Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Paul miał narzeczoną o 17 lat młodszą. Poznali się gdy ona miała 16 lat. Podobno wiosną mieli brać ślub :(

alien_2

dokładnie,media robią widły z igły...

Wonder_Woman_85

Brawo za wyszukanie tej informacji! Taki drobiazg, a stawia w całkiem innym świetle oskarżaną osobę...

Dotychczas ciężko było dowiedzieć się czegokolwiek o miłosnej stronie Paula Walkera, bo stronił bardzo od pokazywania światu życia prywatnego.
Pamiętam jak z 8 lat temu próbowałam wyszukać info na temat jego córki, albo chociaż zobaczyć zdjęcie - a gdzie tam! Nic nie było.
O Jasmine dowiedziałam się też niedawno i od razu była to wiadomość ze skandalem w tle - związek z 16latką ;-//

Super, że udało Ci się to wygrzebać.

Wonder_Woman_85

Tylko jak w takim razie ma się do tego wiadomość @Tamiliny, że w "mediach amerykańskich już wtedy był skandal", że Paul Walker ma słabość do 16latek?
Trochę mnie to zastanawia, bo tak jak napisałam, ja nie mogłam o nim znaleźć żadnych prywatnych informacji w tamtym czasie (to było bodajże po wyjściu 2 Fast 2 Furious).

Martitta_4

To są tylko plotki i pomówienia. Zrobili z tego sensację ponieważ gdy Paul miał 28 lat przyjaźnił się z Aubrianna Atwell, która też miała 16 lat (na marginesie przyjaźń trwała do dziś, w dzień w którym zginął miał do niej jechać wspierać ją i czuwać przy trumnie jej zmarłego ojca z którym też się przyjaźnił.) To była typowa nagonka na niego, on się tym nie przejmował unikał mediów nie komentował, ale najbardziej wkurzało go uderzanie w jego rodzinę i mieszanie jej w te sprawy.

Tak jak teraz, też wypisują bzdury, że niby rodzina już się kłóci o jego pieniądze (majątek wyliczyli na 48 mln). Że podobno matka jego córki domaga się jakiejś części, Jasmine też coś chce, rodzice się nie zgadzają i chcą trzymać łapy na kasie, takie typowe robienie skandalu na tragedii tych ludzi. Nie maja o czym pisać, a temat jest gorący więc wymyślają bzdury, jeden wielki syf :(

Wonder_Woman_85

Tak samo jak puścili plotkę, że Meadow była na miejscu wypadku. Media...

Dzięki za informacje.

Wonder_Woman_85

Prędzej jestem w stanie uwierzyć, że chwycili się za łby z powodu kasy (48 milionów to nie jest jakaś mała suma, ludzie są tylko ludźmi i kiedy opadną pierwsze emocje każdy chce coś uszczknąć) niż w to, że Paul Walker własną śmierć upozorował:)

alien_2

Dokładnie. To co teraz niektorzy tu wymyslaja jakies spiski to szok. Jakie bystre umysly, nawet Edzia zauwazyla niescislosci w tym wypadku, wychodzi na to ze ja to kompletna ciemnota przy niej, bo ja tam jej wnioskow wogole nie podzielam. Co do tego majątku to nie wiem, ale wcale bym sie nie zdziwila gdyby sie klocili. Nie na darmo sie mowi ze z rodziną najlepiej na zdjeciu i to w srodku zeby nie wycieli :)

