Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Jak tylko się dowiedziałam o jego śmierci, od razu przypomniał mi się podobny wypadek.
Podobnie zginął przecież James Dean, z tym, że on prowadził. Ale obydwoje kochali samochody.
Przykro bardzo :( Ogromna tragedia. Był dobrym aktorem, ale przede wszystkim dobrym
człowiekiem. Angażował się w akcje charytatywne na rzecz dzieci i zwierząt. RIP (*).

mlodyjelen

no właśnie to trochę nie sprawiedliwe że dobrzy lidze odchodzą tak szybko :( dziś o 8 rano się dowiedziałem :(

mlodyjelen

ważne, że to nie Vin zginął. Więc jest ok:)

użytkownik usunięty
k0zak111

Aha, czyli lepiej, że Paul zginął a nie Vin? Tylko to jest ważne? Teraz to najważniejsze było jego życie a nie film. Niestety już nie będzie miał okazji w żadnym zagrać...

Nikt mu nie kazał rozbijać się porsche.
Dla mnie ważne, bo Vin jest dużo lepszym aktorem.

k0zak111

on nie prowadził samochodu ten komentarz jest nie potrzeby w takiej chwili

wort801

Nie zwracajmy na niego uwagi, widać nie ma co robić, więc prowokuje...

Camilla3

ok w sumie masz rację witać że on sam swoje szachowania nie rozumie

użytkownik usunięty
k0zak111

Ale co ma Vin do Walker w tym przypadku? Gdyby zginął na planie to dobrze, ale to zupełnie inna historia. Poza tym to świadczy o tobie, że cieszysz się, że to nie Vin tylko On.

Odetchnąłem z ulgą, że to nie Vin. Paul'a też szkoda. Ale śmierć Vin'a byłaby dużo bardziej bolesna dla całego przemysłu kinematograficznego.

użytkownik usunięty
k0zak111

Teraz to nie ma najmniejszego znaczenia, ani dla przemysłu kinematograficznego, ani dla jego rodziny. ''Lepiej że zginął ten niż tamten'' - no bez komentarza. Pozdrawiam

Uważam, że każdy prawdziwy koneser filmowy zgodzi się ze mną w tej kwestii. Szkoda Paul'a. Ale lepiej, że zginął on niż wielki Vin Diesel. Pozdrawiam serdecznie

nie odpisuj mu już on chyba nawet nie co piszę ciekawie jak by się czuł jak o kimś z jego rodzinie ktoś by tak pisał

wort801

nie wie

k0zak111

bolesne dla przemysłu kinematograficznego ? Ładny pomysł na trolla. Taki aktor z Vina jest jak i ze mnie. Oby skończyli z tą marną produkcją jaką jest szybcy i wściekli, liczę na to.

k0zak111

znowu komentarz nie na miejscu człowieku ogarnij się

k0zak111

wielka szkoda że zamiast Paula nie zginąłeś ty przyjnamniej mała strata by była i nikt by nie płakał

k0zak111

nikomu jeszcze źle nie życzyłem ale k0zak111 chciałbym żebyś ty jechał w tym samochodzie i zginął

Creature_X

to życzenie wróci do ciebie z podwojoną siłą :)

k0zak111

no pewnie

mlodyjelen

szkoda młody był:(

Sol1987

przedewszystkim tragedia dla rodziny,to oni najbardziej będą to przeżywać,przeżywać do końca życia,wiem coś o tym bo mój tata też zginął w wypadku w wieku 49lat 11lat temu,zabity przez wariata drogowego:(

mlodyjelen

Mnie też, od razu jak Tobie przypomniała się śmierć Jamesa Deana.
... R.I.P.

sylwia_92_3

To zbrodnia porównywać Paul'a do James'a.

k0zak111

Zbrodnią jest że się wypowiadasz!!! milcz lepiej

k0zak111

Zbrodnią można nazwać to że się urodziłeś . szkoda słów na temat twojej osoby ...

k0zak111

Ja nie porównywałam ich aktorstwa, tylko okoliczności ich śmierci.

mlodyjelen

No szok po prostu, ja w to nie wierzę. Taki młody facet, wesoły, pełny życia. Też od razu pomyślałam o Deanie.