Obrażacie Paris chociaż jej nie znacie skąd wiecie jaka jest naprawdę ??? Ubiera się jak barbie bo taki ma styl!! Każdy ma jakiś styl i jak np. zobaczymy jakiegoś punka to nikt go nie posądzi o to, że jest pusty, a jak zobaczymy taką Paris to odrazu wszyscy mówią, że jest pusta etc. Nie oceniajcie ludzi po wyglądzie !!!
i kto to mowi... koles który lubi laske z ilorazem inteligencji mrówki. można tylko powiedzieć tyle: hahahahahahhahahhahah! przynajmniej nie mam imienia największej dziwki na świecie w nicku, do tego moj nick cos znaczy, a twój...hmm znaczy że jesteś na poziomie 10 letniej dziewczynka która w zeszycie pisze sobie np. "ania + brad"... taaaaaa "to dopiero męskie" buehhehehehe.
zabawne - być poinformowanym o domniemanej "tępocie" od największego tępaka, błazna i wykolejeńca na FW :))) "OMG"?? co to za text? jak tam sie ma nasza dziewczynka?? (chodzi oczywiscie o ciebie matt) skoro mowisz jak kobieta to chyba musimy nazywać cie inaczej...nie matt tylko moze marta? czy wolisz żebysmy ci mowili zwyczajnie, np. "paris dziwko"?? ;-)
Jak widzisz 014 zazdrości Paris Wszystkiego bo sama jest zakompleksioną szarą myszą ;-) Zaraz się bedzie tego wypierać i mi wmawiać, że mam kompleksy !! Hahah Każdy jakieś tam mam, ale 014 to już masakryczne !! ;-)
taaa przyznaję się!! mam "kompleks kaprawego oka paris" - też chcę takie!!!! jak to zrobić?? aaa już wiem! wystarczy miec zwykłe kompleksy, brzydki ryj i zrobić sobie nieudaną operacje plastyczną - powinno pomóc ;-)
nie wmawiam ci że masz kompleksy, nie trzeba tego ci wmawiać bo to WIDAĆ... każdy kto je ma używa tego prymitywnego tekstu z zazdroscią :D
taaak zazdroszczę paris jej OLBRZYMICH kompleksów, tego że nie jest naturalnie ładna tylko "poprawiana", że jest tępa i głupia, że jest zepsuta i pusta, że ćpa, że zerżnął ją prawie cały świat, że nie potrafi mowić poprawnie w swoim języku, że nie ma talentu - żadnego, że ma krzywe nogi, nos zrobila sobie jak u staruszki :D odrosty, kaprawe oko, brzydką figure, nie potrafi sie dobrze ubrać, ma kiepski gust i jest kiepska w łóżku... cholera... jak ja sie pozbieram, rozszyfrowałeś mnie... nie zasnę dziś... najgłupszej i najbrzydszej lasce jaką w życiu widziałam zazdroszczę yyyyyy a dokładniej to czego? ;-)
"że jest tępa i głupia, że jest zepsuta i pusta, że ćpa, że zerżnął ją prawie cały świat, że nie potrafi mowić poprawnie w swoim języku, że nie ma talentu - żadnego, że ma krzywe nogi, nos zrobila sobie jak u staruszki" HOLY SHIT LOL!
A widzicie stało się tak jak napisałem ;-) Udaję, że jej nie lubi, a w głebi serca zazdrości jej z całych sił :)) Ehh ale co tam 014 morzesz przecież marzyć o tym, że jesteś taka jak Paris ;-)
cholera człowieku!!!!!!!!!! chce dzisiaj zasnąć! nie strasz mnie że mogłabym wyglądać jak paris, a co gorsza skonczyc jak ona... :/
Taaak wypieraj się dalej ;-) Powodzenia ;)) I tak już wszyscy wiedzą, że chcesz być taka jak Paris ;)) I nie masz się czego wstydzić bo Paris jest suuper :)) Tylko nie wiem czemu się ciągle tego wypierasz :/
Matt - a ty tak na serio sobie tą plansze z Paris wykleiłeś, czy tylko tak dla jaj??? Bo wierzyc mi się nie chce!