Wonder_Woman_85

Ludzie trochę generalizują wrzucając wszystkich do jednego worka. Nie wszystkie nastolatki to za przeproszeniem " blacharo - galerianki " rodem z " Pamiętników z wakacji " ( chociaż w Polsce to chyba już norma, przykre ). Zdarzają się wyjątki i kto wie czy właśnie Jasmine takim nie była. Teraz studiuje a i Paul nie był analfabetą więc na pewno mieli mnóstwo tematów do wspólnych rozmów. Nic o niej nie wiemy czy ma jakieś talenty, hobby , czym się interesuje więc nie porównujcie jej do niektórych naszych gimnazjalistek dla których katalog z Avonu to szczyt lektury. Na prywatnych ( chociaż nielicznych ) zdjęciach widać, że spędzali czas aktywnie albo w gronie przyjaciół. Czymś musiała mu zaimponować i stawiam na intelekt. Ja nie wiem dlaczego ludzie od razu myślą, że 33 letni aktor, który raczej nie miał na swoim koncie skandali i np. seks taśm jak tylko poznał 16 latkę to pierwsze co zrobił - zaciągnął ją w żywopłot. To nie wiejska potańcówka zakrapiana alkoholem niewiadomego pochodzenia. Może jestem niepoprawną romantyczką ale wierzę, że ludzie mogą być w związku i dać sobie czas na poznanie się. Czasami metryka nijak ma się do charakteru. Można być poważną nastolatką, która została wychowana na porządną dziewczynę a można mieć 25 lat i nadal w głowie pstro. Wydaje mi się, że Paul był gentlemanem a nie jakimś napalonym ogierem, który nawet rozporka nie zapina bo się nie opłaca. No i to, że byli ze sobą tyle lat i planowali wspólną przyszłość przemawia za tym, że dojrzale podeszli do tego związku. W necie można przeczytać relacje fanek , które miały okazję spotkać go na różnych eventach - był bardzo grzeczny i skromny. Nie wykorzystywał swojej pozycji. Nie wiem czy to tylko u nas na tych pożal się Boże portalach plotkarskich tak się przyczepili do jego urody jakby to była jakaś wada ? Że przystojny to od razu zepsuty playboy ?

Paul przecież często jeździł po świecie albo kręcił filmy daleko od domu. Ich relacja w początkowej fazie mogła po prostu opierać się na smsach, mailach czy pizzy od czasu do czasu. Kto wie, może jej ojciec wziął go na męską rozmowę i zagroził: synu trzymaj wacka na smyczy bo Cię śrutem poczęstuję ;) ;)

Tamilina

" Myślę że ta jej niewinność i słodycz,świeżość pociągała dorosłego mężczyznę...nie bronię jej,nie atakuje jego ale tu chodziło o pożądanie i pieniądze ".

Nie wiem o jakich pieniądzach myślisz bo oglądając zdjęcia Jasmine nie widzę, żeby była utrzymanką w markowych ciuchach, która wyróżnia się na tle swoich rówieśników. W tej kwestii będziemy się mogli dopiero snuć domysły jeśli otrzyma jakąś część pieniędzy po Walkerze i nagle z dnia na dzień jej odbije. Gdyby liczyła wyłącznie na jego dobra materialne to myślę, że już wcześniej spędzałaby czas na zabawie a nauka w ogóle nie wchodziłaby w grę bo i po co skoro mam sławnego faceta, który na mnie nie skąpi ?

monia198923

" 16 latka to jeszcze dziecko "

Chyba już niestety nie w dzisiejszym świecie. Tak jak już wcześniej pisałam to tylko liczba, która nijak się ma do rzeczywistości. Na zachodzie nastolatki dojrzewają o wiele szybciej ( wcale nie twierdzę, że są w pełni ukształtowane psychicznie i emocjonalnie ). A i u nas to się zmienia chociaż ......... chyba nie do końca w dobrym kierunku , wystarczy przejrzeć parę profili na Facebooku, Naszej Klasie lub przejrzeć kryminalne wiadomości na portalu nasygnale.pl

Ewcia78

Dokładnie zgadzam się w 100%, bardzo trafna analiza. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka i nie łykajmy wszystkiego co nam podsyłają na plotkarskich portalach.

