Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

co wam (dziewczynom) sie w nim podoba?!przeciez ten CZLOWIEK nawet nie jest podobny do faceta!?gdybym nie wiedziala jak on sie nazywa to pomyslalabym ze to jest transwestyta!!!to beznadziejny kretyn, na dodatek wygladajacy jak pedalek!!!taki totalny JEŁOP!!!
ehh!! no comments

mloda_gniewna

Wiesz co, skoro piszesz "no comments" to moglabys w ogole nie dawac takich idiotycznych komentarzy. Ja radzilabym ci wybrac sie do okulisty i kupic porzadne okulary bo zdaje mi sie ze masz cos z oczami. Chcialabym tez wiedziec w ktorym miejscu "ten CZLOWIEK nawet nie jest podobny do faceta" bo moze ja mam cos ze wzrokiem - niech ktos tu roztrzygnie komu potrzebne sa okularki!!

użytkownik usunięty
subcia

Mloda gniewna on jest ekstra!!!!!!!Kup okulary i to wielkie!!!!!!!Orli jest boskiiiii

użytkownik usunięty

Ja chyba znam jakiegos okuliste. Mloda gniewna moglabym ci go polecic

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

Jeśli piszesz że ON jest palant i transwestyta to weź się spuść w klozecie kolesiaro! On jest BOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Dziewczynko, skoro Orlando to transwestyta, to ty jesteś gejem. Ugryź się w język, zanim coś takiego powiesz, bo ośmieszasz samą siebie. Popieram wypowiedz powyżej. Jakbyś się spóściła w kiblu to byłoby przynajmniej jeden durny temat w stylu panny Agnieszki mniej.
Pozdro
Karo

mloda_gniewna

Ja powiem tak: Orlando jest beznadziejny i żałosny. Jednak wypowiedzi tych anonimów w tym temacie są jescze gorsze.

P.S Najbardziej beznadziejny był w Troi.

pozdrowienia

Nazgul

.............................. .............................. ...............

Nazgul

nie nie był najbardziej beznadziejny, po prostu grał postac beznadziejną... a ze grał beznadzijnie to chyba znaczy, ze dobrze grał. (bo postac beznadziejna).
Parys był ciotą.

mloda_gniewna

hej ludzie!!! takich tematów wieszających psy na Bloomie jest ku kikla ... po co wymyślacie nastepne skoro na każdym jest to samo? nie szkoda wam czasu? a na temat Blooma to ja się wypowiadać nie będę ...

użytkownik usunięty
Chantal_21

Takich tematów jest setki to już jest nudne!!!!

mloda_gniewna

o! w 100% sie z toba zgadzam...on naprawde nawet nie jest podobny do faceta!!!;)))))pozdrawiam!!!

darling

Nie? W którym miejscu?

mloda_gniewna

Biedaczysko, Tobie faktycznie są potrzebne okulary!!! Orli jest fandastyczny!! Powiem jeszcze że napewno jest 100% facetem. Uwazam ze piszesz takie bzdury zeby zwrocic na siebie uwage a to jest zupelnie zalosne. Jesli masz w zanadrzu jeszcze jekies chore opinie (np. ze Catherine Zeta-Jones jest prostytutką albo facetem :) to mow to do osob ktore wytrzymaja twojeoblakane gadanie! no comments!!!!!!!!!!!!!!!

Patunia

haha wez kurwa kobieto se kup okulary widać ze te fanki tego cwela śa głupie juz kurwa mówiłem wam ze kurwa on przez waszą głupote bierze kase i jedną se wybiera dupe i ja rucha itak on ma wszytko w dupie acha towarzysze to nie kator i wkurwiajamnie ywpowiedzi o ja jaki on słodki acha i jescze o pedałąch kurwa to jest pedał!acha i nie móice mi kurwa o tolerancji tych ciot bo dużó facetów nienawidzi ciot bo jak kurwa można nie lubić kobiet go gazu znimi mam rację chłopaki?

mloda_gniewna

Ach ten podpis "młoda gniewna" Takie kiczowate ze az oryginalne!!

użytkownik usunięty
Patunia

Chyba takie "oryginalne" że aż kiczowate...

użytkownik usunięty

Co do Blooma....Przestalibyście te fora zakładać, bo od tego ludziom oczy wymiotują:) Jak czytam wypowiedzi takich panienek jak młoda gniewna, czy Agnieszka, to poprostu się zastanawiam, co ludzkość takiego złego zrobiła, że od Boga takie niedorobione istoty dostała....

