Paris Hilton

Paris Whitney Hilton

4,9
776 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paris Hilton

Obrażacie Paris chociaż jej nie znacie skąd wiecie jaka jest naprawdę ??? Ubiera się jak barbie bo taki ma styl!! Każdy ma jakiś styl i jak np. zobaczymy jakiegoś punka to nikt go nie posądzi o to, że jest pusty, a jak zobaczymy taką Paris to odrazu wszyscy mówią, że jest pusta etc. Nie oceniajcie ludzi po wyglądzie !!!

014

Hehe, podobno napisała teraz 2-stronnicowy list do gubernatora (Schwarzeneggera, swoją drogą;) ) z prośbą o łaskę.
Buhahaha, czy ta dziewczynka nie jest najzwyczajniej w świecie żałosna i taaaaaaka mała? :)))

Crazy_3

kiepsko trafiła bo ten gubernator;) nie słynie raczej z "łaskawości" heheheh ;D oby w tym przypadku jego opinia również się sprawdziła...

014

Oby Paris nie poszła do więzienia !! :)) Wszyscy 3mamy kciuki !!! ;-)

Mateusz_xD

oby paris została ukarana za łamanie prawa! jak każdy normalny człowiek! trzymamy kciuki :))))

014

Za takie coś to sobie trzymaj kciuki, ale sama !!! Alone !!!! Hahahaha

014

Paris nie zostanie skazana, a z tym 3maniem kciukow za to żeby poszła siedzieć to jesteś sama z gronem dekli :p Hahahaha

Mateusz_xD

taaa bardzo wiele osób ma nadzieje, że paris zostanie ukarana. Kara pieniężna jest dla niej bez sensu bo zapłaci pieniążkami tatusia jak to ma w zwyczaju i po kłopocie - nawet jej to nie ruszy. muszą zrobić coś żeby sie nauczyła. skoro po dobroci była za głupia żeby zrozumieć to niech teraz zrobią to co muszą. 45 dni to bardzo mało, ale dla niej jest to więcej niz milion dolców :) i o to chodzi :D żeby debili resocjalizować w sposób który ich otrzeźwi a nie tylko "dla przykładu" walnąć jakąś kare pieniężną, która dla nich nic nie znaczy.

PS: PARIS JUZ ZOSTAŁA SKAZANA, MATT...KIEPSKIE MASZ INFORMACJE CHYBA. teraz moze sie conajwyżej odwołać...
PS 2: paris już została skazana DWUKROTNIE - hahahahahahahahahahahaha. i to za to samo... yeeeaaah tylko matoł jest zdolny do czegoś takiego :D

014

FREE PARIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podpisałem się pod petycją, aby nie zamykali Paris w więzieniu !!!! FREE PARIS !!!!!! PARIS Twoi fani Cię kochają :))

Mateusz_xD

a jest moze taka petycja żeby jednak ją zamknęli? bo też chętnie bym sie podpisała :D
zamierzasz zrobić protest czy jak? wyjdziesz na ulice z transparentem "free paris"?? przecież Paryż jest wolny... nie słyszałam nic żeby został zajęty przez kogoś ;-) heheheh. więc powiedz czemu protestujesz i krzyczysz: "wolny paryż"?? ;D haaa

a poważnie to super stwierdzenie, szczególnie przez fana... jeszcze jej nie zamkneli a ty piszesz "free paris"?? :D LOL.
jakbyś jednak zamierzał zrobić transparent to dopisz gdzies obok "new brain for paris" - przyda jej sie, moze nastepnym razem pomysli zanim złamie prawo...

dalej twierdzisz, że tylko w polsce nienawidzą paris?? taaa, przeczytaj sobie... ameryka prowadzi akcje "Go away paris" dlatego, że ją taaak kochają hahahahahahahahhahahaha :D
http://film.onet.pl/seriale/0,1532208,wiadomosc.html

014

http://www.youtube.com/watch?v=bR4mchD7p-o Zgadzam się w 100 % z Tym chłopakiem !!!!! FREE Paris :))

Mateusz_xD

myślę, że większość ludzi na świecie wolałaby żeby na ulice wypuscili wszystkie zdziczałe psy ze schronisk niż uwolnili paris - ludzie jej nienawidzą :D a kilku odmieńców (jak ty) tego nie zmieni :D
Ameryka nienawidzi paris :D hahahahahahahahhhahahahaha. i wreszcie mieli okazje to pokazać :D sama sobie zasłużyła... gdyby wiedzieli że umrze w tym więzieniu nawet by ich to nie ruszyło - dalej chcieliby żeby poszła siedziec :))) nikt jej nie szanuje już, a jej szczęście a nawet życie jest mniej ważne od brudnej szmaty do podłogi... pogódź sie z tym chłopczyku.

