przesady, nie bądźmy wścibscy!
To niemożliwe.... Przecież on nie może być gejem. W sumie to i tak nie zmieni faktu że jest słodziutki :D ochhh hehe
Wypilbym za duzo tez bym powiezial ze jestem gejem :| Juz pomijajac fakt ze mowic moze co chce i nic to nie udowadnia ( jak powie ze jest bogiem to nei znaczy ze nim jest ), to pod wplywem alkocholu robi sie rozne dziwne rzeczy ;]
Kto uważa że Orlando Bloom jest gejem to sam nim jest lub zazdrości mu jego talentu aktorskiego i być może urody!!!!!!! oO
A jeśli ktoś ciebie oczerniał za to że jesteś gejem-miło by ci było z tego powodu!
Nie macie dowodów na jego homoseksualizm,więc nie piszcie takich kpin.
Zal-Żal-Żal-Żal-Żal-Żal-Żal....-mi jest was!!!!!!!!!
Pedzie
Chciałabym gorąco zaprotestować przeciwko takim ludziom jak autor tego tekstu. Wymyślacie pierdoły, aby zwrócić na siebie uwagę innych. Jesteście zakompleksionymi ludźmi, którzy uwielbiają się bawić kosztem innych. Uwielbiacie jak ktoś się wkurza i bulwersuje. Zywicie się tym. Jesteście wrednymi plotka-rzami/-rkami.
A Orlii nie jest gejem. Zazdrościsz mu sławy, urody, kasy i tego, że masa dziewczyn do niego wzdycha dniami i nocami, a za tobą żadna się nie obejży...
Swego czasu George Michael obłapiał każdą dziewczynę jaka się nawinęła, a dziś jest z facetem - więc argumenty tych, którzy twierdzą, że Orli nie może być gejem, bo chodził z jakąś tam Kate, albo że wszyscy by o tym już dawno pisali, nie jest trafione.
Osobiście to byłaby dla mnie żadna rewelacja, bo nic mnie nie obchodzi z kim jakiś aktor sypia. Wolałabym żeby Bloom po prostu nauczył sie lepiej grać. Ma podobno wystąpić u Polańskiego w "Pompeii" - a Orlando był do tej pory jak drewno w tych wszystkich kostiumowych wysokobudżetówkach.
On wcale nie jest gejem. Jest cudowny nie rozumiem osób które na niego nadają. Przecież on jest taki śliczny i wg...
bredzisz!!!!!! wyzywac cie nie bede bo moze rzeczywiscie tak slyszales, ale wedlug mnie to bzdura!!!!!!!!!
on musi byc gejem. każdy facet o którym mówi się pieszczotliwie "Orli" wcześniej czy później stałby się gejem.
Eee pleciecie głupoty!! Jakim gejem czy wam się w głowach poprzewracało?? Ale swoją drogą chciałabym zobaczyć Blooma jak jest pijany:D hahahaha ciekawe jakie ma oczka wtedy=) i jak się zachowuje:D hehehe już sobie wyobrażam hahahaha:D
Macie tutaj kilka fotek do obalenia, niedowiarki :p :
http://i12.photobucket.com/albums/a239/sisses/leiu_lj/vigorli218yd.jpg
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.co m/images/hv/photo/movie_pix/new_line_cinema/the_lord_of_the_rings__the_return_of _the_king/_group_photos/orlando_bloom31.jpg&imgrefurl=http://movies.yahoo.com/mo vie/1804738130/photo/premiere/503153&h=277&w=360&sz=22&hl=pl&start=23&um=1&tbnid =GTPGoseU2lrBXM:&tbnh=93&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dbloom%2Bviggo%26start%3D20% 26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26chann el%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl-PL:official%26hs%3DB8c%26sa%3DN
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://i.imdb.com/Photos/Events/2187/Viggo Morte_Cohen_1900918_400.jpg&imgrefurl=http://uk.imdb.com/gallery/granitz/2187/Ev ents/2187/ViggoMorte_Cohen_1900918_400.jpg.html%3Fhint%3Dnm0089217&h=301&w=400&s z=36&hl=pl&start=2&um=1&tbnid=qypKYp_ncZsMNM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq% 3Dbloom%2Bviggo%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26c hannel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl-PL:official%26hs%3DISI%26sa%3DG
http://www.mostbeautifulman.com/gossip/bloom/orlandobloom2.jpg
PS
Aktor z niego taki jak ze mnie kardiochirurg.
