Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 814 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Najprawdopodobniej 14 lub 15 czyli dwa tyg po jego odejściu...rodzina spodziewa się tłumów.....

Kinomaniaczka_tvd

Podobno ma być transmisja w Internecie ...

RedMooN93

rodzina się zastanawia nad tym...

Kinomaniaczka_tvd

Zastanawiają się nawet nad dwoma pogrzebami, dla najbliższych i dla fanów...

Camilla3

ciekawa koncepcja,ale niepotzrbne takie nie?

Kinomaniaczka_tvd

Ja myślę, że lepszy był był jeden wielki pogrzeb, po prostu ogólne pożegnanie... Nie wiem czy dobrze wyjdzie takie rozdrabnianie, ale z drugiej strony, może rodzina chce też trochę prywatności...

Camilla3

co racja to racja,ciężka decyzja....

Camilla3

wiązanki już zamówione? ;-)

WielkiSzuM

Oczywiście, już dawno :)

WielkiSzuM

żeby to jedna...

Camilla3

Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale Michael Jackson chyba też miał 2 pogrzeby, jeden tylko dla rodziny i drugi z wielkim rozmachem, przemowami na scenie itd. Albo myli mi się z kimś innym, w każdym razie takie podwójne pogrzeby już nie raz się odbywały.

Canberrka

Tak, z Jacksonem mogło tak być, pamiętam jak w tv pokazywali, z ogromną pompą to było zrobione.

Camilla3

Ja już hołd oddałam
monicahooda.deviantart.com/art/Thank-you-Paul-419006073?q=gallery%3AMonicaHooda& qo=0

hooda89

Czy te rysunki to Twoje dzieła? Jeżeli tak to jestem pod wrażeniem, coś niesamowitego!

Camilla3

Tak, moje. Dziękuję :)

hooda89

W takim razie gratuluję talentu :)

Camilla3

Przy rysowaniu ostatniego, trzymałam ołówek w ręce i ryczałam. Za jakiś czas znów coś spróbuję machnąć, muszę nieco ochłonąć : P

hooda89

WIEM CO CZUJESZ,BYŁ MOIM BOHATEREM....

hooda89

Nie dziwię się...ale umiesz w tych twarzach uzyskać takie podobieństwo, które tkwi w detalach tak naprawdę... :)

Camilla3

Cieszę się :)

hooda89

masz wielki talent,jeśli pozwolisz znajdą się one na str PAUL WALKER TRIBUTE POLAND....

Kinomaniaczka_tvd

Nie mam nic przeciwko!

hooda89

dziękuję w imieniu Paula...kochanie

hooda89

masz talent, muszę przyznać. Twoje prace robią wrażenie.

sly46

Dziękuję. Szkoda tylko, że rysowanie Paula jest teraz... jakby to ująć... mniej przyjemne.

hooda89

Wcale się nie dziwię,ale efekt jest powalający.

sly46

Miło słyszeć :)

hooda89

nie dziwię się,mnie na samą myśl ciężko...

hooda89

Ale piękne rysunki! Idealnie oddałaś podobieństwo! bardzo interesuję się sztuką, uwielbiam malować i rysować, ale zawsze mam problem, żeby oddać na papierze czyjeś rysy twarzy,a Tobie to wyszło niesamowicie!

Canberrka

Mam kilka zastrzeżeń do tych rysunków, ale cieszę się, że się podoba :)

Kinomaniaczka_tvd

Byle nie 14 - ego,akurat mam urodziny,a wolałbym nie żegnać jednego z moich ulubionych aktorów w dniu swoich urodzin. Dziwnie bym się z tym czuł ehh. Kurna dotknęło mnie to bardziej,aniżeli śmierć kogoś znanego mi osobiście lub członka rodziny. Tak sobie myślę,że Paul dzięki swojej normalności w świecie celebrytów, zyskał sympatię i szacunek wszystkich ludzi,którzy teraz przeżywają to na różne sposoby.