014

pogódz się z tym, że Paris ma wielu wrogów, ale fanów jeszcze więcej !!! :)) Paris nie pójdzie do więzienia !!! A jeśli ją zamkną to znaczy, że ten świat zszedł już totalnie na psy !!!!

Mateusz_xD

jesli kara ją ominie to będzie oznaczało że świat schodzi na psy... jesteś zwykłym czubkiem bo nie rozumiesz ze 45 dni to mało ale moze nastepnym razem nie bedzie jezdzila po pijaku i nie będzie narażała życia wszystkich, którzy akurat przypadkowo będą w pobliżu kiedy bedzie jechała napruta tak, że nie bedzie w stanie nawet sama chodzic. ty dostalbys o wiele wiekszy wyrok - wierz mi... sławne osoby to też ludzie i tak samo muszą przestrzegać prawa jak wszyscy!!!!!!

014

Tylko, że jakbyś czytała dobrze to byś wiedziała, że Paris nie wiedziała, że ma zawieszone prawo jazdy !!! Pff Naucz się czytać, a potem pisz !!!

Mateusz_xD

jasne... kiedy ja napisalam o jakimś powszechnie wiadomym fakcie - powiedziales ze wierze we wszystko co piszą gazety... heheheh wiec ja mowie tobie to samo...
jak do cholery mozna niewiedziec jaki sie dostało wyrok z poprzedniej rozprawy?? co to za chora ściema???? hahahahahah jak mozna byc tak głupim i w to wierzyć? proste że sie nie przyzna..napewno wiedziala i olała wyrok - ot cała paris...mysli ze jej wszystko wolno.
ale ok, zakładając że nie wiedziala to skoro nie potrafi sama sie dowiedziec i zainteresować jaki sąd wydał na nią wyrok to znaczy, że jest jeszcze głupsza niż każdy tu myśli!!! powinni ją w takim razie ubezwłasnowolnić skoro sama niczego nie potrafi zrobić... oprócz palenia trawy i dawania dupy oczywiscie (choc do tego drugiego potrzeba "pomocy" innych osób wiec sie nie liczy) :D LOL.
wiec matt...wielki fanie paris twierdzisz że paris jest taaaaaaka strasznie głupia i nieodpowiedzialna że nie wiedziala jaki dostała wyrok i nawet sie tym nie zainteresowała?? haaaaaaa fajnym jesteś fanem... a paris zamiast sie przyznać i pokazać skruche to wybrała najgorszą opcje z możliwych: do niczego sie nie przyznaje, wymyśla najgłupszą wymówkę jaką świat słyszał i próbuje zrobić idiote z sędziego. nic dziwnego że ją skazali :) powinni ją skazać choćby za samą glupote :D

Mateusz_xD

Trzeba być totalnym kretynem, żeby nie wiedzieć że ma się zawieszone prawo jazdy, a jeszcze większym, żeby mając zawieszone prawo jazdy, jeździć samochodem po ulicach, a już totalnym debilem, żeby nie włączyć świateł i dać się złapać policji. Co byś nie wymyślił, wychodzi na to, że twoja idolka to skończona kretynka. KUMASZ KOLEŚ? WIELBISZ KRETYNKĘ! Trzeba ci to łopatą wbić do łba, czy co, żebyś zrozumiał???

