Hej, hej brzydale!
Nie martwcie sie, ze wszystkie laski uwazaja, ze w zaden sposob nie dorownacie Orliemu. Nie martwcie sie, poniewaz nie ma sensu mazyc o takiej BOSKIEJ urodzie. NIGDY Jemu nie dorownacie!!!
Brzydale jedne!
Ok, uroda nie jest najwazniejsza, ale zero kultury!
Orlando jest BOSKI, KULTURALNY, i przede wszystkim
P-R-Z-Y-S-T-O-J-N-Y !!!
Ech, brzydale...
straszne :/
a wiec droga ago jedz sobie tam gdzie mieszka orlando (cholera wie gdzie to jest), poderwij go, a nam daj spokoj ze swoimi zalosnymi komentarzykami. Bloom jest brzydki, no ale coz...nie bede sie sprzeczac...w koncu blondynki wiedza lepiej :/ no i skad wiesz ze bloom jest kulturalny? przeciez nie wiesz jak sie tak na prawde zachowuje, ty nic o nim nie wiesz, wiec jak mozesz pisac ze jest kulturalny??? zastanow sie troche........ja rozumiem, ze mozna lubic aktora, nawet kochac ale twoj komentarz to juz przesada...
Całym sercem jestem with you, Darci. A ty, moja droga, nie wrzucaj wszyskich chłopców do jednego, podartego wora z napisem typu 'inny niż mój Orli, czyli brzydal',, bo to baaaardzo prymitywne. A zapewniam Cię, że na świecie jest wielu pięknych męzczyzn, piękniejszych niż ten nieszczęsny Bloom. Moje mniemanie : Mrs. Orlando = strasznie przeciętniutki w aktorstwie i w wyglądzie. Marna jego przyszłość, czarno się maluje... Przynajmniej mam taką ndzieję
Patita