Ewcia78

Spójrzcie tylko na to zdjęcie:

http://www.fakt.pl/m/crop/-658/-500/faktonline/635243631502977586.jpg

Ja bym określiła Paula jako tzw. chłopaka z sąsiedztwa. Jemu niewiele było potrzeba do szczęścia ( a już na pewno nie tego co ludzie mu zarzucają czyli wino, kobiety i śpiew ;) ). Rodzice wychowali go surowo chociaż nie ukrywał , że miał co nieco za uszami. Ale potrafił się do tego przyznać. Ludzie czepiają się go bo był osobą publiczną. Przecież trzeba znaleźć jakiś worek do bicia, chociaż często przymykamy oko na to co się dzieje w mieszkaniu obok. Ja myślę, że Paul chronił prywatność nie tylko swoją ale przede wszystkim Jasmine. Śmieszna jest ta nagonka na Walkera i to teraz kiedy nie może się już bronić a już najśmieszniejsze jest określenie Walker- pedofil, pojawiające się nieustannie w nagłówkach.

" Pedofilia to stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania. "

" Pokwitanie, dojrzewanie płciowe (łac. pubertas) – okres procesu dojrzewania u człowieka, trwający ok. 4-5 lat, w którym następuje rozwój drugo - i trzeciorzędowych cech płciowych. Zachodzi przeciętnie w 11-16 roku życia, przy czym u dziewcząt nieco wcześniej niż u chłopców. Nie ma jednak określonego wieku dla pokwitania. Średnio zaczyna się w wieku 9-14 lat jednak medycyna potwierdza przypadki, w których "objawy" pokwitania występowały na początku wieku szkolnego. "

Ewcia78

Głupie gadanie z tą pedofilią i naciąganie faktów. Ktoś wyżej pisał, że związek zaczął się jak ona miała 18 lat. Ale i tak- wyobrażasz sobie reakcję rodziny, znajomych jak przyprowadzasz faceta po 30- a ty jesteś w liceum- i mówisz że to twój nowy chłopak? Mnie to najbardziej dziwi. Im byli starsi tym rożnica wieku była mniej dokuczliwa, a środowisko z czasem tez pewnie zaakceptowało ich jako parę.

Ewcia78

Jesteś pedofilem i to kobietą. Ciekawe czy 11 lat później choć trochę zmądrzałaś

patii1234

Paul i Jasmine Pilchard-Gosnell nie byli już parą od 2011 r. Faktycznie poznali się w 2006 r., ale zaczęli się ze sobą spotykać w 2009 r. kiedy Jasmine miała już 19 lat. Wszystkie ich wspólne zdjęcia, które ostatnio tak licznie pojawiają się w sieci, nie są zdjęciami aktualnymi, ale z lat 2009-2011. Paul i Jasmine rozstali się w 2011 r., ale pozostali przyjaciółmi. Wszystkie te plotki o tym, że Jasmine była jego dziewczyną aż do chwili śmierci są wyssane z palca i tworzone na potrzeby prasy plotkarskiej. Skoro zdaniem brukowców dalej byli razem, to dlaczego nie ma ich wspólnych zdjęć po 2011 r. Co nagle zaczęli się ukrywać przed dziennikarzami? Dlaczego Jasmine nie została zaproszona na ślub brata Paula - Caleba w październiku 2013 r, gdzie Paul był drużbą i pojawił się w towarzystwie innej dziewczyny?. Dlaczego rodzina Paula ani razu o niej nie wspomina? Dlaczego pojawiła się pod domem Paula po jego śmierci, ale była cały czas na zewnątrz i nie wchodziła do środka. Co nie miała klucza? Przecież podobno mieli razem mieszkać. Dlaczego nie widać jej na zdjęciach z pogrzebu Paula i spotkania rodzinnego na plaży. W końcu dlaczego Paul w swoim ostatnim wywiadzie mówił, że jest singlem, że nie myśli o małżeństwie, że chce się poświęcić wychowaniu córki. Wszystko to bardzo dziwne jak na rzekomo 7-letnią znajomość i rzekome plany małżeńskie.

Hanka1_filmweb

witam wszystkich.wczytuje sie w ten post własnie.Chciałam zapytac skad macie takie informacje ze para sie rostała w 2011???cały czas zastanawiam sie czy byli do konca para czy nie.zdjec moze nie ma (zreszta bardzo mało ich jest ) bo moze faktycznie az tak chronili swojej prywatnosci.tylko wszystko naprawde dziwne.kiedys jak chciałąm czegos dowiedziec sie prywatnie na temat zycia walkera mało co znalazłam w necie gdzie podobno wszystko jest.

ania_ns

znalazłam coś takiego http://instagram.com/p/dlb7oCRuFx/ przez podpis domyślam się, że "girls" to córka i pewnie właśnie Jasmine.

