Patrick Swayze

Patrick Wayne Swayze

8,4
16 074 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Patrick Swayze

Zawsze myślałam że jego żoną jest Jennifer Grey.
Wszyscy trobili że z tą z którą tańczył w Dirty Dancing.
Ale ożenił się ponad 10 lat wcześniej więc chyba niemożliwe. ; ]

Zaria

zawsze az do dzis jest zonaty z Lisa Niemi

Zaria

nawet nie byli parą nigdy:) z żoną patrick nagrał i tam zatanczyli razem 'the last dance' u nas znany jako film, w ameryce rowniez jako sztuka.

(z lisą wiaze sie kilka romantycznyh historii w ogóle .. echh .. np.to ze 'she's like the wind' patrick napisał własnie dla niej i ona zawsze byla miloscia jego zycia (a chyba poznali sie jak ona miala 16 lat czy coś . . how romantic!!:)

wpaskiikropki

przekreciłam tytuł filmu sora! - One Last Dance - wzruszenia gotowe polecam:) http://www.filmweb.pl/Ostatni+Taniec+2003+o+filmie,Film,id=120967

wpaskiikropki

ale moment . . powinnam ostrzec, ze jest to film wybitnie dla fanów patricka (lub lisy) chyba własnie kontekst ich małzenstwa (w rzeczywistosci) dodaje uroku temu filmowi . . inni, mniej zainteresowani po prostu sie nie wciągną . .pzrd!

Zaria

Jennifer w czasie Dirty Dancing byla przez jakis czas z Johnny'm Depp'em, a nie Swayze'm;p

CzarnaKrwinka

ja gdzieś czytałam , że Patrick Swayze i Jennifer Grey nie przepadali za sobą od czasu kiedy wystąpili razem w Red Dawn i w Dirty Dancing też początkowo nie mogli się dogadać