Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

uważam że ocenić go na 1/10 to stanowczo zbyt wysoka ocena...dlaczego nie ma oceny zero? to niesprawiedliwe, no bo załóżmy że oceniam deNiro na 10 ; to oznaczało by że Robert jest tylko 10 razy fajniejszym aktorem co jest matematycznym absurdem , bo deniro jest lepszy nieskończenie wiele razy w związku z tym ocena dla blooma powinna wynośić 0/10!proponuje nie zmieniać jednak systemu ocen tylko zrobić wyjątek dla blooma który jako jedyny w filmwebie mógłby być oceniony na 0.

bennyblanco

Jako jedyny? A co powiesz o kimś takim jak np. Kasia Cichopek, Hilary Duff, Lindsay Lohan czy Daniel Radcliffe? hmmm...czyli oni są lepsi niż Orlando? Pomyślmy... gwiazdka m jak miłość, aktoreczki komedyjek dla nastolatek, Harry Potterek...tak oni są wybitni w porównaniu do Orlanda. Który ma na swoim koncie dobre role w Elizabethtown czy Helikopterze w ogniu. Moim zdaniem nie jest wybitny, ale nie jest słabym aktorem. I ma jakie - takie filmy w swoim dorobku. A Twój komentarz jest tak żałosny, że bardziej już nie mógł... o_O

bennyblanco

I tak popatrzyłam na oceny jakie wystawiłeś...i myślałam że przewrócę się ze śmiechu. Paris Hilton zasługuje na 1, a Orlando nie? To że ona nie ma praktycznie żadnego filmu na koncie, jest głupia i pusta to nic? Ale tak, Orlando jest słabszy. No to wybacz. I jeszcze jedno mnie zastanawia - 1 dla Keanu Reevesa? On napewno nie dorównuje De Niro albo Pacino, ale żeby 1? Przecież ma w filmografii naprawdę porządne filmy, jest znanym i uznanym aktorem. Nie "czaje" Twojego rozumowania i chyba jednak wolę nie...

Skylaria

tylko sie przy tym nie posraj:)...................... .............................. .................

LILI_3

kobiecie nie mozna dac 0!! nawet takiej wywłoce jak paris hilton! choc szczerze nie wiem czemu ja oceniłem????? pewnie jakies wkurw... po jakims poscie! pozatym nie traktujcie komentarzy tak powaznie zwlaszcza ironicznych...