Co to w ogole za aktor??
Zagrał w WP i w Troi.Nie zachwyca ani talentem ani urodą.
W zupełności się zgadzam z przedmówczynią:)
Ale bardziej załosne są jego fanki:)bo troche się nie znają jeżeli uważają go za dobrego aktora;)a tym bardziej za przystojnego faceta.O tym drugim nie powinnam pisać, ponieważ to tylko kwestia gustu. Moim zdaniem śliczny to on nie jest;)
DOBRA, DOBRA WY SOBIE POGADAJCIE A MI I TAK SIĘ PODOBA :p
ALE NIE SAM ORLANDO...ALE "LEGOLAS" JEST THE BEST!!
No ciekawe jaka ty jesteś!!! Ma kase więdz go lubią. Ty nie powinnaś się wypowiadać w ten sposób o innych dziewczynach, bo sama pewnie zanim szlejesz, albo co gorsze za Joshem Pearlmanem!!!(o ile wiesz o kogo mi chodzi!!) Zazdrościsz mu forsy i sławy. Sama pewnie chciała byś grać w filmach i zarabiać kupe forsy co? Niestety agencje filmowe nie przyjmują takich FILOZOFÓW jak Ty!!
Co do filmów w których zagrał to jesteś ZACOFANA bo garał w 11 FIlMACH moja droga!!
właśnie...chyba z lekka niedoinformowana jesteś....
a Orlando JEST PRZYSTOJNY i nie chrzań.
Taaaak , 11 filmów to bardzo dojrzały dorobek aktorski. Widziałem z 7 filmów z tą osobistością i w zadnym naprawdę nie zagrał dobrze. Nie jest dobrym aktorem , po prostu. Słabo gra i tyle
Te!!
Nie śledze jego życiorysu.Chodziło mi o to, że zasłynął w WP.Tak zazdorszcze mu floty.Równie dobrze mogłabym zazrościc tego innym lepiej zarabiającym aktorem.Tak.Szaleje za nim;) i pisze o nim takei rzeczy(ale argument):D:D:D
CAŁKOWICIE SIE Z TOBA NIE ZGADZAM ORLANDO TO DOBRY AKTOR!! I JEST PRZYSTOJNY!!!!!
Jeśli Orlando jest złym aktorem to podaj mi conajmniej 5 nazwisk aktorów którzy grają lepiej niż on!!!
I WŁAŚNIE TACY SA POLACY!!! A MY SIE DZIWIMY ZE OBCOKRAJOWCY MAJĄ O NAS ZŁE ZDANIE!!!! (MÓWIE DO ANTYFANEK OLANDA) ZAMIAST KRYTYKOWAĆ GRĘ, POSTAWĘ, URODĘ I ZACHOWANIE BLOOMA POWINNYŚCIE "WYRARZAĆ SWOJĄ OPINIĘ" O SWOICH IDOLACH A NIE MÓWIĆ CZY KTOŚ JEST BRZYDKI ALBO CO GORSZA DO "DUPY" JEŚLI WAM SIĘ NIE PODOBA ON ALBO JEGO GRA TO NIE OGLĄDAJCIE FILMÓW Z NIM I NIE WYGADUJCIE TAKICH RZECZY ŻE JEST ZŁY ALBO DO "DUPY" BO MOŻE INNYM SIĘ WŁAŚNIE PODOBA JAK ON GRAM, JAK SIE ZACHOWUJE I MÓWI!!!!!!!!!!!!!!!! MI RÓWNIEŻ KLIKU AKTORÓW SIĘ NIE PODOBA ALE W TAKIM WYPADKU PRUBUJE UNIKAC FILMÓW Z NIM A CO WIĘCEJ NIE WYGADUJE O NIM TAKICH RZECZY CO NA TEJ STRONIE MOŻNA PRZECZYTAĆ!!!!!!!!!!!! (MYSIA)
Czemu nie ogladać filmów z nim. Władcę obejrzałem z przyjemnoscią ale jego gra nie była jakaś genialna(to dla mnie jego najlepsza rola). W piratach był słabiutki , w ned kelly słaby , w calcium kid też kiepski , i beznadziejny w troi.Prosze mnie nie rozśmieszać...nie będe wymieniać 5 aktorów którzy grają lepiej niż on bo mógłym wymienić 50. No cóz...
w "troi" myslalam ze pekne ze smiechu masz racje byl zalosny ale za to w "calcium kid" byl dobry zwl ze on ma takie smieszne usposobienie takie robi miny ze smiac sie chce
Dziwi a zarazem śmieszy mnie stwierdzenie że Orlando nie zachwyca talentem ani urodą. Chyba w takim razie nie oglądnełeś(aś) żadnego filmu z nim skoro nasuwa ci sie takie śmieszne stwierdzenie. Bo jest to bardzo utalentowany i baaaaaaaardzo przystojny facet za którym wzdychaja tysiące fanek.
"... Zagrał w WP i w Troi.Nie zachwyca ani talentem ani urodą...." A mi właśnie w tych filmach się najbardzej podobał. Mam tylko jedno zastrzeżenie. Tak mi za bardzo nie pasował w Piratach... Nom ale pożyjemy zobaczymy moze będzie inaczej :) Ale ogólnie jest dobrym aktorem. I wielki ukłon w jego stronę
P0zDr@W!@M
Obecnie napewno jedno z najgorętszych nazwisk Hollywood. Wielka gwiazda. Filmy w których gra to w większości hity kasowe. Nie uważam go osobiście za jakiegoś wielkiego aktora, ale muszę przyznać że bardzo mi się podobaja (czysto subiektywnie) w wiekszości filmy w których zagrał.
Całkowicie się zgadzam!
Wprawdzie ja uważam go za przystojnego faceta, ale, jak powiedziałaś, kwestia gustu. Co do aktorstwa- WIELKIE ZERO!
A ta banda napalonych nimfomanek które na jego widok ściągają majtki przez głowę jest po prostu żałosna...
Orlando jest złym aktorem. W Władcy.. odrazu tego nie zauważyłam bo nie zwracałam za bardzo uwagi na jego gre, ale w Troi to była katastrofa. On wygłaszał tam swoją rolę a nie ją grał, wyszło to bardzo nienaturalnie. W Piratach... dało się znieść jego grę ale pewnie dlatego że Johnny odwracał uwagę od Orlanda. Jeśli chodzi o wygląd to może jest ładny ale nie w moim typie.