Chłopakowi się chciało takie cuś robic?? - oto moja mina na to:
http://i117.photobucket.com/albums/o72/kakiharapl/michael_berryman.jpg
ooo to ja jako "zdemaskowana przez ciebie fanka paris" mogę z zazdrosci nasikać na tą twoją wyklejoną tablicę? to tak wiesz... żeby zaznaczyć swój teren i pokazac ci jak ja "koffam tą bijacz"... ;-) hehehheheh.
hehehehehe ale śmieszne !!! hahahaha zaraz padne !!! ;-) Powinnaś zostać komikiem z Twoimi umiejętnościami zrobiłabyś kariere ;-)
padniesz?? zrób to dla nas... będziemy wdzięczni ;-) cóż to za komplementy? bo sie zarumienie.. bueheheheheh.
Hahahaha zarumień się wtedy będziesz przynajmniej bardziej przypominać buraka, ale nawet gdy nie jesteś czerwona to go przypominasz ;-)
i co tam? jeszcze mały buziak dla wyciętej z bravogirl paris?? :P czy może zapowiada sie cos wiecej? seria miłosnych uniesień nad plakatem paris??? ;-) opowiesz nam jutro jak było? już nie mogę sie doczekac kiedy powiesz: "mówię wam tej nocy na tym plakacie wyglądała jak żywa" :D
"Jak można dać Paris ocenę 4 a Nicole Richie 2 ?!?! Skandal !"
Tu się z tobą synuś zgadzam. Obydwie zasługują na maksimum 1...
yhy... a jak tam wieczorne leki? Połknąłeś wszystko grzecznie, czy pielęgniarze znowu będą ci musieli czopki zakładać?
te zakompleksione brzydule nie zasługują nawet na to żeby je opluć, w sumie to nie zasługują nawet na to żeby męczyć palce wciskając im ocene 1 :D
"Nie prawda !!! Nicole jest prawie tak samo super jak Paris ;-)"
Nie przecze, lubię się z nich pośmiac jak robią z siebie idiotki w Simple Life, ale na nic więcej niż śmiech nie zasługują.
Do @Ja
"Internet powinien być, jak media-markt"
Coś ci powiem na temat media-markt. Kiedyś poszłam kupić tam płytę Mary J. Blige. Podeszłam do kasy, ale że na opakowaniu nie było ceny, kasierka musiała wykonać telefon. Padło pytanie: "jaka jest cena płyty mary dzi blidzi?"(specialnie dla ciebie podaje prawidłowoł wymowę,żebyś mógł wyłapać płentę- mery dźej blajdż), po czy spojżałam na dół i zobaczyłam hasło, które w domyśle przytoczyłeś. Wniosek- nie wierz tak bezgranicznie reklamom, bo potem przychodzisz na forum wyładować swojom złość, po tym jak specialnie biegłeś do sklepu parę kilometrów w chwili ogarniającej pustki i osamotnienia po delme, a tu ani słowem się ona do ciebie nie odezwała, a z reklamy zanosiło się przecież, że będzie tak pięknie i wogóle ubaw po pachy.
Ale nie wszystko stracone, zawsze możesz podać Delmę do sądu, za szkody w psyhice, jakie Ci wyżądziła, utweirdzjąc cię w przekonaniu o twojej bezwartościowości. Sędzina jak zobaczy twoją małość napweno da ci wysokie odszkodowanie. Wiem, oglądam Wesołowską, kobieta-dusza, poprostu kopie ludzi w... ehm... tyłki miłosierdziem. Mało tego, na koniec jeszcze wygłosi długie kazanie delmie, że to tak nie ładnie jednych faworyzować, a drugich olewać i o skutkach, jakie ze sobą niesie.
No chyba, że to miała być piękna, na miarę najlepszych poetów, wyszukana metafora, to szacunek. Full respect! Zostałam poprostu powalona twoją inwencją twórczą, a już nie mówię o tym jak strasznie głupio mi się zrobiło i jak mizerną istotom się poczułam.
"Niestety, bardziej wygląda mi to na polski sejm"
Kolejna wyszukana metafora! No, no, teraz to już wogóle ołtaż ci w moim pokoju postawię i będę się doń codziennie modliła i ofiary składała! Zdanie typu "patżcie i podziwiajcie! Nie dość, że znam się perfekcyjnie na kinie, to jestem również świetnie obeznany w polityce". Dziwne, że jakoś bardzo przypomina mi to słowa znienawidzonego przez ciebie i oczywiście oglądanego z przymusu z powodu wyimaginowanego kolegi z akademika, pana K. Wojewódzkiego. Mniej wiecej w co drugim odcinku tego szoł padają te słowa.
