Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
66 028 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Za co lubicie Blooma?? Co wam sie w nim podoba?? Dlaczego według Was jest tak "boski" "cool" itp.??
Nie że go nie lubie wrecz przeciwnie ale chciałabym poznac Wasze opinie:)

sweet_4

a ja go lubie za tą jego beznadziejność. To wieczne zdziwienie na twarzy. No bo kto by grał te wszystkie ofiary losu?

sweet_4

za to że go nie lubimy

sweet_4

Ja Bloom'a lubię za jego grę aktorską. Według mnie jest ona całkiem dobra, a że gra ofiary losu. No koś musi. Choć nie przypominam sobie aby Legolas był jakąś ofiarą, albo Balian z ?Królestwa Niebieskiego?- spoko człowiek, a Drew z ?Elizabethtown? to takie fajne duże dziecko c(: .

Ktoś w tych trzech postaciach widzi ofiary lasu bo ja nie :D

Nimfadora01

A bo tak. Gra w fajnych filmach. Nie przeszkadza na ekranie. Nie denerwuje, jak niektórzy. I nawet spoko w filmach wygląda.

martamar16

Za to, że zawsze gra postać z dobrym charakterem? Przywraca wiarę w ludzi ;), w filmie przydaje sie jedna taka mega pozytywna rola

sweet_4

Ja go lubię wyłącznie za rolę we Władcy Pierścieni:D Jako Legolas bardzo fajnie wyglądał.

sweet_4

Ja go lubie za role Legolasa. Rola mnie uwiodla normalnie. ;P W Troi mi sie nie podobal. ;/ A w piratach oczka jak kot ze shreka mial. ;P Ma taka twarz ofiary, ktora chcialoby sie przytulic.. Taki romantyk.. A wiekszosciom nastolatek romantycy sie to podobaja. ;P Tak myśle. ;P

zabcia_5

Może i jest ładny (ma taki słodki i chłopięcy wyraz twarzy) ale aktor z niego nie za dobry.

sweet_4

Lubię go za to, że nie urządza skandali, chroni swoją prywatność, jest symapatyczny, szanuje swoich fanów, co widać na zdjęciach: zawsze z uśmiechem rozdaje autografy. Jest inteligentny(wnioskuje z wywiadów z nim)i jest zdolnym i poważnym aktorem!

sweet_4

Nie jest dobrym aktorem, ale... jest :) Budzi sympatię.

najnoa

Bo ma ładne imię :P

sweet_4

moze nie jest jeszcze az tak doswiadzcony ale grac potrafi, ladny i ma to cos co przyciaga....ten błysk w oku:)