Paul NewmanI

Paul Leonard Newman

8,7
15 008 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Newman
kokosanka009

Ke?! Jaki koń i jaki Tom?!
AHAHAHAH, bo padnę, a tak poza tym to wszyscy zdrowi? Oho, czyżby Pablo dorobił się swego pierwszego trola?
Jak widać na każdego przyjdzie poraXD
Ten wyjątkowy człowiek z pewnością byłby tobą zachwycony ponieważ jemu też nie podobała się jego twarz, uważał że wygląda śmiesznie...
To był złoty chłop (ten gatunek facetów jest na wymarciu) ale nawet jemu zdarzały się wpadki, bardzo rzadko zdarzało mu się że bredził, nobody's perfectxD
Co prawda pomyliło ci się zwierzątko gdyż Newman nazywał samego siebie "starym lisem" hehe.
PS. Ten koleś swego czasu miał najpiękniejszą gębę jaką tylko można sobie wyobrazić, archanioł Gabriel nie powstydziłby się takich rzeźbionych rysów tudzież szafirów zamiast oczu...Te piękno widać bardzo wyraźnie np. w filmie "Kotka na gorącym, blaszanym dachu". Estetka ze mnie umiarkowana jednak pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło żeby ktoś samą swoją nadzwyczajną urodą wycisnął mi z kącika oka łzę, a już mnóstwo ekranowych pięknisiów i piękności widziałam. Po prostu mój umysł nie mógł przetworzyć informacji o tym że kiedyś istniał ktoś tak nieskończenie piękny...
Nawet Aishwarya Rai ma mniej spektakularne ślepka, choć tyż pikne.
Pawełek nie wyglądał po ludzku tylko niczym jakiś cholerny anioł, elf ze Śródziemia albo kosmita, czort wie.
Jeśli ty widzisz gdzieś podobieństwo z koniem ( i Tomem, jakim Tomem?) to radziłabym ci ze szczerego serca wizytę u okulisty i to jak najszybciej bo twój problem będzie się niestety pogłębiał...

WhiteDemon

Calm down! Spokojnie :) NIe mówię że wyglądał jak koń tylko że był koniem, a to diametralna różnica. A Tom, to mój brat-on też jest koniem :) To był komplement. Nie zrozumiesz...

kokosanka009

Aaa, to przepraszam. Faktycznie się pogubiłam;) Może to dlatego że kiedyś też ktoś założył taki temat ( nie tu i o innego aktora chodziło, ale zawsze; ) i tamtej osobie naprawdę o to chodziło że w jej mniemaniu dany aktor przypomina jej konia i akurat chodziło wyłącznie o trollowanie. Wybacz że mi się nasunęło, źle Cię oceniłam.
W takim razie mogłabyś wytłumaczyć o co chodzi? Bo bardzo mnie zaintrygowałaś teraz:)) Bo przecież nie chodzi o jakiś horoskop chiński, skoro to miał być komplement;)

kokosanka009

Ojej, a ja tylko chodzi chodzi i chodzi, sorki za to powtarzanie się jak zdarta płyta;)

WhiteDemon

Jasne :) Konie są spoko po prostu i tyle. Tak już się przyjęło :) http://www.youtube.com/watch?v=Jbi2S8BZPws

kokosanka009

Ha, to już kumam, jak ta Żabcia;)

"Jezu on jest pusty w środku, nic nie jadł";)) To brat "Mariolki"?

WhiteDemon

No :) Jaka Żabcia??