"Co powiecie na ograniczenia wiekowe dla internautów? Jeśli nie jesteś pełnoletni, nie możesz rejestrować się na forach - dobre by to było."
No dobre by było, full wypas... I wielki odzew poparcia na twoje pytanie... Idź, skoro reklamy są dla ciebie źródłem mądrości życiowej, lepiej do jakiegoś tramwaju i obracająć się z rozżewnieniem na rurce krzyknij "kto kupuje w biedronce?", może wiekszom popularność zdobędziesz. Pani w reklamie stała się duszą... hm... tramwaju po tym, może też będzie ci dane wkońcu poczuć się lubianym.
"Masz 15 lat, dziewczynko. Widać, widać, a ze szkoły wyniosłaś jedynie głupotę i słomę wystającą z butów."
Ojej! Mam 15 lat! Wstyd! Wszyscy mi to mówią. "Wiesz co Ziuta, masz 15 lat, byś się wstydziła, shame on You!!". Chyba pójdę położyć się spać i będę spała tyle, aż wkońcu osiągnę taki wiek, za którego nie będę musiała się wstydzić. Rozumiem,że ty urodziłeś się już dorosły? Ty za to chyba jedyne co wyniosłeś ze szkoły, to telewizor. Bo z głupptą i słomą w butach jak wszedłeś, tak wyszedłeś, czym z resztą dajesz na to dowód tutaj na forum.
"Więcej nie skomentuje - żal mi mojej klawiatury."
Mnie też twojej klawiatury żal. Tyle głupoty, co ona uraczyła, to nikt nie był by w stanie znieść. Cieszę się, że jednak masz w sobie odrobinę empatji i oszczędzasz i jej i nam dalszych katuszy.
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na temacie o tej kurwie wszechczasów. A więć przywitam sie z moim idolem matteamandparis czy jakoś tak, uważam że jest rozpieszczonym człowiekiem do granic wytrzymałości tak jak rzeczona Paris, witam też 014 która dawała bardzo dobre argumenty ale pod koniec dała się sprowokować dla tego idioty, a naprawdę nie ma czym się denerwować.NiECh sOBie KOFFa tą kooRWe PariS. Jeśli chodzi o samą Paris Hilton to kolesiówa jest totalnie żenująca i powiem Ci jedno koleś ona się nie przejmuje takimi komentarzami bo poprostu czytać nie umie więc nie wie co na nich jest. Gdzieś tam porównałeś Marlina Mansona do niej ale to był błąd a wiesz czemu bo niby ma swój styl itd. ma też dużo kasy jak każdy sławny człowiek ale można go podziwiać za to ze facet ma zrobiony Doktorat z dziennikarstwa a Paris nawet szkoły średniej nie skończyła, albo weźmy Dolpha Lundgrena mówi się że to aktor kiepski i nadaje się tyko na twardzieli ale nie tylko ma kilka fajnych ról ale ma magistra z chemii i jest poliglotą z 6 języków także widzimy że można być sławnym i mieć dużo kasy ale też można mieć czym sie szczycić a Paris, przepraszam co ona osiągneła. Nic i do tego jest sztuczna jak plastik nawet bardziej. Także Twoje argumenty są jak najbardziej nie trafione. Weźmy to co napisałem o wykształceniu. Manson i Lundgren tracą sławę i kasę mają niezłe papiery i idą do pracy, Hiltonka to traci i co?? Gówno bo nic niema, weźmy to jakby jej ojciec zmarł i przekazał jej wszystko ona to przechla, przećpa i przehula i prędzej czy później albo trafi do więzienia albo na dno i wszyscy zapomną tą lalkę barbie.
