Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Nie wiem czy istnieje chodź jedna osoba która nienawidzi Orlanda! Nie mówie że nie lubi bo to się zdarza ale czy istnieje taka osoba która po prostu nie może na niego patrzeć! Jeśli tak to niech się do mnie zgłosi!!!!!!!!

Pauka

zglaszam sie...
ja go nienawidze i nie moge na niego patrzec, mam nadzieje ze zginie w 2 czesci "piratow..." zebym nie musiala go ogladac...

Amunet

Ojojoj
Aż tak źle ????????????? Ważne żeby Deepuś przeżył!!! Ale Bloom w porównaniu z Deepem to wielkie ZERO!!!! Przecież Deepuś kochany grał fantastycznie!!! On jest COOLOWY!!! Dobrze że występował w Desperado 2 bo uratował ten flim bo Iglesuas wszysko spie...

Pauka

No ale żeby...
aż do tego stopnia.... no bez przesady...proszę....nie jestem jego fanką i nie będę jego obraniać...ale na małe pochwałki zasługuje .... przyznać trzeba coraz bardziej niemile mnie zaskacza....na tle Deepa wyszedł na idiote!!!

użytkownik usunięty
Pauka

coolowy, zajefancki, zajebisty. Znacie jakieś określenia na normalnym poziomie. Upsss przepraszam - przecież to wasz poziom.

użytkownik usunięty
Amunet

Dziwna jesteś!!!!!!!!!!
Dobra rozumiem że każdy ma inne odczucia do danej osoby alee... wydaje mi się że przesadzasz! Nawet jak go tak ,,nienawidzisz,, to nie mów że masz nadzieje że w następnej częsći piratów zginie! Jak go tak bardzo ,,nienawidzisz,, to nie idź na ten film! I BĘDZIE po kłopocie!!!

dziwna? no coz...
mam nie isc na ten film tylko dlatego ze jest tam jakis malo wazny bloom? chyba zartujesz...a zapewne i tak nie zginie bo to jedna z glownych postaci, a film jest raczej kierowany do mlodszych widzow...nie mam co sie łudzic :/

użytkownik usunięty
Amunet

dziwna jesteś
każda dziewczyna na świecie oddała by wszystko rzeby go zobaczyć a ty chcesz go uśmiercić????????
jesteś powalona!!!!!!!!!!!!!!!!!

...................
nie pisz ze kazda dziewczyna oddalaby wszystko zeby go zobaczyc. ja bym nic nie oddala i w porownaniu do was powalona nie jestem...

użytkownik usunięty
Amunet

no sorry bardzo ale ktos tu ma mocno przewalone pod sufitem... Po kiego grzyba sie tu wypowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia. W gruncie rzeczy to jeszcze istnieje cos takiego jak wolnosc slowa ale temat dotyczy Orliego a nie jego (wg. ciebie) ''powalonych'' fanek... osobiscie uwazam ze Bloomik jest boski i z pewnoscia o niebo ladniejszy od ciebie... :D

użytkownik usunięty

Ja to bym chcial mu tylko laske zrobic i to wszystko:)jest jescze jakis facet ktoremu podoba sie ORLANDO?

użytkownik usunięty

Jezu Chryste jesteś zajebisty(a),tez się nieźle uśmiale(a)ś z ludzi na forum.Ciągle się wyzywają i kócą o byle gówno,ale ty to zajebale(a)ś
Chcialabym mieć CIE w domu bo akurat się nudze.AŻ się ze śmiechu
poplakalam;).DZIĘKÓWA!!!!!!!!!!!!!!!!!ANITKA

Pauka

O.B. ( hehe ) jest fajny ! tylko szkoda ze juz nie jest wolny, ale takie zycie ... a co do piratow to w ogole mi sie ten film nie podoba, Orlando tam ma glupkowata role, zreszta ostatnio takie jakies ma dziwne role, co do jego talentu aktroskiego to mam duzo zastrzezen, ale jest baaaaaaaaaardzo przystojny !! i to wystarczy :P

użytkownik usunięty
aDa_

zgadzam sie ze wszystkimi, ktorzy popierajq O.B.
on jest boski!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Już nie mog się doczekać kiedy Depp wykorkuje żebym w 3 części nie musiała go oglądać. Żadem aktor jeszcze sie tak nie zeszmacił w "takim filmie" jak Depp. Może jeszcze jego karierę da się uratować.