To może w akcie protestu wystawić mu 1/10? Skoro docenianie po śmierci jest teraz takie 'tredi' i gadanie o filmach, których streszczenie przeczytało się na wikipedii oraz rozwodzenie się nad nieeeebywałyyymiii zdolnościami aktorskimi to czemu nie? Wkońcu jak ja zaczne, to inni to powtórzą i inni i następny zmarły nie przeskoczający za życia trzysycfowej pozycji nie wskoczy poniżej 50.
A tak całkowicie serio: uważam, że to niesamowicie niedojrzałe i bezczelne. I stwierdzcie ten przykry fakt, że w większości oceniliście Patricka tylko i wyłącznie dlatego, że nie żyje i czujecie potrzeba wunagrodzenia mu przedwczesnej śmierci. Choćby nieświadomie.
Nie ma nic złego w tym ze wlepiaja mu 10..Bardzo dobry aktor..Jesli ktos nagle daje mu 10 to znak ze jest mu smutno z powodu jego odejscia)Odemnie takze 10 za Dirty Dancing nie jednego z nas ojciec i matka poszli na ten film na randke do kina;)
napewno bardziej zasłużył na dyche niżMichael Jackson bo Patrick był prawdziwym aktorem. Ode mnie oceny nie dostał ale nie które filmy z nim widziałem. Spoko aktor.
Wystawiłem mu taką ocenę, na jaką zasługuje - 3/10. Generalnie nie uważam go za dobrego aktora; za duża sława i za mało talentu.
No cóż, każdy ma swoje zdanie, mnie tam filmy z nim się podobali i nie mówię tylko dlatego że umarł tylko po prostu tak uważam.
Oczywiste jest, że ilu ludzi, tyle gustów; chociaż jeśli chodzi o ocenę gry aktorskiej gust nie jest dobrym doradcą.
Swayze gra po prostu słabo. Podobne zachowanie, bez względu na sytuację - nie przypominam sobie roli, którą by mnie przekonał. Szczególnie rzucało się to w oczy, kiedy w obsadzie znajdowały się jednostki naprawdę uzdolnione.
Uważasz że twoja ocena 3/10 to jest ok a jak ktoś ceni go bardziej to już źle, każdy ma prawo do własnej oceny i zdania.
Nie oglądam seriali.
Przytocz mi moje słowa, w których twierdzę inaczej (że nie każdy ma prawo do własnej oceny i zdania oraz że jak ktoś ceni go bardziej to już źle). :)
No właśnie a Północ Południe to nie jest jakiś tam Klan czy Moda na sukces tylko serial który pokazuję że przyjaźni nie jest nawet w stanie zniszczyć wojna.
Polecam ten serial.
To twoje zdanie. ale ten serial "Północ Południe" warto obejrzeć dla fabuły która jest ciekawa, ale to tylko moje zdanie które się nie liczy.
Chociaż jeden się przyznał. Popieram postawę Grafoman'a.
Ktoś porównał Swayze i Jacksona- nie rozumiem tego. Jedyne co ich łączy to obaj cieszą się niesamowitą popularnością po tym jak odeszli. Godne pożałowania.
Ja też nierozumiem porównywania Patricka z Jacksonem choćby z tego powodu że Swayze był aktorem a Michael piosenkarzem.
W tym porownaniu chodzilo raczej o masowe wystawianie ocen przez ludzi po ich smierci . Przynajmniej ja tak to odebralam.