uważam że ocenić go na 1/10 to stanowczo zbyt wysoka ocena...dlaczego nie ma oceny zero? to niesprawiedliwe, no bo załóżmy że oceniam deNiro na 10 ; to oznaczało by że Robert jest tylko 10 razy fajniejszym aktorem co jest matematycznym absurdem , bo deniro jest lepszy nieskończenie wiele razy w związku z tym ocena dla blooma powinna wynośić 0/10!proponuje nie zmieniać jednak systemu ocen tylko zrobić wyjątek dla blooma który jako jedyny w filmwebie mógłby być oceniony na 0.
Jako jedyny? A co powiesz o kimś takim jak np. Kasia Cichopek, Hilary Duff, Lindsay Lohan czy Daniel Radcliffe? hmmm...czyli oni są lepsi niż Orlando? Pomyślmy... gwiazdka m jak miłość, aktoreczki komedyjek dla nastolatek, Harry Potterek...tak oni są wybitni w porównaniu do Orlanda. Który ma na swoim koncie dobre role w Elizabethtown czy Helikopterze w ogniu. Moim zdaniem nie jest wybitny, ale nie jest słabym aktorem. I ma jakie - takie filmy w swoim dorobku. A Twój komentarz jest tak żałosny, że bardziej już nie mógł... o_O
I tak popatrzyłam na oceny jakie wystawiłeś...i myślałam że przewrócę się ze śmiechu. Paris Hilton zasługuje na 1, a Orlando nie? To że ona nie ma praktycznie żadnego filmu na koncie, jest głupia i pusta to nic? Ale tak, Orlando jest słabszy. No to wybacz. I jeszcze jedno mnie zastanawia - 1 dla Keanu Reevesa? On napewno nie dorównuje De Niro albo Pacino, ale żeby 1? Przecież ma w filmografii naprawdę porządne filmy, jest znanym i uznanym aktorem. Nie "czaje" Twojego rozumowania i chyba jednak wolę nie...
tylko sie przy tym nie posraj:)...................... .............................. .................