Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Bardzo lubię POTC,ale wg mnie pomysł czwartej części jest beznadziejny. Powinna to być trylogia jak Matrix czy Władca Pierścieni. Pomysł 4. części to na siłę przedłużanie, chęć zarobienia. A jeszcze scenarzyści, któzy piszą teraz scenariusz do owej czwartej części, wraz z producentami chcą uciąć koszty(czytaj: więcej zarobić) i uśmiercić jedną z głównych posatci. POTC bez kapitana Jacka Sparrowa to nie POTC, filmowa Elizabeth też cieszy się popularnością, więc ten przykry obowiązek opuszczenia planu spadnie na Orlnado Blooma. Nie pomyśleli tylko o fankach Blooma (takich jak ja), które nie pójdą na ten film, jeśli nie będzie w nim Orlanda!

agnavi

Taka z ciebie zasrana fanka Orlanda o której nawet nie wie. Jak masz zamiar oglądać tylko filmy z MOIM CHŁÓPAKIEM Orlandem to powodzenia Ms. Zarańcu!

agnavi

Taka z ciebie zasrana fanka Orlanda o której nawet nie wie. Jak masz zamiar oglądać tylko filmy z MOIM CHŁÓPAKIEM Orlandem to powodzenia Ms. Zarańcu!

agnavi

Zgadzam sie ten pomysł jest beznadziejny.A Orlando jest super i nie wiem co wszyscy do niego mają.

agnavi

nie bedzie zadnej czwartej czesci, proponuje nie czytac zycia na goraco, potc maja byc trylogia....

eoq

Wiadomośc jest ściągnięta z wp. Dla mnie tez to był szok... xD