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

jesli ci sie nie podoba to po cholere go ogladasz???!!! :P moze tobie podobaja sie faceci w stylu a'la koksy.
SRAJ SIE!!!!!!

Faceci a la koksy zyskują na bliższym poznaniu.....

promovid1

W Piartach -lipa...w Helikopterze w ogniu(wypasiony film)- nawet go nie zauwarzylem... Troja- kompletna lipa(ale moze tak to mialo wygladac/?)
natomiast Wladca- moim zdaniem mistrzostwo swiata...naprawde niezapomniana rola...

użytkownik usunięty
MacK_23

Koleś!! Troja to był dopiero film. Poczytaj Homera i postudiuj trochę historii a potem idź do kina! Bloom był rewelacyjny jako Parys. Co prawda mięczak, ale się wyrobił... Dodatkowo był niezłym kobieciarzem (wyrwał najładniejszą laskę w ówczesnym świecie), a zatem pośrednio był męski!

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

Ja tam nie wiem czy on jest kretynem bo go nie znam osobiscie. Za to z cala stanowczoscia moge stwierdzic ze jest brzydki, malo meski i aktorsko do kitu.

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

Orleanda jest boska chętnie bym ją przeleciał

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

eh, młoda gniewna, powiem Ci tak... mam 23 lata, dawno już wyrosłam z podkochiwania się w aktorach. studiuję filmoznawstwo.
jeszcze do niedawna patrzyłam na Orlanda przez pryzmat zakochanych w nim fanek i to sprawiało, że go nie lubiłam. nie lubiłam go, bo był bożyszczem nastolatek - łapiesz? powinnaś, bo za to samo go nie lubisz. po za tym nie jest dobrym aktorem - w Piratach z Karaibów był taki sobie, w Troi - lepiej nie mówić... ale w LotR był genialny, a to znaczy, co jeszcze z niego może być, tylko się chłopak wyrobi. podobno w jakimś nowym filmie zagrał świetnie, nie wiem bo nie widziałam, ale słyszałam opinie. mimo wszystko moja niechęć do niego była niesprawiedliwa. czy to jego wina, że kochają się w nim tysiące dziewczyn??
a teraz najważniejsze: wygląd dla aktora jest ważny, ale tak poza tym to mało istotna sprawa. przynajmniej dla mnie, bo Ty wyraźnie oceniasz ludzi po wyglądzie. patrzysz na niego i myślisz "kretyn" czy "jełop"... a W OGÓLE GO NIE ZNASZ! ja też go nie znam, ale z biegiem czasu coraz więcej się o nim dowiaduję i coraz bardziej jestem zaskoczona - pozytywnie. wiesz, że miał uszkodzony kręgosłup? a mimo to po rehabilitacji gra w takich filmach, na planie których o oszczędzaniu się nie ma mowy. widziałaś jego zdjęcia z innymi aktorami? czemu wszyscy chętnie się do niego przytulają, niezależnie od płci? - gdyby nie był fajnym kolegą, gdyby był jełopem to by go raczej unikali, prawda? poza tym: od dawna wierny jednej dziewczynie, miłośnik psów - ma ich mnóstwo...mogłabym jeszcze pisać i pisać, ale chodzi po prostu o to, w co na początku nie chciałam wierzyć, a jednak to prawda: Orlando Bloom to sympatyczny młody człowiek, który nawet jeśli nie potrafi (na razie) grać, ma mnóstwo innych zalet, z których wygląd wcale nie jest największą.
a jeśli masz się za niewiadomo jak piękną, nie przychodź tu i nie wyzywaj ludzi, których uważasz za brzydszych od siebie, a poświęć czas na pracę nad sobą, by być choć w połowie tak miła jak oni. pomyśl o tym, Orlando nie nazwałby Cię kretynką ani nie wyraził się negatywnie o Twoim wyglądzie...
z poważaniem, Paulina Lankauf z Torunia

Mysle ze wlasnie taka opinia kogos takiego jak Ty byla tu potrzebna, te bzdury ciagna sie od niepamietnych czasow. Wszyscy pisza ze niby patrza na to wszystko objektywnie, a w gruncie rzeczy jest zupelnie odwrotnie. Mam nadzieje ze po Twoim komentarz chociaz przez chwile pomysli o tym co pisala z troche innej strony.