AnkaFranka_filmweb

też to własnie widziałam i tez po tym wywnioskowałam ze sa nadal para tylko czytajac wasza dyskusje zaczełam sie zastanawiac.No nic smutne bardzo szkoda faceta .Czytajac prase człowiek juz nie wie co prawda co nie.Podziwiam go i tak za to że potrafił tak dobrze uchronic swoja prywatnosc szkoda jego córki no i Jasmine.

AnkaFranka_filmweb

girls czyli Meadow i jej koleżanki gdybyście lepiej szukali znależlibyście zdjęcie inne zdjęcie z tej uroczystości gdzie Paul stoi w towarzystwie nastolatek koleżanek Meadow i nie ma wśród nich Jasmine swoja droga nie darzę jej sympatia coś fałszywego ma w oczach

Hanka1_filmweb

Podobno tak było jak piszesz. Kiedyś Paul w jakimś wywiadzie (przed 2011 rokiem, tak mi się wydaje) powiedział, że Jasmina przyjeżdża do niego na kilka dni a wyjeżdża po 2-3 twierdząc, że życie z nim jest mocno wyczerpujące. Wg mnie był to taki związek na odległość. Kiedyś czytałam o tym, że Paul i Jasmine poznali się, gdy ona miała 16 lat, ale zaczeli się spotykać, gdy ona skończyła 19 lat. Faktycznie mieli jakieś plany, wspólne plany na przyszłość, ale Paul powiedział, ze Jasmina nie jest jeszcze gotowa. W 2011 roku coś się wydarzyło i to on ją rzucił. Paul spotykał się również z innymi kobietami: Christina Milian, Jamie King, Jessica Alba, Amanda Paige, Leelee Sobieski, z matką swojego dziecka. A co do tego "girls" to czytałam, że to słowo nie dotyczyło Jasmine, bo jej tam nie było.

spoil

z Jessica Alba to raczej sie nie spotykał,bo ona była w związku z obecnym mężem.

Sol1987

Kilkakrotnie spotkałam się z informacją, że Paul spotykał się z Jessicą w 2003 roku. Nie wiem, nie było mnie tam. Powtarzam tylko plotki. Uważam, że to ich prywatna sprawa z kim i kiedy się spotykają, ale skoro to temat o dziewczynach Paula to....:D pozwoliłam sobie poplotkować.
Dzisiaj czytałam, że Paul w 2013 roku spotykał się z Genesis Rodriguez, z którą grał w "Hours" :D Widziałam z nim wywiad, w którym aż się "zaczerwienił" na samo wspomnienie o niej :P

spoil

hmm ale był w związku z tą dziewczyną dużo młodszą od siebie...

Sol1987

więc chyba raczej sie nie spotykał z tą Genesis czy jak jej tam.

Sol1987

W 2013 roku nie był już związany z Jasminą.

spoil

a cały czas piszą że to jego dziewczyna była.

Hanka1_filmweb

Cześć ;) Chciałam nawiązać do tego czy Paul był z Jasmine czy nie... czytałam dość sporo o ich związku i szczerze mówiąc pierwszy raz natknęłam się na wzmiankę o tym ,że razem jednak nie byli właśnie tutaj . To co napisałaś jest bardzo przekonujące ale jednak nie do końca ,bo nie wiem czy ktoś z was zwrócił uwagę na zdjęcie które Paul ma na wyświetlaczu swojej komórki w filmie "Trefny wóz" ,jest na nim właśnie Jasmine z nim (to samo zdjęcie można znaleźć w google) a to film z 2013r... niby to tylko zdjęcie ale czy wybrałby akurat to gdyby już nie byli razem?

patii1234

Z tyloma dolarami na koncie, raczej po nim nie plakala.

Bimberian

Chyba jednak płakała, bo nie dostała nawet 1 dolara;)