nie jestem jakas jego wielka wielbicielka czy fanka, nie wieszam sobie jego plakatow w pokoju, nie mam 13-15 lat,nie zasypiam myslac o nim...itd itd. poprostu go lubie jako aktora.
postaram sie napisac ta opinie obiektywnie. nie jest podobny do adama malysza, specjalnie przejrzalam wszystkie jego zdjecia i usilnie probowalam go skojarzyc z naszym skoczkiem udalo mi sie to tylko patrzac na jedno zdjecie na ktrym jest lekko z profilu i ma brodke ale malysz.ogolnie nie jest do niego podobny.
dalej jest szczuply i wysoki.nie jest moze umiesniony jak stallone itp ale moze sie podobac dziewczynom to kwestia gustu i to niekoniecznie 13nastolatkom. moim zdaniem podoba sie zarowno 13nastkom jak i 20stkom.jest przystojny, bo co mu brakuje?wysoki,szczuply, smukly,calkiem sympatyczna i ladna twarz(moze jedynie krzywy nos ale nie wnikam)nie jest jakims super extra kolesiem jakims super przystojniakiem ale jest po prostu ok jest przystojny.
widzialam LotRa,Helikopter w ogniu i piratow z jego udzialem. szczetze mowiac filmy te podobaly mi sie i orlando wcale nie zagral w nich zle.nbnie mowie ze chodzacy z niego talent ale zagral przyzwoicie.
hmm co jeszcze...jest dopiero mlodym aktorem i dajmy mu szanse a nie od razu nazywaja go tu co niektore osoby jakims beztaleciem czy brzydactwem. moim zdaniem sie wyrobi.
a co do liv tyler uwazam ze zagrala dobrze w LotR.chociaz byla troche za spokojna osoba taka cicha spokojna i mozna powiedziec niesmiala elfica. aaa i powiedzcie mi w ktorym mijscu jest gruba?!?! tu moja prywatna opinia...ona wcale nie jest gruba! jest ladna i zgrabna. w filmie byla szczupla wa w prywatnym zyciu zawsze troche