użytkownik usunięty

JAK TO W TROI BYŁ TAKI SOBIE..?? TA OBSADA TO BYŁ STRZAŁ W 10!! Był tam lepszy nawet niż w LotR. Nie lubię tego mięczaka, ale on jest świetny do takich ról jak Parys, elfik itp. A poza tym na swój cieniacki sposób jest przystojny. W sumie nawet lubię tego gościa... Coolman

obsada Troi była największym minusem tego filmu. jedynie Peter O'Tool był dobry, reszta starszych aktorów... i Bana nie był zły. ale Pitt i kobiety...brrr

użytkownik usunięty

Całkowicie zgadzam się z Toba, Paulino, i uwazam, że mądrzejszej opinii to tutaj nie znajdę. Ocenianie ludzi tylko po tym, co wypisują jakieś głupie plotkarskie pisma jest co najmniej niedojrzałe. Opinia młodej gniewnej jest na miarę pięciolatka wychowywanego na podwórku. Podejrzewam, że "młoda" po prostu nie dorosła jeszcze do ogladania filmów, bo wywiera to na niej zbyt wielkie wrażenie.
Życzę powodzenia na studiach i dobrej pracy w przyszłości, pa pa.
Dotka

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

To jak według ciebie wygląda pedał a jak facet?

mloda_gniewna

idż do okulisty bo chybas oślepła !!!!
ORLI JEST BOSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mloda_gniewna

Młoda, zgadzam sie z Toba w 100%! Chociaż jedna mądra :] :] :] Pozdroofka :*

mloda_gniewna

ooo tak!! pobijcie mnie, zjedzcie!! tak ;] bravo 4 u ;]

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

Po pierwsze w 100 % zgadzam sie z komentarzem niejakiej Pauliny z Torunia. To ona napisała dokładnie to co ja myśle, no może z małym wyjątkiem, bo ja od kiedy zobaczyam go w LOTR to już wiedziałam, że nie jest żadnym pedałkiem czy palantem tylko naprawde wartościowym człowiekiemi dobrym, rozwijającym swoją kariere aktorem .

A co do komentarza GODZILLI to sądzę, że on to już zupełnie nie ma pojęcia o czym pisze!! Nawiązując do komentarza Pauliny, to tak, miała ona racje że Orli wciąż jest wierny swojej ukochanej dziewczynie, a ten jełop za przeproszeniem wciska jakieś kity że on sie za kase rucha na boki. Sorry bardzo ale większej bzdury nie słyszałam..

A i jeszcze jedno słówko do GODZILLI: O twojej inteligencji (a właściwie o jej braku) świadczy chociażby sposób wypowiedzi. Normalny kulturalny człowiek nie pisze co słowo kurwa!!!

Aaaaaale tu się porobiło:) Jeden facet, a tyle lódzi sobie nim myśli zaprząta. I po co to? Kochajcie go sobie i nienawidźcie go do woli, ale czy pół polski musi o tym wiedzieć. No bo kogo ruszy jakiś komentarz w stylu "żaden z niego facet" pisana po raz...OK, nie wiem który? Może byście się opanowali z laski swojej? Nie wystarczy jeden temat "kocham go " i jeden "mam gościa w dupie"? :/ Pozdro dla normalnych, reszta niech się wali:P

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

spadaj to fajny gosciu podobal mi sie we wszystkich filmach.

mloda_gniewna

Sam jest sobie winien tychm mniej lub bardziej ambitnym reflekcjom - dzięki swoim rolom,wykreował sztucznie badz nie sztucznie stereotyp" "niech sobie kazdy określi, ale jedno może to zmienć niech zagra jakąś wymagająca nieco innego podejścia postać (trudna, skomplikowaną, ciężką) jeśli stac go nato aby nieco oszpecic swój wypieszczony wizerunek chłoptasia ( niech zagra choćby pedofila,skazanca) a zamknie to usta jednym, a innym otwoży oczy - TYMczasem wątpie czy go nato stać, może pójdze po rosum do głowy jak Pitt i wybierze wkońcu coś ciekawego (a Legolas to był stracznie sztuczny i sztywny nie ma sie co na to powoływać)

mloda_gniewna

A JA SIE Z MŁODĄ GNIEWNĄ ZGADZAM;P
uwazam ze jest oblesny, a te ktorym sie podoba musza byc chyba innej orientacji seksualnej, bo on rzeczywiscie minimalnie przypomina faceta... na dodatek nie zdziwilabym sie gdyby okazalo sie ze jest pedalem;P

pzdr dla wszystkich ktore sie ze mna zgadzają (czyli w tym temacie chyba tylko dla gniewnej...;D)

