F&F6 zarobiło 800mln, franchising dobiega końca no bo ile można ?Paul coś mówił o wycofaniu się serii, te uśmiechy na zdjęciach, brak śladów hamowań.... sama symbolika śmierci, że zginął niby ścigając się ,w takim miejscu i takim aucie przyniesie komuś miliony $$$$. Fakt, Porsche Carrera GT to ponoć bardzo niebezpieczne auto, ale prowadził je zawodowiec. Każdemu zdarzają się wpadki, i być może Roger chciał zaimponować Paulowi jak to kumpel kumplowi.... najbardziej i tak mnie uderza ich śmierć. Spalić się żywcem to najgorsze co może spotkać człowieka i to tak wspaniałego człowieka. Obym się mylił z tym celowym wypadkiem... Poczekajmy na efekt śledztwa. Niech spoczywają w pokoju.
tam gdzie jest gruba kasa czają się bardzo źli ludzie. Roger Rodas pochodził ze świata finansjery a tam jeden drugiego by zagryzł na śmierć. Może bardziej o niego chodziło niż o Paula. Dlaczego producenci tak szybko wypuścili memoriał o Paulu? Aby szybciej zbić więcej $$$ ? Rzekłbym, że to pierwsza tak głośna śmierć w internecie. (Zwłaszcza na fb, masa jakiś fanpage itd. ) niewiem, dla mnie ten wypadek nie jest logiczny i coś tu śmierdzi. obym się mylił.
Czasem przychodzą mi podobne myśli,nie ma co ukrywać śmierć Paula będzie świetnym wabikiem do kin,każdy będzie chciał po raz ostatni zobaczyć Paula na dużym ekranie oraz poznać sposób w jaki producenci wybrną z tematu jego śmierci.
Nawet na logikę... aktorzy się starzeją. Jaka inna seria z taką ekipą przyniesie podobną popularność? Odpowiedź: ŻADNA no bo jak? w wieku 50 lat Paul i reszta nagrywaliby F&F 15? On był bardzo charakterystyczną, lubianą postacią, dużo bardziej niż Vin i cała reszta razem wzięta. Tak naprawdę to tylko Paul Walker w tej serii "błyszczał". Był numerem JEDEN. Śledzę i będę śledził cały przebieg wydarzeń tego tragicznego "wypadku".
Jak dla mnie F&F 7 będzie najbardziej kasową częścią ze wszystkich właśnie ze względu na tą tragedię. Wiele osób dowiedziało się o Paulu Walkerze dopiero po tym szumie w internecie. W kolejnych częściach już nie będzie Briana, więc zarobią mało, bo tylko na prawdziwych fanach serii. Paul Walker podobno chciał skończyć swoją rolę po siódmej części i poświęcić czas córce, dlatego może producenci postanowili zakończyć serię w jak najbardziej dochodowy sposób. Nie od dziś wiadomo, że gwiazdy po śmierci zarabiają najwiecej. W dzisiejszych czasach ludzie dla pieniędzy są w stanie zrobić wszystko. Trzeba brać też pod uwagę to, że wszelkie newsy które podają na temat wypadku wcale nie muszą być zgodne z prawdą. Najlepiej żebym się mylił.
Tak to prawda, Paul chciał po 40 wycofać się w ogóle z aktorstwa i poświęcić czas córce. Czyli te filmy które ukazały się w tym roku i w następnym były by i tak jego ostatnimi, o ile nie zmieniłby zdania...
Ja znowu czytałam na jakimś amerykańskim portalu, że tuż po tym tragicznym wypadku ktoś anonimowy zadzwonił na policję z informacją, że Paul i Roger odkryli w paczkach z lekami które wysyłali na Filipiny jakieś nielegalne substancje antykoncepcyjne czy wczesnoporonne. Informacje te nie zostały potwierdzone ponieważ ta osoba wykonała tylko jeden tel. i więcej się nie odezwała. Policja uznała to za kolejną teorię spiskową.
Ale jeśli rodzina wynajęła specjalną ekipę do zbadania wypadku, widać że nie ufa w raporty policyjne i coś jest na rzeczy....
dużo rzeczy się nei zgadza,ale zawsze tak jest,trudno pogodzić się ze stratą,ja nadal nie umiem,ale niestety.jest teraz w lepszym miejscu..tylko do cholery dlaczego oni jechali sami niesprawdzonym autem,czemu nikt za nimi nie jechał skoro to była jazda próbna?!!!!!!!