!! A mi dane było widzieć Blooma na żywo !! *_* Powiadam Wam, cudo *_* na żadnym zdjęciu, które posiadam nie wygląda nawet w połowie tak cudownie i słodko jak w rzeczywistości *_*
nie mow nawet :P? ehh jesli to prawda to ci zazdroszcze ,bo jak ja go zobacze ( o ile to nastapi ) to bedzie juz stary :(
Zazdroszczę... tez bym tak chciała... ale napisz gdzie go widziałaś, pliss, bo ciekawośc mnie zrzera!
mój brat, który mieszka w Irlandii i co tydzień jest na Londyńskim lotnisku mówił mi, że raz go na nim widział, podobno wygląda tak samo w rzeczywistości jak w filmach, z tym, że nie zachowuje się jak jakaś wielka gwiazda... co mu się raczej liczy na plus :P
No ale ten Bloom to powinien uważać jak chodzi. Ostatnim razem jak go widziałem, a było to ze trzynaście dni temu w Redbanku kolo Nowego Yorku w 7evenEleven to palnął się o stojak z chipsami rozkładając się jak długi, a nie jest taki długi. Babke jakąś wystraszył, a on w tych chipsach brodzi, coś tam bruździ pod nosem, ludzie sie patrzą, on gniecie te chipsy, babka ledwo dyszy, normalnie masakra. I co najgorsze, jak się wykaraskał to tłustą łapą od chipsów przejechał sobie włosy, tfuj! No i zwyczajnie jak gdyby nigdy nic wyszedł ze sklepu, nic nie zapłacił, babke nie przeprosił, że już o innych nie wspomne. No jak to tak...? Tak sie nie robi... nie?
A ja jestem Matka Teresa z Kalkuty :P --) to sie tyczy tylko powyższej wypowiedzi, ale założycielka tematu jest bardziej wiarygodna :)
Pzdr:)
He... he... Ależ Matko Tereso, czy aby napewno jestes z Kalkuty, bardziej mi sie wydaje, ze z Nowej Huty.
ja stałam 4 metry od blooma podczas gdy on rozdawał autografy na londyńskiej premierze na leicester square przed kinem odeon 3 lipca tego roku, niestety nie widziałam go twarzą w twarz tylko podczas gdy stał te 4 metry ode mnie to widziałam go na screenie a czemu? przez głupich ochroniarzy którzy na barierki pozawieszali plakaty!!!!!!!!!!!:[ deppa widziałam ale orliego nie:( moja kumpela, której udało się go zobaczyć stwierdziła, że jest o niebo lepszy od deppa:] pozdro :*
ja stałam 4 metry od blooma podczas gdy on rozdawał autografy na londyńskiej premierze na leicester square przed kinem odeon 3 lipca tego roku, niestety nie widziałam go twarzą w twarz tylko podczas gdy stał te 4 metry ode mnie to widziałam go na screenie a czemu? przez głupich ochroniarzy którzy na barierki pozawieszali plakaty!!!!!!!!!!!:[ deppa widziałam ale orliego nie:( moja kumpela, której udało się go zobaczyć stwierdziła, że jest o niebo lepszy od deppa:] pozdro :*