Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

pytacie sie co mliony kobiet na calym swiecie widza w tym aktorze. twierdzicie, ze nie umie grac, ze jest sztuczny, nienaturalny... mowcie co chcecie ale fanow Orlanda to nie złamie! Ja jestem jego wielka fanka! Mimo kilku porazek filmowych nadal z melancholia wspominam Legolasa lub Willa Turnera...Ma tak sympatyczna twarza, ze jak na niego patrze to usmiech sam wskakuje mi na twarz :D Jego ostatni film (Elizabethtown) moim zdaniem był beznadziejny...Ale strasznie Orlando podobał mi sie w roli Drew'a. Zazwyczaj grał role kostiumowe, a tu nagle cos innego i wydaje mi sie, ze swietnie do tego pasuje :D

A do tych, ktorzy tak bardzo go nie lubia za to, ze jest przystojny i kobiety za nim szaleja to zwrodzcie uwage na to, ze kazdy ma inny gust. to co wam sie podoba innym moze sie nie podobac- to logiczne! wiec błaga nie piszcie juz wiecej tych bezsensownych tematów typu: co wy w nim lubicie albo jak mozna lubic cos takiego....

polip

Nie jestem fanka Orlanda, ale jako Legolas był naprawdę super i zawsze miło go wspominam. MOże się chłopak wyrobi - ma jeszcze czas i szanse na jakąś poważną rolę życia. Nic tylko trzymać kciuki, bo talent ma i nie można mu tego odmówić! A wygląd...to juz kwestia gustu (= pozostawie go bez komentarza bo to bez sensu komentować coś z czym człowiek się rodzi.