Crazy_3

i właśnie o to chodzi! osoba sławna po wyroku pokazuje sie publicznie robiąc coś co ma zabronione przez sąd - faktycznie kretynka :D
paris doskonale wiedziala że ma zawieszone prawko. To graniczy z cudem żeby ktokolwiek nie wiedział tyle czasu i sie nie zainteresował jaki sąd wydał na niego wyrok... czy ma zapłacic kare, czy moze pojdzie siedzieć :D przecież to oczywiste że wiedziała.... Pismo na 100% dostała i ona i pewnie jej menager, a juz napewno jej prawnik. Tłumaczenie że jej nie powiedział - po co mial mowic skoro dostała pismo?? :D Takie pisma dostaje sie za potwierdzeniem odbioru!
Chocby nawet, będąc prawnikiem kretynki, która co chwile ładuje sie w kłopoty (więc on dobrze zarabia) - dlaczego niby mialby jej nie powiedzieć i niedopilnować obowiązków? żeby stracić dobrze płatną prace?? :) taaa to wręcz oczywiste, że każdy by tak zrobil...heheheh
dlatego własnie matt siedzi cichutko bo nie ma co powiedziec na te argumenty bo z tego wszystkiego wynika, że tak czy tak (czy wiedziała czy nie) paris to idiotka. :)) więc zaraz tu wpadnie z pianą na ustach i powie nam "pfff jesteście żałosni" albo zareklamuje "wolny paryż" ;-)
albo zrobi coś 100 razy gorszego - wypnie się na nas i pokaże język ;D heheheheh

Mateusz_xD

jak mogła nie wiedzieć że ma zawieszone prawko? a nawet gdyby faktycznie była aż tak tępa to nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania... złamała prawo, poddaje się karze i koniec tematu, prawo ma być równe dla wszystkich.

boski_Lu

Ludzie! Nie załamujcie mattandparisa! Czy nie widzicie, że niszczycie jego wiarę w sprawiedliwośc?! Przyłączam się do niego i krzyczę: "Free Paris! Free Paris!"!!!!!!!!

Gladka

Weź Gładka głupot niepleć, bo normalnie niechciałem ale to powiem, chańbisz swój avatar ponieważ to część South Parku w sumie tylko zrobiny w kreatorze ale niezłym :p. Sam sie nim bawie czasem. Paris Hilton to, Paris Hilton tamto a co w niej jest zajebistego czego niema w innej aktorce bądź piosencarce. ta cała Paris to taka tępa lala barbie. Niby wielcy z was fani i obrońcy a ona leje na takich ludzi bo nawet nie jesteście z jej sfery, mattandparis i reszta zrozumcie wreszcie że Paris nawet by na was nie spojrzała przechodząc obok.

Mateo_SF

Dobra, czas wyjaśnić jedną rzecz: nie jestem fanką Paris Hilton, wręcz przeciwnie. Moje trzy ostatnie posty w tym temacie były całkowicie ironiczne i miały na celu zbadanie IQ mattandparisa - mianowicie, czy zajrzy do moich ocen, by sprawdzić, na ile oceniłam jego idolkę. Najwidoczniej nie sprawdził. Ty też nie :>

Mateusz_xD

zobacz swoją idolkę bez makijażu http://gbm.blog.onet.pl/2,ID183603327,index.html

Mateusz_xD

Zgadzam się z Tobą , Paris jest fajna , Ci co ją krytykują zwyczajnie jej nie znają !

pinkpanther

a ty ją znasz???? to moze mnie też z nią poznaj żebym mogła sie przekonać jaka jest fajna :)

014

i oto własnie dlaczego paris POWINNA isc siedziec:
http://www.pudelek.pl/artykul/3020/paris_znow_prowadzi_zdjecia/

robi sobie cos z tego, że nie ma prawka? robi sobie cos w wyroku? NIE! i dlatego tylko odsiadka 45 dni moglaby ją czegokolwiek nauczyc. Ktokolwiek wierzy jeszcze w to że nie wiedziala że ma zawieszone prawko? teraz wie i co robi?? :) ta dziewczyna jest nie dość że głupia (skoro prowadzi i liczy na cofnięcie wyroku) to jeszcze niereformowalna... jedyne wyjscie żeby nie prowadzila to ją zamknąć a wtedy moze bedzie miala czas na przemyślenie sobie swojej nędznej egzystencji.

014

O boże, o rany, co za popaprana kobieta, to się w głowie nie mieści jaka ona jest kosmicznie debilna. Teraz myślę że jej nie odpuszczą.

Nachtjager

no ja mam nadzieję, że jej nie odpuszczą :/ niech ją tam zresocjalizują w tym więzieniu brzydkie i zaniedbane lesbijki ;-) heheheh.