Przepraszam, ale te montaże są bardzo słabe. Na niektórych samo światło wskazuje na to, że są montowane. Nieszczególnie się postarali, jak na wrabianie tak dużej gwiazdy.
Te, które zamieściłeś powyżej :D Wiesz, często bywa tak, że jak ktoś kogoś lubi to bywa zaślepiony, ale działa to na podobnej zasadzie też w drugą stronę. Dla mnie te zdjęcia nie są dowodem, w moim przekonaniu są spreparowane :p
Trochę źle się wyraziłem. Są ohydnie spreparowane i aż biją po oczach. Po co wrzuciłeś tu takie badziewie?! :p
Ghost po prostu nie może uwierzyć w prawdę.
Gówno mnie szczerze obchodzi orientacja tego "pseudoaktora" ale na miano aktora to on nie zasługuje i udowodnił to każdą swoją rolą.
I za co wy go tak kochacie??
No ja go nie kocham niestety :p
Jeśli przeszliśmy do gówien, to mnie gówno obchodzi to, czy jest gejem, czy nie. Jeśli jest... hmmm... szkoda. Jego aktorstwa nie uznałbym za najlepsze, ale Wasz tak strasznie krytyczny stosunek też nie jest w pełni uzasadniony. Przyznaję, że lubię tego aktora. No ale do końca nie rozumiem, jaki macie interes w tym, żeby udowodnić jego orientację i w dodatku posługujecie się zmontowanymi zdjęciami. Głupie to jest :p
JEzeli on jest gejem to mozna powiedziec ze Kiera Kingsley (czy jak tam to sie pisze) jest lezbą, a Johnny Depp jest teletubisiem chodzącym z czerwona torebka :P
Jesteście pewni ze on jest gejem???
http://e.egoisci.pl/eg310/afea69da002817654564acc1
http://republika.pl/blog_tx_560128/1011820/tr/2625689.jpg
http://www.filmfestivals.com/images/tiff2005galery/images/Orlando%20Bloom%20and% 20Judy%20Greer.jpg
Co prawda te zdjęcia nic nie udawadniają, bo gej najlpeszym przyjacielem kobiety, jednak ja wiem, że on nie jest gejem xD Bo zmienia PARTNERKI a nie partnerów..
Możecie mówić że jest złym aktorem...Mnie to nie obchodzi... Ja go kocham(ale się leczę) bez względu na wszystko... A platoniczna miłość jest najsilniejsza... Osobiście wolę myśleć że orli jest hetero... I tego się kurczowo trzymam...
Sam jesteś gejem tępy pedałku!!! Orli nie jest gejem nigdy w życiu! Miał żonę ma syna no to o czymś chyba świadczy! A to że się rozstał z żoną to nie znaczy że jest gejem po prostu jej nie kocha( nie dziwię się bo za ładna to ona nie jest) a poza tym mają się męczyć w małżeństwie skoro się nie kochają. Tak w ogóle to po pijanemu mówi się i robi różne głupie rzeczy ile to osób po pijaku zabiło i nawet o tym nie wie następnego dnia itp. Orlando nie ma ani jednej cechy geja! Jest męski, przystojny jednym słowem boski!!! Zazdrościcie mu że jest tak przystojny robi wspaniałą karierę miliony ludzi go kochają, jest sawny i dobrze mu się w życiu układa!!! SAMI JESTEŚCIE GEJAMI WALONE DEBILE PRZEZ JAKĄŚ PLOTKĘ ZAZDROSNYCH TĘPAKÓW WĄDPICIE W ORLANDA.Orli i tak nie przejmuje się takimi debilami jak wy. Pozdro dla tych co nie zwądpili w Orliego :-)
Nie zesraj się, głupia cipo :-) To tylko aktor, a rzucasz się, jakby był twoim facetem. Nie ekscytuj się tak, dziewczynko i zejdź na ziemie, Orlando i tak cię nie przeleci nigdy :D
po pierwsze: jeżeli aktor nie został podejrzany o bycie gejem to znaczy że nie zaistniał. po drugie: jego kariera ma się skończyć tylko dlatego jakoby jest homoseksualistą ? no kurde, a co ma jego orientacja seksualna do gry aktorskiej ? nic. po trzecie: nawet jeśli, to co z tego ? jego sprawa. sama w to wątpię, ale jeżeli to prawda - no cóż, życzę mu dużo szczęścia w życiu prywatnym i zawodowym.