Kinomaniaczka_tvd

Byle nie 14 - ego,akurat mam urodziny,a wolałbym nie żegnać jednego z moich ulubionych aktorów w dniu swoich urodzin. Dziwnie bym się z tym czuł ehh. Kurna dotknęło mnie to bardziej,aniżeli śmierć kogoś znanego mi osobiście lub członka rodziny. Tak sobie myślę,że Paul dzięki swojej normalności w świecie celebrytów, zyskał sympatię i szacunek wszystkich ludzi,którzy teraz przeżywają to na różne sposoby.

sly46

to faktycznie nie na miejscu....dokładnie,ma więcej fanów niż nie jedna gwiazda...szkoda tylko,ze tak mało o nim mowią w tv,a jak umrze jakiś przywódca RPA to się chcą skichać,a ja gościa nie znam......

Kinomaniaczka_tvd

Bez urazy ale porównywac Nelsona Mandele do Paula Walkera tez jest nie na miejscu, i nie powinnas sie przyznawac ze o nie nie slyszalas. To sa dwie rozne osobistosci i oboje zasluguja na szacunek. Mandela to ikona, symbol walki a nie "jakis przywódca RPA". I w polskich mediach napewno jest bardziej znany niz Paul. Uwazam ze i tak o Paulu duzo mowili jak na polskie warunki. Co do pogrzebu zgadzam sie z Tobą, powinien byc jeden i juz. Ile ludzie przyjdzie tyle przyjdzie bez tej całej otoczki. To był (podobno) fajny skromny chlopak czy chciałby odchodzic w swietle fleszy i kamer? Nie wiem ja napewno nie. Pogrzeb to pogrzeb powinien byc tradycyjny w otoczeniu ludzi, którzy go kochali i szanowali :)

monia198923

masz rację poniosło mnie,przepraszam......dokładnie,on by chciał skromny pogrzeb w gronie rodziny i przyjaciół...

Kinomaniaczka_tvd

No cos ty nie przepraszaj :)) Tak czy siak uważam ze Paul bedzie miał piekne pozegnanie i na zawsze pozostanie w naszej pamieci Twojej , mojej i wszystkich fanów :)).

monia198923

zgadza się...zawsze w mojej pamięci bd słodkim blondaskiem,który pędzi po drodze nie znając strachu :)

Kinomaniaczka_tvd

Kinomaniaczka_tvd

Kinomaniaczka_tvd

Podobno pogrzeb ma byc emitowany na MTV

lewbert1306

Żartujesz?

lewbert1306

to juz przesada...

lewbert1306

Na comedy central z udziałem co niektórych tu forumowiczów, gdyż z dramatu zrobiła sie już komedia...

WielkiSzuM

nie wiem skąd to wziąłeś, pogrzeb odbędzie się bez udziału mediów i będzie to rodzinna uroczystość

Kinomaniaczka_tvd

Ciekawe co z fanami którzy będą chcieli przyjść ?

AventadorV12

są dwie wersje jedna taka,że rodzina spodziewa się 6 tys osób a druga,że są zaproszenia i tylko rodzina i przyjaciel bd....nawet cmentarza nie mogą znaleśc bo się boją,że bd za dużo ludzi...

Kinomaniaczka_tvd

Powinni zrobić oficjalne pożegnanie dla fanów i dalszych znajomych, a pogrzeb już tylko w gronie rodziny i przyjaciół. Po co ciągnąć tłumy po cmentarzach, ludzie byliby usatysfakcjonowani gdyby mogli pożegnać się w ten sposób.

alien_2

Oj tak jestem tego samego zdania....

Kinomaniaczka_tvd

Hooda89 Twoje pracę są wspaniałe !

Kinomaniaczka_tvd

Pogrzeb Paula Walkera planowany jest na najbliższy weekend, a odbyć ma się bez udziału mediów. Ciało aktora zostanie skremowane, a następnie pochowane na cmentarzu Forest Lawn w Los Angeles.

Po ceremonii bliscy i znajomi aktora mają spotkać się w jak dotąd nieujawnionym miejscu, by wspólnie wspominać jego trwające 40 lat, przedwcześnie zakończone życie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem