Serwal!! Jak można być tak cynicznym i bezczelnym wobec czyjejś śmierci...?! Zastanawiasz się nad tym co piszesz?? Może powinieneś zacząć? A nie pomyślałeś, że dawanie 10 dla Heatha to wyraz szacunku, czy też pewnego rodzaju hołu, który mały człowiek może złożyć ulubionemu aktorowi? "Zmnieni wartę" - bezczelność to mało powiedziane!! Ten człowiek jest ciężko CHORY, może nawet UMIERAJĄCY a ty się silisz na sarkazm... Godne pożałowania, naprawdę.
Każdy aktor powinien z góry dostać 10 bo... niestety jest śmiertelny i prędzej czy później wyciągnie kopyta jak my wszyscy. Czy sam fakt konieczności spotkania się z twórcą czyni nas idealnymi??
warte ledgera.jak dlamnie patrick duzo bardziej zalugiwalby na ta top 10 niz ledger(z calym szacunkiem dla fanow ledgera)
10 dla Ledgera i dla jemuz podobnych to jest naprawdę pożałowania godne, piszesz o hołdzie, a przecież wyraża się go niekoniecznie poprzez wstawienie max oceny, gdyz zamazujesz jego rzeczywisty obraz jako aktora, ja wstawiłem mu 7 już po śmierci i wg jest to absolutnie max, nie mówię, że nie zasługuje na więcej ale 10 za sam fakt śmierci zdecydowanie NIE!!
Ja osobiście lubiłam Heatha, ale nie byłam jego wielką fanką. Ci fani, którzy naprawdę go lubili wystawili mu 10 nie za śmierć tylko za to jakib był aktorem, nie rozumiesz tego? To dla nich takie 'pożeganie'. Ja potrafię ich zrozumieć.
A co Ty się tak czepiasz, z całym szacunkiem?? A co to, Top 100 na filmwebie to jest najważniejszy światowy ranking aktorów?? Weź sobie na wstrzymanie i spuść trochę powietrza. Na tego typu rankingi ludzie nie zwracają zbytniej uwagi. Ot, taki sobie jest. Ja mogłabym mieć takie samo 'ale' do użytkowników jak Ty, bo na top 100 są osoby, które wogóle nie powinny tam być. Ale co, zażynam się z tego powodu? Żyj i daj żyć innym. Postaraj się zrozumieć fanów. Ciekawa jestem jak Ty byś się zachował w obliczu niespodziewanej śmierci swojego idola.