Witam :) nie jest tak źle, ja jestem jak bomba z opóźnionym zapłonem - nie łatwo mnie sprowokować ;-) jedyne co mnie naprawde zdenerwowalo to jego rasistowskie komentarze.. reszte zlewam i nieźle sie tu bawie czasem. poprostu zaczęłam sie z niego naśmiewać i pisać tak jak on pisze, na podobnym poziomie i w podobny sposób. usłyszałam od niego samego, że jestem pusta i tępa - to o czymś świadczy, skoro swój poziom tak ocenił.... nie ważne.. zaczęłam pisać tak jak on bo sensowne argumenty nie docierają i nie ma sensu sie produkować tak "na serio". jedyne co pozostaje to zabawa słowem - inteligentne i logiczne komentarze nie są dla niego bo zwyczajnie ich nie rozumie. pozdrawiam :)
Mam tylko jedno pytanie:
Widziałaś kiedyś na oczy słownik ortograficzny? Empatja rządzi.;-)
Idiotko, jeżeli nie pojmujesz pewnych slangowych, kultowych, choć nie wyszukanych aforyzmów, to ich nie komentuj.
Co z tego, że "Media markt - nie dla idiotów" jest przesłaniem zwykłej reklamy telewizyjnej?
Mógłbym powiedzieć, że internet, w myśl słów Lema, jest gniazdem wszelkiego rodzaju indolencji intelektualnych, tylko że wtedy nic, a nic byś z tego nie zrozumiała dziewczynko, bo o Lemie w Bravo nie piszą.
Równo gówno obchodzą mnie, słodka idiotko, Twoje przeżycia z wizyty w Media markcie. Widzę tylko dzięki Twojej relacji, że reklama Media marktu nijak nie znajduje zastosowania w rzeczywistości, bo jednak się tam znalazłaś.
Tyle samo, co w poprzednim akapicie, interesuje mnie to, co do powiedzenia ma Jakub Władysław Nikodem. W polskim sejmie aktualnie siedzi 459 skurwysynów lub idiotów i Jan Maria Rokita. A konkluzja mojego homeryckiego porównania jest taka, że jam jest ten internetowy Jan Maria Rokita, a otacza mnie banda idiotów (nie wszyscy oczywiście, ale jakieś 459/460 internetowej społeczności;-)).
Nieważne jest to, ile wiosen liczysz (to tylko sugestia dla mnie), ważne jest to, że jesteś podręcznikowym przykładem abderyty. Par excellence.
By spuentować mój post, powiem tak: Boguś Linda w Psach rzekł do pewnej małoletniej idiotki: "Nie chcę mi się z Tobą gadać". Pragnę mu zawtórować.
Amen.
"Widziałaś kiedyś na oczy słownik ortograficzny? Empatja rządzi.;-)"
Widziałam, bardzo ładnie wygląda ;-)
"Idiotko, jeżeli nie pojmujesz pewnych slangowych, kultowych, choć nie wyszukanych aforyzmów, to ich nie komentuj.
Co z tego, że "Media markt - nie dla idiotów" jest przesłaniem zwykłej reklamy telewizyjnej?
Mógłbym powiedzieć, że internet, w myśl słów Lema, jest gniazdem wszelkiego rodzaju indolencji intelektualnych, tylko że wtedy nic, a nic byś z tego nie zrozumiała dziewczynko, bo o Lemie w Bravo nie piszą."
Oj, chyba naprawdę musiałam Cię urazić, skoro od razu rzucasz inwektywami. Nie wiem czy wiesz, ale ludziom inteligentnym tak nie przystoi :) Kultowe? No proszę, nie wiedziałam, że "Media Markt- nie dla idotów" zyskało sobie już miano kultowego, no ale Ich Troje też w niektórych kręgach też za takie uchodzi... A co ma Lem do zrozumienia tej myśli? Myślę, że przy zerowej wiedzy na temat Lema można to "przesłanie" zrozumieć.