014

Recydywistka już się szykuje, co się pod tą jej blond plerezą kotłuje??? (powietrze lol)

Nachtjager

pod jej blond doczepionymi kudłami (warto zaznaczyć: bo będzie je musiala na czas odsiadki odczepić :D) znajduje się tak jak w tym dowcipie: tylko sznurek - który obetniesz i uszy odpadną ;-)

014

014 Ale jesteś nudna !!! Powtarzasz ciągle, że nie lubisz Paris !1 Dobrze Nie możesz przestać już to pisać i się z niej naśmiewać ?! Omg co za baba :| W karzdym komencie musisz udowadniać, że Paris jest głupia, tępa etc (Chociaż to tylko Twoje słowa!!) Opanuj się, zaparz ziółka i przestań wchodzić na to forum !

Mateusz_xD

moze zastanow sie dlaczego tak napisalam, ok? popatrz sobie jak ten twój pustak dalej jezdzi autem! skoro nic sobie nie robi z zakazu sądu to tylko udowadnia ze wyrok jest w 100% słuszny i jedynym wyjsciem zeby sie zastanowila nad sobą jest wsadzenie jej chocby tylko na te 45dni. teraz wie ze ma zakaz prowadzenia auta i dalej jezdzi - wczesniej twierdzila ze nie wiedziala..jasne.. przeciez ona jest najgłupszym cymbałem chodzącym po tej ziemi! ma kupe kasy i nie moze wreszcie zrobic czegos inteligentnego? np. zatrudnic kierowcy??

014

i jeszcze jedno matt - przestan powtarzac "omg" jak baba :D, a to że paris jest głupia i tępa to nie tylko moje słowa, ale slowa prawie całego świata :) jak juz wkleilam ci kiedys artykul - Ameryka nienawidzi paris i ma nadzieje że ją zamkną. na tej petycji podpisało sie tylko ok.1000 osób (mocno zaokrągliłam bo ostatnio było 900). niektóre PRAWDZIWE gwiazdy mają fanów w milionach a nie tylko tylu :))) prawda? ;-) a koles którego filmik nam tu pokazales wczesniej - czubek i tyle:) co on sie tak bujał na tym stołku? jąkał sie i wzdychał tak że ja nie wiem co on robił z tymi rączkami na dole ;P heheheh. ale wyglądało to conajmniej dziwnie ;-) do tego palant pozwolił sobie wymienić prawdziwe gwiazdy jak Mel Gibson i ktos tam jeszcze że też jezdzili po pijaku i zostali złapani - tylko zapłacili kare. OK zgadza się... ale oni mając zakaz prowadzenia auta nie dali sie sfotografowac prowadząc auto - dosłownie na kilka dni przed odsiadką i kilka dni po usłyszeniu wyroku. wiesz czemu?? bo niektórzy są inteligentni... nie to co paris...

014

Wiesz, matt to będzie z całym światem walczył mówiąc do nas potysiąckroć "Omg ale wy jesteście zazdrośni" nie przyszło wam do głowy że matt może być gejem bądź transwestytą bo jego wszystkie wypowiedzi i sposób zachowania i różne upodobania. Róż, Paris Hilton, normalnie mamy 100%- towego geja.

Mateo_SF

sam jesteś pedał cioto ;/ Jakbym był gejem to bym nie miał laski :/ i naucz się czytać bo nigdzie nie napisałem, że lubię różowy tylko ubzdurała to sobie 014 w tym swoim orzeszku w głowie :|

Mateusz_xD

mattandparis ty masz dziewczyne, wow jestem w szoku. Jak ona z Tobą wytrzymuje?? No to zaraz jeśli to od tego czy się ma dziewczyne zależy czy siejest gejem czy nie to zrobiłeś błąd nazywając mnie pedałem bo ja teżmam laske. A co znaczy w tym swoim orzeszku w głowie?? to wreszcie w orzeszku czy w głowie bo troche nie załapałem o co Ci biega. A teraz Twój ulubiony skrót Omg jak ja zazdroszcze Paris Omg chyba głupoty Omg bo tego ma dużo Omg jak ja zazdroszcze tobie Omg twojej płyty Omg z debilnymi piosenkami z playbacku :]