_myslicielka_

nie ma nic złego w byciu pedałem, homosksualiści są milion razy ładniejsi od zwykłych facetów :)

bemolka

Młoda - to tak jak ja o Kidman ... Generanie jednych lubię , a do innych mam stosunek obiektywno-obojętny (np. do pana Pluma) . Jest tylko jedna aktorka , po której mogłabym zjechać kosiarką ! Pytanie za milion $ - jaka ? Mamy swoje sympatie i antypatie . Normalka ... Ja tam sie nie wypowiadam , ale teraz chyba juz tak nie pojechałabym :) POZDRO !

MADLEN

Kidman jest ładna i utalentowana. ja był zjechała kosiarą Colina Farrela, Jareda Leto lub Geala Garcię Bernala

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

nie jestem dziwczyna i jako koles mowie BEZNADZIEJNY AKTOR ZAWSZW TAKI SAM

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

Postradałaś zmysły?! Popukaj się w główkę!!! Orlando (jako Legolas)jest:
-najprzystojniejszy na świecie
-uroczy
-itd. itp. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

wiecie co...?? Orlando gdyby przeczytał te wszystkie komentarze umarłby ze śmiechu. Zresztą dla niego nie ważne co mówią....ważne że w ogóle mówią. aha i może wartoby samemu coś stworzyć niż krytykować innych;)

mloda_gniewna

Po co ta debata?????Jednym się podoba, innym nie. Czy znacie chociaż jednego aktora którego lubią wszyscy, bo ja nie. Ale według mnie jest OK.

mloda_gniewna

tak czytam te komentarze i czytam i dochodze do wniosku WTF ?..Jak facet moze być nei podobny do faceta... no w sumie prawda,ze jak ktoś lubi napakowanego kolesia z siłowni to tutaj takiego nie mamy..ale żeście ostro pojechały.Nie jestem jakaś wielką fanką tego aktora..lubie go poprostu,ale uważam,zę psianie o nim obrażliwych opnii odnośnie jego zachowania jest wyraźnie nieetyczne.Czewczyny ile wy macie lat 10-13?To chyba nie przdszkole..jak możecie oceniac cżłowieka nei znajac go prywatnie?Połowa określeń wymienionych w postach odności się własnie ku temu iż nie ocenacie jego gry czy wygladu [chcoiaż o gustach się nie dyskutuje]a samej osoby.Następnym razem radze przemyśleć co piszecie.

użytkownik usunięty
mloda_gniewna

Ja rozumiem że niektórym się on podoba a niektórym nie ale takie rzeczy jakie pisze młoda gniewna czy godzilla są idiotyczne i bez kultury! I powiezcie mi gdzie on jest nie męski)???????? Jest zajebisty

mloda_gniewna

no,widzę,że zgadzamy się nie tylko w kwestii kobiety-kota,ale także w sprawie tego pana.tylko,że ja bym użyła zdecydowanie łagodniejszych słów:po prostu mi się nie podoba i nie odpowiada mi jego gra aktorska.a do wszystkich zagorzałych fanek:dobra,spoko,może to,że ona go obraża nie jest fair.ale to że jej się nie podoba (i mnie też),to nie znaczy,że jest ślepa albo coś.dla mnie bloom nigdy nie będzie chodzącym bóstwem,więc nie rozumiem-mam mieć z tego powodu kompleksy,bo nie podoba mi się facet,za którym szaleje większość dziewczyn?jejku,mam po prostu inny gust.wkurza mnie takie pisanie na filmwebie:jak ci się nie podoba to co mnie,to jesteś wieśniak,pojeb,skurwysyn itp. ludzie mają różne gusta i trzeba to zrozumieć.wiecie,waszym problemem jest po prostu zaściankowość,nie potraficie żyć obok ludzi mających inne poglądy.ciekawe,czy mnie też się coś dostanie :D zastanawiam się....może ja mam za niskie IQ,żeby dostrzec urok Orlanda? no nie wiem...