CZY WIECIE MOŻE CZY KSIĄŻKA ZE WSPOMNIENIAMI PATRICKA BĘDZIE WYDANA W JĘZYKU POLSKIM?
A JEŚLI, TAK TO KIEDY TRAFI DO NASZYCH KSIĘGARNI?
W Stanach pamiętnik będzie miał "premierę" 8 października...jak znam życie to z dobry rok im zajmie przetłumaczenie go.Ja jednak kupie ten angielskojęzyczny bo nie chcę mi się czekać.Pozdrawiam
BARDZO DIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI!!!! KIEDY JEDNAK ZA PEWIEN CZAS KSIĄŻKA SIĘ JUŻ POJAWI W JĘZYKU POLSKIM PROSZE O INFORMACJE !!!
Widze, że tak jak ja czekasz na te ksiazke. Ja namiętnie książek nie czytam ale ta mnie strasznie interesuje. Juz myslalam ze w ogole jej nie wydadza. Pozostaje czekać na polaskie tłumaczenie.
Z doświadczenia wiem,że tłumaczenie takich książek zajmuje wydawnictwom trochę czasu,o ile w ogóle będą chcieli akurat ją przetłumaczyć na polski.Wiem,że to może zabrzmi chamsko,ale ludzie uczcie się języków bo później nie możecie nawet "głupiej" książki przeczytać!
Pozdrawiam
Wiem ze nie tlumacza wszystkich jakie zostaly wydane za granica :) ale mam nadzieje ze fakt jaka osoba byl Patrick bedzie przemawial na korzysc tlumaczenia :)
Ja języka sie ucze, ale niemieckiego :P angielskiego nienawidze, ta paskudna gramatyka... uh az mi niedobrze... :P
A ja uwielbiam angielski:)
I chętnie przeczytam nawet jak będzie w oryginale, ale w Polsce się chyba takowa nie pojawi. Pozostaje czekać na polskie wydanie
Cholerka, w sumie to sama czekam na tą autobiografię. I też po polsku:) Mam nadzieję ze wyjdzie bo chętnie kupię - w końcu lubię go od dzieciństwa