Mateusz_xD

aleś mi pojechał ;D heheheh. kochasz paris która uwielbia różowy - ot, można sie domyśleć...masz gazetke na ścianie (jesli to rzeczywiscie twoja) na której dominującym kolorem jest własnie różowy... masz jakies wątpliwości dlaczego ktos tak pomyślał? i piszesz jak baba co chwile "omg" - dlatego ludzie myślą żeś pedał ;-)

najbardziej podoba mi się to zdanie: "Jakbym był gejem to bym nie miał laski"... yeeeaaa świetny tekst...hahahha pomyślałam zupełnie o czyms innym ale nieważne :D hehehe. mówisz jak gej więc sie tego nie wypieraj bo wszyscy wiedzą że nim jesteś;))) (to były zacytowane twoje slowa odnosnie mojego rzekomego lubienia paris). a powaznie jakbyś był gejem to bys nie mial laski tylko byś ją robil buehheheh co i tak pewnie ci sie zdarza na imprezach czasem - w koncu bierzesz przyklad z paris ;-)

014

łahahaha 014 ale mi pojechałaś !!!!! wow jestem pod wrażeniem Twojej inteligencji Ahahahaha To, że ty robisz laski na imprach nie znaczy, że wszyscy muszą je odrazu robić ;-)

Mateusz_xD

Paris musi, a ja nadal nie wierze że ty Mattandparis mówisz to wszystko tak na serio! Pierwszym sygnałem była twoja wyklejanka - facet by czegoś takiego nie zrobił!

Nachtjager

Co PAris musi ?????? Hahaha To sobie nie wierzcie !!! Nie rusza mnie to czy wierzycie czy to moja gazetka czy nie !!!

Mateusz_xD

Gazetka twoja absolutnie, nawet się jej dotykać nie chce, ale nie umiem sobie wyobrazić ciebie jak siedzisz i wycinasz te bzdety.

Nachtjager

Hahahaha myślisz, że to ja wycinałem !!! Pff Nie mam czasu na takie rzeczy !! Zrobiła to moja kuzynka !!

Mateusz_xD

mattandparis ty jesteś super żałosnym gościem. Przeciw 014 użyłeś jej argumentów tylko zamieniłeś. Czyli ona powiedziała ale mi pojechałeś ty to samo, ona o obciąganiu lasek ty to samo. Tak robią dzieci w przedszkolu i ewentualnie w pierwszych klasach podstawówki. Ty napewno nie jesteś 13 letnim gejem, no jejku przyznaj się my tu tolerujemy gejów naprawdę nie ma sięco wstydzić swojej orientacji seksualnej a co do tej gazetki na ściane jest cholernie kiepska, mógłbym milion razy lepszą zrobić a i ta płyta paris o jej o jej jaak usłyszałem jeden teledysk to musiałem potem przez dwie godziny resocjalizować się jakimś porządnym rapem bo nie mogłem wyrobić. więc powiem tak jak chłopaki z South Park, "mattandparis is gay"

Mateo_SF

Nie zasłaniaj się kuzynką! Ja bym się wstydził mieć w domu choćby jedno zdjęcie Paris bo jak by ktoś zobaczył to by mi przywalił.

Mateo_SF

Ja też jestem tolarancyjny, ale nie dla małlo inteligentnych takich jak większość ludzi na tym forum !!! Hahahaha

Mateusz_xD

No widzisz, a ja się nie wstydzę :))))))))))

Mateusz_xD

Twoi koledzy wiedzą że kochasz Paris? ;)

Nachtjager

Hahahaha Nigdzie nie napisałem, że kocham Paris !!! ;-))) U mnie w klasie dużo osób ją lubi !!!!!! Chociaż są też wyjątki jakieś smierdzące metale, ale ja sie nie przejmuje marginesem !

Mateusz_xD

Ta ta ta, jaki margines, metal to lekarstwo na taką Paris! Posłuchał byś sobie mocnego brzmienia i od razu by ci przeszło myślenie o Paris!

Nachtjager

słuchałem już kiedyś takich zespołów jak SOAD FOB MCR Farben lehre etc i to jest beznadziejne !!! ;/

Mateusz_xD

Iron Maiden, Killing Joke i trochę Rammstein`a i byś był zdrowy! A na deser Rob Zombie.

Ja znam taką jedną małą blondi która kocha Paris i chce być taka jak ona ? kompletnie zryta osoba. Mówi zdrobnieniami, nic nie wie i ciągle myśli o małych zwierzątkach maskotkach. To są jej fanki, dlatego się dziwię że facet za Paris przepada. ;D