Patrick Swayze

Patrick Wayne Swayze

8,4
16 074 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Patrick Swayze

Jakie filmy z jego udziałem, oprócz Dirty Dancing i Uwierz w ducha, warto obejrzeć?

kiwiki15

Północ - Południe polecam ;)

joann_77

Tata na wagarach, Prawo krwi, Na fali, Youngblood, Listy od zabójcy, Czarny pies, Twoja na zawsze Lulu, Wykidajło, Oskarżony, Icona, Milion na gwiazdkę, Bestia i wiele innych.

sebastian22221

Prawo krwi wymiata!

2008einstein2009

Akurat w tym filmie się nie popisał.

kinga317

No to nie znasz się! może Dirty Dancing też lipa?

2008einstein2009

Tego nie powiedziałam. Bardzo lubię Swayzego ale w tym filmie jest zwyczajnie drętwy.

kiwiki15

Ślicznotki, Północ-Południe, Donnie Darko (ale rola raczej niewielka, chociaż nietypowa) no i obowiązkowo Na fali. To z tych, które oglądałam. A parę jeszcze na mnie czeka :).

kiwiki15

Na pewno jego ostatnią rolę "Bestia" naprawdę świetna rola!!! a z klasyki to Północ-Południe

kiwiki15

Kopalnie króla Salomona.

Destr0

Wykidajło

kiwiki15

Youngblood i Wykidajło- naprawdę dobre filmy.

kiwiki15

Niedawno obejrzałam "Ślicznotki". Na kolana nie powala, ale rola Patricka specyficzna i z tego powodu warto obejrzeć :)

kiwiki15

Zielony Smok

Neko_

Północ-poludnie :)

kiwiki15

ja oglądałam jeszcze tylko Milion na gwiazdkę. Nawet zabawne.

moviemaniaczka2

dla fanów Patricka, i nie tylko- Miasto radości City of Joy. Piekny i mądry film. Oglądałam go dawno temu ale pamiętam że mnie oczarował, cięzko go teraz zdobyć, ale można

polciak3

Jest na chomik.pl także nie ma problemu, nawet Tata na wagarach - świetna komedia jest tyle że już kopia nie najlepsza!

kiwiki15

Wykidajło

kiwiki15

Serial Bestia - moim zdaniem rola jego zycia, zwlaszcza finał 8 odcinka (gdzie byl pod przykrywka jako bezdomny weteran wojenny)