A tak na marginesie, nawet ja, osoba z dysortografią, wiem, że "nie" z przymiotnikami pisze się razem("nie wyszukanych"). Od razu odpieram Twoje przyszłe zarzuty- Einstein też miał dysleksje, także nijak to świadczy o inteligencji, a przez to bliżej mi do prawdziwego geniuszu, niż Tobie kiedykolwiek to będzie dane ;)
"Równo gówno obchodzą mnie, słodka idiotko, Twoje przeżycia z wizyty w Media markcie. Widzę tylko dzięki Twojej relacji, że reklama Media marktu nijak nie znajduje zastosowania w rzeczywistości, bo jednak się tam znalazłaś. "
Na to, że reklama nijak ma zastosowanie w rzeczywistości bardziej, niż to, że się tam znalazłam, świadczy to, że Ty się tam zgubiłeś :P
Proszę, proszę, jaka rozbieżność. "Równo gówno", potem "abderyta", wcześniej "indolencja", a gdzieś w środku "skurwysyny". To wszystko daje mi obraz prostaczka, który całe życie przerzucał siano w oborze, który nagle został wpuszczony na salony i powoli zaczyna przesiąkać arystokracja, ale pełno jeszcze słomy w butach. Patrząc na Twój "życiorys"(akademik) wnioskuję, że moja teoria jest jak najbardziej trafiona. Obyś studiował jak najdłużej! :D le na przyszłość bądź konsekwentny, bo kiepsko Ci idzie kreowanie swojego wizerunku jako osoby inteligentnej ;) Są chyba bardziej wyrafinowane sposoby, by wyrazić swoją obojętność, niż mieszanie do tego fekaliów, ale rozumiem, ze to tak przez sentyment do przeszłości, w końcu to najlepszy nawóz ;)
"W polskim sejmie aktualnie siedzi 459 skurwysynów lub idiotów i Jan Maria Rokita. A konkluzja mojego homeryckiego porównania jest taka, że jam jest ten internetowy Jan Maria Rokita, a otacza mnie banda idiotów (nie wszyscy oczywiście, ale jakieś 459/460 internetowej społeczności;-))."
Oj, wysoko celujesz, kolego. Do Rokity, to jeszcze Ci brakuje jakichś 20 lat i jakiś 80 punktów IQ. Na moje oko, to gdzieś tak Lepper jesteś. Też całkiem inteligentny, przynajmniej na takiego się kreuje, jednak prostactwo z niego wychodzi, jak u Ciebie.
Ja nikomu wtórować nie będę i powiem kulaj babola, nie chce mi się więcej zniżać do twojego poziomu :P
I ty mowisz ze paris jest inteligentna??!! Jak ona publicznie powiedziała ze londyn nie lezy w anglii i ze w całej europie mowi sie po francusku, a jak dowiedziala sie ze Paryż ang. Paris sie tak samo nazywa jak ona to podziekowala prezydentowi za to ze nazwal miasto jej imieniem
oczywiście... weźmy pierwszy lepszy przykład: np. jakby powiedziala, że ma super wysokie IQ - WSZYSTKIE media chcialyby zrobić z nią wywiad (prawdopodobnie), ale na 1000% napisaliby o tym i dłuuuugo nie zapomnieliby tych słów (weźmy przykład Dody - nikt nie wierzy w jej wysokie IQ ale cały czas o tym piszą). a co paris zrobila? krzyknęła, że jest dziwką... taaaaaa ona to rzeczywiscie potrafi sie wypromować, wszyscy dziennikarze pośmiali sie z niej, napisali to - komentując odpowiednio, ośmieszyli ją i tyle... to by było na tyle "promocji" swojej osoby przez paris. hahahaha. potrafi wypromować siebie TYLKO jako tanią puszczalską szmate. i ktos mi powie, że ona jest inteligentna bo potrafi sie wypromowac? jasne... gdyby była choc troche inteligentna to potrafilaby wypromowac swoją osobe jako mądrą, nie sztywniare ale też nie kompletnego matoła. potrafiłaby zrobić z siebie super mądrą osobe. wiem, że inteligencja nie jest "w modzie", ale naprawde inteligentna osoba potrafiłaby to zmienic i zaistniec jako fajna i mądra włascicielka fortuny a nie jako ćpająca i ruchająca co popadnie tania dziwa.. :) paris NIGDY nie powiedziala "mam wysokie IQ", jedyne co potrafi o sobie powiedziec to "jestem dziwką" i to jej żałosne "I'm hot". wprost wypływa z tych słów jej mądrość... ameba ma wyższe IQ niż paris.
No ja w to nie wątpie, też uważam że w europie mowi się po francusku i że Londyn nie leży w anglii. Kurde Paris Hilton jest super wczoraj to odkryłem, zacząłem pierdolić jej strone w brawo i zrobiłem sobie podobną ściane jak ty, nawet lepszą bo ja ją bardziej KOFFaM niż ty.
No pewnie, PAris to super inteligentna i wykształcona dama, obyta w świecie i tak dalej! LOL, ona ma tyle inteligencji ile jej piesek maskotka!