Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

nie jestem jakas jego wielka wielbicielka czy fanka, nie wieszam sobie jego plakatow w pokoju, nie mam 13-15 lat,nie zasypiam myslac o nim...itd itd. poprostu go lubie jako aktora.
postaram sie napisac ta opinie obiektywnie. nie jest podobny do adama malysza, specjalnie przejrzalam wszystkie jego zdjecia i usilnie probowalam go skojarzyc z naszym skoczkiem udalo mi sie to tylko patrzac na jedno zdjecie na ktrym jest lekko z profilu i ma brodke ale malysz.ogolnie nie jest do niego podobny.
dalej jest szczuply i wysoki.nie jest moze umiesniony jak stallone itp ale moze sie podobac dziewczynom to kwestia gustu i to niekoniecznie 13nastolatkom. moim zdaniem podoba sie zarowno 13nastkom jak i 20stkom.jest przystojny, bo co mu brakuje?wysoki,szczuply, smukly,calkiem sympatyczna i ladna twarz(moze jedynie krzywy nos ale nie wnikam)nie jest jakims super extra kolesiem jakims super przystojniakiem ale jest po prostu ok jest przystojny.
widzialam LotRa,Helikopter w ogniu i piratow z jego udzialem. szczetze mowiac filmy te podobaly mi sie i orlando wcale nie zagral w nich zle.nbnie mowie ze chodzacy z niego talent ale zagral przyzwoicie.
hmm co jeszcze...jest dopiero mlodym aktorem i dajmy mu szanse a nie od razu nazywaja go tu co niektore osoby jakims beztaleciem czy brzydactwem. moim zdaniem sie wyrobi.
a co do liv tyler uwazam ze zagrala dobrze w LotR.chociaz byla troche za spokojna osoba taka cicha spokojna i mozna powiedziec niesmiala elfica. aaa i powiedzcie mi w ktorym mijscu jest gruba?!?! tu moja prywatna opinia...ona wcale nie jest gruba! jest ladna i zgrabna. w filmie byla szczupla wa w prywatnym zyciu zawsze troche