Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Ludzie co się z wami dzieje ? nie umiecie okazać szacunku dla osoby zmarłej ? Denerwuje
mnie pisanie niektórych tutaj typu " litują się bo był aktorem" otóż napiszę tak: owszem, jest to
litowanie się, ale nie ze względu na to że był aktorem tylko po prostu znało się go, co z tego że
tylko z telewizji...
Niektórzy piszą, że tysiące ludzi umiera a w przypadku tego aktora robią wielki szum, otóż,
wiadomo jest, że kiedy umiera "normalna" osoba jest ona opłakiwana przez bliskich,
znajomych, przez ludzi którzy tą osobę znali, tak samo jest w przypadku tego aktora, tylko, że
go zna prawie cały świat, był osobą publiczną.
Jeśli tak bardzo was boli to, że ludzie okazują współczucie to zostawcie to dla siebie bo to wy
wychodzicie tylko na egoistów i ludzi myślących w sposób " był aktorem to nie będę się litował "

Robaczek_12

Wypowiedź poprzednika sprawia świadczy o tym, że istnieją w tym kraju ludzie normalni - tacy, którzy umieją myśleć po ludzku. W dzisiejszych czasach nie ma szacunku dla ludzi. Poul był aktorem, ludzie znali go przede wszystkim z kina i telewizji, lecz jak każdemu zmarłemu powinno okazywać się szacunek. A Poul na taki szacunek zasłużył!

MaciejChm

Dokładnie.

Robaczek_12

Dobrze powiedziane:)

Robaczek_12

Zgadzam się w 100%!!!

Robaczek_12

Zgadzam się z tobą ;)

Robaczek_12

Masz oczywiście rację. Teraz panuje moda na gnojenie każdego ludzkiego odruchu tak więc nie ma się co dziwić głupim komentarzom i prowokacjom. Wydarzyło się nieszczęście, zginął człowiek, wspaniały aktor i całkowicie normalne jest to, że istnieją osoby, którym jest przykro i okazują współczucie i szacunek. A to, że każdy robi to w inny sposób to już zupełnie inna sprawa ale nie rozumiem szumu i szyderczych komentów za podniesienie tej jednej czy dwóch głupich gwiazdek na filmwebie. Nic to nie zmieni więc o co takie halo? Pozdrawiam tych, których bezpodstawny jad jeszcze nie zalał.

CassieWinchester

Dokładnie. Przykro jest widzieć tyle komentarzy, (w ten sam dzień jak i dzień po śmierci tego aktora) dotyczących jego oceny...

Robaczek_12

w takich chwilach jak ta wczoraj wychodzi kto jest chamem a kto nie wczoraj niestety trolle nie szanowały że ktoś odszedł

Robaczek_12

Zgadzam się, to jest zupełnie inna sprawa jak umiera osoba publiczna. Dla jednych mógł być ulubionym aktorem, dla innych (np dla mnie) nie. Ale tak czy siak był znany i na pewno był jednym z najprzystojniejszych aktorów i przyjemnie się oglądało go na ekranie. Jak się dowiedziałam o tym tragicznym wypadku to zrobiło mi się jakoś tak smutno. Pomyślałam kurcze młody, przystojny człowiek, szkoda. Nie będzie już na kim oka zawiesić w szybkich i wściekłych.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Robaczek_12

Dokładnie zgadzam się ,ale powinno być - prawie wszyscy za nim płaczą i stawiają mu wirtualne znicze więc ja będe trolował i wmawiał ludziom że mam to za przeproszniem w dupie i nie bede pokazywał litości bo jestem twardzielem bez sumienia.

Był znanym aktorem, a niektórzy ludzie lubią pohejtować i jest okazja żeby sobie poużywać.

Ps: O co chodzi z blokowanymi tematami?

SweetArtist

O to chodzi, że były niezgodne z regulaminem. Wszelkie tematy obraźliwe, a zwłaszcza niestosowne pojedyncze posty, które ciężko jest wytropić moderatorom, zgłaszajcie za pomocą przycisku "zgłoś nadużycie", a zostaną zablokowane / usunięte.

Robaczek_12

Uważam tak samo. Ale bardziej wole oddać szacunek osobie która pomaga potrzebującym, niż jakimś egoistom. Paul zginął w strasznych okolicznościach dlatego też jest ten szum. Zginą na imprezie charytatywnej. Testował samochód z którego dochody przeznaczone są na cele charytatywne. Jejku po co ta hamówa niektórych użytkowników. Ciesze się że jeszcze ktoś myśli.

Pozdrawiam :)

piskorX

Też tego nie rozumiem..
Również pozdrawiam ;)