Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

nie podoba mi sie ten aktorzyna jego teksty są suche jak paczka popcornu.
Ja bym lepiej zagrał... Jestem ciekaw ilu letnie dziewczyny do niego wzdychają. Ja jestem od niego młodszy o 3 lata i też jestem brunetem.

shiroo

twój teks to dopiero suchar.A jakie sa twoje argumenty co do tego ze jest zlym aktorem?? bo jak narazie to nie przedstawiles zadnego.....Bloom jest mlodym dobrym aktorem ktory bardzo dobrze wcielil sie w postac Legolasa, przyzwoicie w postac Parysa a co do krolestwa to nie wiem bo jeszcze nie widzialam. Ajak cie tak moj wiek interesuje to mam 18 lat.

Kalinka_4

Kompletnie się z tobą zgadzam. A w Królestwie zagrał po prostu świetnie. Jeśli interesuje was mój wiek to prosze: Mam 13 lat

Mart_Mumin

I takich jak ty jest o wiele więcej...(niestety) Wiele razy widziałem jak dziewczyny w wieku 11 do 16 lat miały pokoje całe obwieszone DiCaprio czy innymi Bloom-ami a jak im się o tym po paru latach przypomniało to mówiły że wcale nie jest taki wspaniały i że wtedy nie wiedziała że on jest (tu wkleić dowolną wadę).

W "Królewstwie niebieskim" i "Troji" grał beznadziejnie!
W miarę dobrze grał Legolasa, ale bardzo lubię Władcę pierścieni i to może wpływać na moją ocenę.

Dobra rada na koniec:
Zanim zaczniesz nabijać ocenę* kolejnemu pięknemu beztalenciu poczekaj z pół roku aż pojawi się następny...

*Założę się że wystawiłaś mu 10 co najmniej kilka razy...

PS. Jak już ujawniamy swój wiek to mam 18 lat

Daywalkerp

No tak zjawisko przez ciebie opisane mnie martwi i to bardzo:)
ale martwi mnie też że skutkiem owego zjawiska jest to,że nikt z OMCOPPGM* nie dopuszcza do siebie mysli że taki bloom albo DiCaprio moze być dobrym aktorem - A zwłaszcza ten drugi jest wysmienity... A pierwszy? Wierze w niego bo zły moim zdaniem nie jest - i szkoły pokonczył (na temat)... Póki co gra dobrze ale rolę życia ma chyba przed soba;) W kazdym razie - trzymam kciuki:)))

*OMCOPPGM - osoby myslace czesciej od przecietnych przedstawicieli grupy młodziezowej
To ja moze juz pozdrawiam i sobie pojde.

shiroo

Shirro skarbie, no to najpierw idx na studia aktorskie, później dostań się choćby do telenoweli. To dopiero pogadamy oki?? Bo tak sobie oceniać to każdy może. Ja nie jestem jego fanką, poprostu stwierdzam fakty. Pozdro.

Monica_Turner

Ha, fajnie. Wystarczy jeden kontrowersyjny temat a już pojawia sie spora publiczność.
Moim zdaniem troche przesadziłeś z komentarzem, że zagrałbyś lepiej, bo w sumie, no wiesz, on pokończył szkoły aktorskie, jak tu już zaznaczono. Legolasa zagrał dobrze( według mnie to była jego najlepsza rola jak dotąd). W Troi zagrał koszmarnie( ale pasował do roli egoistycznego pięknisia). W Piratach z Karaibów chłopak był ledwo widoczny, bo przysłaniał go wielki cień Johnnego Deppa, który zagrał brawurowo. W Królestewie niebieskim poprawny, o wiele bardziej podobały mi się kreacje trędowatego króla( Norton), Godfryda( Neeson), albo nawet Sybilli( Eve Green). mimo, że grał główna rolę, a zagrał ją najlepiej jak potrafił( tak myślę), to nie był wybitny ani bardzo dobry. Może to nie była do końca jego wina, bo cała postać Baliana, była moim zdaniem niewypałem, ale cóż...nie wyszło mu to na dobre.
A komentarz magdyflory jest po prostu śmieszny. "W królestwie niebieskim zagrał świetnie..." ciekawa jestem, czy widziała w ogóle ten film, czy udaje, że wie o co chodzi. " mam 13 lat"- to mnie po prostu powaliło. Jaka duma przebija sie przez te słowa:) Cieszę się, ze masz tylko tyle, bo moż e z wiekiem zozumiesz, co ty piszesz. Żałosne..
Jednym słowem o części zgadzam się z autorem tego topicu, a po części z fankami Blooma:)
Aha, jeszcze napisze, ile mam lat:D
Otóż, 14,5;) zadowlenii???Teraz jush mozecie mnie krytykować:P
Pozdro:)

Mery_4

OOOOOOOOO, sorry, martaflora:P Pomyłka:)Wybaczcie:)